Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Isotretinoin Actavis ?

1121315171831

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Nerd94 :-)

    Jeg tror du har fuldstændig ret i, at man bør snakke med en veninde om det. Man skal bare lige ud over kanten - da det for mig, er rigtig grænseoverskridende og flovt for mig at tale om. Tak fordi du gad og dele din historie og tak for dit råd. Jeg håber, at pillerne snart begynder at virke.
  • Indstillinger
    Hej
    Ville høre om i har nogle erfaringer med at jeres fugtighedscremer giver bumser også selvom de står at de ikke tilstopper porrene. Især hvis jeg smørrer det på kinderne kommer der bumser???
  • Indstillinger
    Hej Anna!

    Jeg er en pige på 19 år, og jeg er på 7 måned. Jeg kan følge dig fuldt ud! Da jeg begyndte på kuren, blev mit akne 1000 gange værre, men det vender. Du skal bare have tålmodighed. Tro mig!

    Tag evt. et billede af dig selv en gang om måneden. Det hjælper mig rigtig meget igennem hele processen med pillerne. Man begynder at sammenligne billederne fra før til nu, og man ser med egne øjne, at det rent faktisk går den rigtige vej :-)

    KH.
  • Indstillinger
    Hvor lang tid gik der for jer der har afsluttet kuren før i kunne se en bedring?
    Har været igang i lidt over 2 måneder, og der er ingen bedring?? begynder at blive lidt nervøs for om det virker
  • Indstillinger
    Jeg tror, at der gik 3,5 måned før det gik den rigtige vej for mig, men det er meget forskelligt fra person til person. Men vær stærk. Pludselig går det hurtigt!
  • Indstillinger
    Hey jeg håber virkelig at nogen af jer ville kunne hjælpe mig.
    Jeg ville gerne starte på accutane roccutane..
    Men vil helstt ikke vente 4 måneder til jeg får en tid,, ja 4 måneder tager det..
    har en del bumser på ryggen og har nu år efter år ikke taget på stranden.
    Nu ville jeg på ferie med mine venner om nogle måneder.. og ville gerne købe det fra nettet.. jeg ved det. jeg kan ikke få tjekket blodet nogen tips??


    Hjææælp plss-
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg tror du skal til en hudlæge for at få det, og du bliver nok også nød' til at få tjekket blodet..

    Du kan prøve og gå ind på http://www.danishskincare.dk og prøv og se om der er nogen af deres produkter Du kan bruge, eller få en online konsulation, du kan også ta' ind på deres klinik i KBH det koster så bare 1500 kr. Og online konsulation koster 1000 kr.
  • Indstillinger
    Kan virkelig ikke vente 3-4 måneder på den lorte hudlæge.. Undskyld mit sprog.
    - Intet andet end Accutane /roaccutan vill ku hjælpe mig.
    Hvad ville en konsulent kunne gøre?? ville han kunne give mig medicinen??
    Venter på svar, mange tak!! :)
  • Indstillinger
    jeg fik også at vide, at jeg skulle vente i 4 måneder for at komme til hudlæge!! det var vanvittigt. men så tog min mor affære og ringede til hudlægen og pyntede lidt på min akne. hun fik det i hvert fald til at lyde som om, jeg nærmest ville dø, hvis jeg ikke snart fik en tid. pludselig havde jeg en tid næste dag ;-)
  • Indstillinger
    Redigeret 18 februar, 2012, 10:17
    Jeg kan godt forstå du ikke gider og vente i så lang tid! Jeg har ventet i ca 3 måneder for at komme til hudlæge, og skal det heldigvis på mandag. Du kan prøve og tjekke deres hjemmeside, du kan også prøve og skrive til dem. Hvis du får en online konsulation vil det ca tag 24 før du får en tilbagemelding om hvad han vil anbefale af produkter til dig. Du skal tá nogen billeder af dit hud og beskrive det også bare sende det. Også vil du få svar men synes du skal tjekke hans hjemmeside der kan du læse meget mere om det.
    Jeg har ikke selv prøvet det for jeg synes det er dyrt... Men hvis hudlægen ikke kan hjælpe mig som jeg skal til her på mandag er det, det næste skridt..
Log in eller Registrér for at kommentere.