Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skifte fra Eltroxin til Euthyrox

2456789

Kommentarer

  • Indstillinger
    Pyh ha, jeg er spændt på, hvad det er, jeg har gang i.
    Jeg havde "alle" bivirkninger med de gamle Eltroxiner og da jeg gik over til de nye, blev jeg bare endnu dårligere med mavekramper og "gåen rundt helt ved siden af mig selv". Det var op til påsken og jeg besluttede at "boykotte" de sat... piller, så jeg har faktisk ikke taget Eltroxiner siden Langfredag, dvs. 8 dage og jeg har det SÅ godt, færdig med mavepine, hovedpine, spændinger, svimmelhed og "alt det andet".
    Skal til lægen på tirsdag og er temmelig spændt på, hvad han siger....:(
    Det kommer selvfølgelig ikke så hurtigt ud af kroppen, men det kunne tyde på, at jeg er fejldoseret.
    Kh. Lene
  • Indstillinger
    Jeg har altid fået at vide, at jeg skulle tage min Eltroxin om morgenen på fastende mave.
  • Indstillinger
    Jeg taget Eltronxin om aftenen ved spisetid sammen med mad de seneste 14 år. Alt i alt gået godt. Gør det samme med ny-Eltroxin. Har aldrig kunnet tåle at tage dem om morgenen eller middag. Så fik jeg det dårligt - ryste uro, svimmel m.m.. Om aftenen helt ok.
  • Indstillinger
    Hej Skov

    Hvor har jeg overvejet mange gange om jeg kunne tage dem til natten i stedet for, så jeg kunne sove mig fra det:-) ja- eller som dig, til aftensmaden. Har altid taget dem om morgenen (som foreskrevet), men får det altid dårligere en lille time efter jeg har spist (med nøjagtig de ting du nævner) og det hænger som regel ved til over middag. Men kan man lave det om, uden at det påvirker på en eller anden måde, -vi reagerer jo snart på hvad som helst.

    Mvh Birgit
  • Indstillinger
    Hej Birgit.

    Du skal lige tale med din læge og sige, at du vil prøve det. At tage dem kl. 18 f.eks. og dele. Hvis man ikke har det godt, som man har det ...ja, så må noget nyt altså prøves.

    Jeg havde så mange bivirkninger i sin tid, indtil jeg lavde om og tog dem kl. 18. Har gjort det samme med Ny- Eltroxin siden 22/1 og jeg deler også 4 dage om ugen (får 800 pr. uge). Men da jeg ikke kender dine tal, skal du lige tage din læge med ind over det. Du kan evt. tage dem kl. 10 og så kl. 11 og så kl. 12.......altså langsomt ændre det til du er på kl. ca. 18. Det er os der kan mærke det hele. Derfor så følg dit hjerte....det er da bedre end få alle mulige underlige bivirkninger. Min kæphest er også: de nye Eltroxin tabletter skal ikke spises i større doser den ene dag for at springe over osv. bare fordi, de ikke må deles. Vi må tage noget ansvar selv og forsøge. Det er logik, at det er bedre med ens doser sådan nogenlunde. Hvis jeg ikke delte, skulle jeg tage 1 tablet hver dag=700 og så to gange om ugen tage 50 mikrogramstabletten. Det ville aldrig gå. Jeg er så følsom, at jeg aldrig har fået justeret dosis med mere end 25 pr. uge. Derfor helt voldsom at skulle tage 50 mikrogr. to gange om ugen. FINJUSTERING ER ORDET FOR AT DET HELE SKAL BLIVE BEDRE. OG SÅ PRØVE AT STILLE OM. HVAD ER DER AT MISTE, HVIS DET IKKE GÅR GODT NU??? Men din læge skal ind over. Jeg vil ikke være den ansvarlige for dig. Held og lykke. Try it!!!!!
  • Indstillinger
    Er lidt nervøs ved at skifte, det tog kroppen et helt år at vænne sig sig Eltroxin. Hvordan går det med jer, som har skiftet?
  • Indstillinger
    Hej Isabella !

    Jeg var SÅ syg og elendig p.g.a. af den ny Eltroxin - og var derfor ikke
    det mindste nervøs for at skifte til Euthyrox.
    Jeg ku' simpelthen ikke få det værre...

    Jeg skiftede fra den ene dag til den anden - og ændrede ikke på min dosis
    i den forbindelse. I løbet af 3-4 dage kom jeg på benene igen.
    Den trykkende hovedpine, de sviende øjne, de "kogende" fornemmelser
    i kroppen og "influenza-symptomerne" forsvandt som dug for solen.

    Jeg kan kun anbefale at droppe Eltroxin !!!

    *Pia
  • Indstillinger
    Hej

    Det her er så enden af dag nr 2 på Euthyrox. Min følelse af at have en rem stramt bundet omkring hovedet er væk :-) Mon så ikke resten af de trælse ting forsvinder i løbet af kort tid?

    Jeg tager samme dosis som eltroxin men lægen vil så have mig til ekstra kontrol her i starten.

    HURRA

    Dorte
  • Indstillinger
    Tak for du informerer. Jeg håber at kunne få mulighed for at begynde meget snart. Skal op til lægens sekretær i morgen (da lægen er langtidssygemeldt). Håber du vil skrive mere hen ad vejen. Er nemlig blevet mega udtrættet af at forsøge med Ny Elstroxin i ½ år nu, så derfor så dejligt at høre, at man kan skifte uden de store sværdslag og at dosis formentlig er den samme. Tak. Beret gerne mere hen ad vejen, hvis du orker det.
  • Indstillinger
    Hei alle ,
    har også haft mange gener fra ny eltroxin og været uarbejdsdygtig i perioder - over vejer nu meget at prøve at prøve euthyrox efter at have læst jers indlæg - har forsøgt at få min endokrinolog til at søge tilladelse, men han mener at det er min praktiserende læge, denne har ny forsøgt, men så ville apoteket ikke udlevere euthyrox - de mener at det skal være en endokrinolog - har forstået at nogle kan købe det i Sverige - har prøvet at telefonere dertil - de kender ikke euthyrox - så nu føler jeg mig som kastebold mellem diverse instanser - hvordan får I andre købt medicinen?

    jeg tager 100mikrogram om dagen - 50 morgen og aften af den gl. eltroxin oog det fungerer godt - men nu har jeg snart ikke mere medicin tilbage så jeg trænger til assistance
    hilsen nico
Log in eller Registrér for at kommentere.