Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skifte fra Eltroxin til Euthyrox

1356789

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære else44.

    Jeg kan godt forstå at du er frustreret.

    Det er den behandlende læge, der skal søge om udleveringstilladelse til tbl. Euthyrox. Så ikraft af, at du er tilknyttet sygehuset, er det dem der skal sørge for udleveringstilladelsen!!! Det kan dog også være egen læge.

    Hvis apoteket får en recept samt udleveringstilladelse, kan de under ingen omstændigheder negligere denne.

    Så jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor apoteket ikke udleverer!!!

    Skriv endelig igen, hvis jeg har opfattet det forkert!!

    Kærlig hilsen Annemarie
  • Indstillinger
    Hej alle.

    Jeg bad både e.l. samt min endokrnolog om udleveringstilladelse til tbl. Euthyrox.

    Mit sygehus fik generel udleveringstilladelse til tbl. Levaxin. Denne prøvede jeg i 5 1/2 uge - hvilket jeg blev meget dårlig af.

    Jeg kontaktede min e.l. som havde fået udleveringstilladelsen til tbl. Euthyrox, og dagen efter var min medicin i "hus".

    Så nu håber jeg bare på fremgang :-))

    Kærlig hilsen Annemarie
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg fik også egen læge til at bede om udleveringstilladelse. Overhovedet ingen problem med apotek. De skaffede som sagt hjem til dagen efter, De kunne jo i systemet se at jeg havde fået medicintilskud til Euthyrox.
    Det var så Svaneapoteket i Hjørring ...


    Dorte
  • Indstillinger
    Hej Bigheart66, Dorte.
    Nu er du så på 3-4 dagen på skiftet fra Eltroxin til Euthyrox - vil høre dig hvordan det går? har du det bedre?
    Jeg tog selv skridtet for 3 dage siden og skiftede til Euthyrox (goldpharma), for jeg fik det dårligere og dårligere jo højere dosis eltroxin jeg fik. Indtil nu har jeg bemærket at min nattesøvn er blevet betragteligt bedre, er spændt på hvordan min krop har det om et par dage....
    Om end ikke andet så har jeg da fået delekærv på min pille og da jeg justerer min dosis (suk) så er det rart at kunne gøre det med halve piller.
  • Indstillinger
    Hej med jer
    Jeg melder mig også lige i debatten. Jeg har nu også fået min medicin euthyrox (til Dorte, også fra Svaneapoteket i Hjørring, det er lidt pudsigt vi begge er fra Hjørring)
    Jeg startede med den igår.
    Mine symptomer er migræne agtig hovedpine, ondt i ørene, susen og propper i ørene, indimellem kvalme og trætte muskler.
    Jeg kan endnu ikke mærke nogen forskel, men tålmodighed er en dyd, i den her sygdom.
    Jeg vil slevfølgelig også gerne høre om andre og deres erfaringer.
    Hilsen Helle
  • Indstillinger
    Kære Helle samt øvrige.

    Jeg har nu "smidt" Levaxinen væk. Jeg har fået Euthyrox i 2 dage nu. Jeg er stadig træt, men føler allerede at jeg er blevet lidt klarere i hovedet.

    Jeg håber også, at det vil hjælpe på min fremtidige nattesøvn. Meget urolig søvn på tbl. Levaxin. Jeg har ikke været grådlabil idag. Ju-bi.

    Kærlig hilsen Annemarie
  • Indstillinger
    Hej med jer.

    Måske gentager jeg nu mig selv, men tror mit indlæg røg ud.

    4. dag på Euthyrox. Kvalme og den underlige hovedpine er væk. Mindre væske i kroppen. Min kæreste siger, at jeg ikke er opsvulmet i ansigtet mere. Jeg koger heller ikke indvendigt mere. Min nattesøvn er bedre men ikke optimal endnu. Men jeg vågner trods alt ikke ved at have ondt i et eller andet led mere.

    Så det går pænt fremad. Håber så mit hår kommer fuldt igen og at de fleste af de ekstra kg ryger af ;-)

    Pudsigt Helle ....smiler ...verden er lille. Men vores apotek er i hvert fald samarbejdsvillige :-)

    Dorte
  • Indstillinger
    Kære allesammen. Ja, så har jeg sagt "farvel" til min Eltroxin, som har fulgt mig gennem godt 16 år. Hentede Euthyrox i dag - og har taget min første pille her til aften. Ved godt at der står at de tages bedst om morgenen - men jeg tør ikke ændre alt for meget på en gang. Har altid taget Eltroxin her ved aftenstide, så det vil jeg forsøge også at gøre Euthyrox, for tror ikke man skal ændre for meget på en gang. Men jeg føler mig så glad over at havde handlet og fået det igennem. Mon ikke det ender med at Euthyrox bliver en naturlig valgmulighed i Danmark og ikke kun Ny Eltroxin. Det håber jeg på.
  • Indstillinger
    Kære alle.

    Ja, nu har jeg taget Euthyrox i 3 dg. Tænk - jeg faldt i søvn på sofaen omkring 19.45 og gik derefter til køjs. Jeg sov til næsten kl. 7.
    Ja, det er helt ufatteligt - men dejligt!!!

    Men hvad mon der sker med dem, der tåler ny Eltroxin, når Glaxo har solgt deres "rettigheder" til Aspen??

    K.h. Annemarie
  • Indstillinger
    Hej. Tog som tidligere nævnt min første Euthyrox i går aftes. Føler det er dejligt i dag - ligesom på Gammel Eltroxin. Jeg har taget pillerne i over 16 år - fuld dosis - lever af dem - derfor vil jeg mene, at jeg har et godt sammenligningsgrundlag. Det kan da næsten ikke passe at jeg allerde kan mærke en forskel - men sådan føler jeg det altså. Ved godt at min krop indeholder meget Ny Eltroxin endnu (med en halveringstid på 7 dage), men jeg har det godt og er så glad for at være kommet hertil. Tænk at kæmpe ½ år mod noget, man ikke kan ændre på og så alle de dårlige timer. Nå, må være taknemmelig - og det er jeg også.

    Tænker nu - der skal kæmpes videre for at få godkendt Euthyrox på vores danske marked. Det er synd for alle de brugere af Ny Eltroxin, som evt. ikke har kendt Gammel Eltroxin, så man ikke har et sammenligningsgrundlag.

    Godt, du har det bedre Annemarie! Det er jeg glad for. Jeg glæder mig også til at få taget Euthyrox gennem en længere periode, så jeg kan se det an på den "længere bane".

    Jeg tror, at den ny sammensætning af Ny Eltroxin helt sikkert kan bevirke, at selve det aktive stof optages anderledes i kroppen over et døgn - og at vi så er mange, som bare ikke kan tåle den virkemåde.

    Som sagt mener jeg bestemt at føle, at mine muskelsvagheder i benene ligesom lidt småkrampe/spasmer allerede er bedre. Det lyder underligt, men sådan har jeg det altså.
Log in eller Registrér for at kommentere.