Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Isotretinoin Actavis ?

1252627282931»

Kommentarer

  • Indstillinger

    Hej jeg ville spørge om det nogen der har oplevet at efter man er færdig med kurren hvad kunne man gøre, fordi er begyndt og få små bumser igen og det irriterer mig grundigt?

  • Indstillinger

    Hvor sejt at læse en tråd med så mange deltagere!

    Er selv lige startet på iso i går. Er 154cm “høj” og vejer ca. 50kg. Min startdosis er 20mg/dag.

    Jeg snakker selv med lægen om at nå en samlet dose på 120-150 mg/kg, da denne kumulative dose er fundet mest effektiv ift. at forhindre tilbagefald af aknen. Gad godt at vide om dem, der har fået tilbagefald har taget pillerne, som de skulle eller om deres samlede dose aldrig nåede 120-150mg/kg?

    Ellers må det desværre være af andre uforudsigelige grunde, som man ikke kan vogte sig for.

    Jeg har taget et billede i dag og tænker at tage et billede hver måned indtil endt behandling... :)

  • Indstillinger
    BethaBetha
    Redigeret 26 januar, 2020, 08:36

    Hvornår startede i andre at få bivirkninger? Det er min 7. dag nu, og jeg kan intet mærke overhovedet.

  • Indstillinger

    Jeg har også været på denne kur. Det er forfærdeligt i starten, men er simpelthen så glad for det nu hvor der er gået noget tid.

    Jeg var på det midt i studenterugen, så jeg drak alkohol selvom jeg var på pillerne. Det handler om at gøre tingene med måde og ikke drikke helt vildt. Nu har jeg købt mig et bord :)

  • Indstillinger
    iso123456iso123456
    Redigeret 7 maj, 2020, 20:43

    Hej. Jeg er en 30-årig kvinde, der overvejer at begynde på iso efter anbefaling fra min hudlæge. Men jeg stoppede på p-piller for et år siden, fordi jeg har været på dem i 10 år, og min læge anbefalede en pause. Derfor er jeg nu meget i tvivl om, hvordan jeg skal forholde mig, hvis jeg begynder på iso. For anbefalingen er, at man skal bruge to slags prævention på én gang. Men jeg vil så nødig begynde på p-piller igen. Derfor vil jeg høre, om nogen har erfaringer med brug af kondom under iso-behandling? Min hudlæge mente nemlig, at udtørring af slimhinder kunne gøre kondomers virkning mindre, da der kan gå hul på dem. Men er der nogen, der kun har brugt kondom under brug af iso?

  • Indstillinger
    arguidarguid
    Redigeret 5 juni, 2020, 20:41

    Du kan køb isotretinoin (roaccutan) her fra en licenseret apotek uden forudgående recept (kræver en nem online konsultation) https://prf.hn/l/K9vXEe9

  • Indstillinger
    JosefineJosefine
    Redigeret 15 maj, 2020, 11:29

    Hej alle,

    Jeg har også haft akne i lang tid, men er heldigvis stort set fri for det nu.

    Jeg har prøvet mange forskellige præparater af lægen og inden en masse forskellige hudcreme. Først vil jeg pointere, at hvis i ikke har voldsom akne er isotretinoin ikke det bedste. idet det er et af de stærkeste behandlinger.

    Dog jeg har selv fået det, og det virkede super godt, fik stort set ingen bivirkninger, udover MEGA tørre læber. Jeg var cirka på kuren i 6-8 måneder. Det var dejligt endelig, at finde noget der virkede!!

    Mvh Josefine Hansen
    Forfatter i Kærlighud

  • Indstillinger

    Hej alle.

    jeg har efter en omgang biologisk medicin fået noget der minder om rosecea og acne på mine kinder.

    Herefter nytår er det værre end nogensinde før og jeg har påbegyndt en kur med isotretinoin. Jeg er på lav dosis og har været igang i 14 dage men synes godt nok min hud er blevet væsentlig værre.

    jeg har aldrig før i mit liv kæmpet med noget acne eller lign. Så for mig er det virkelig hårdt psykisk. Det påvirker mit selvbillede utroligt meget og har mest af alt lyst til bare at gemme mig.

    hvordan håndtere i det psykiske aspekt og accepten i at have noget så invaliderende i ansigtet?

    Og hvor længe har i oplevet forværring i opstart forløbet?

    Håber i vil svare med jeres erfaringer for jeg er sku ved at blive idiot af at lige pludselig skal se radikalt anderledes ud.

    Henrik

Log in eller Registrér for at kommentere.