Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Allergi og svigermor

1234568»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Linette, det lyder godt nok hårdt. Jeg håber virkelig ikke at han får det dårligt igen, men at det må gå fremad med ham.
  • Indstillinger
    Persille, ja hov jeg begynder at kludre lidt rundt i brugernavne og hvem der har sagt hvad. Men du har ret, hvad ville man dog ikke gøre for sine børn?
  • Indstillinger
    Jeg havde glemt at svare tilbage på den her tråd. Jeg ved ikke helt hvordan jeg kom i tanke om det lige nu. Men, hvis I da ser det, synes jeg jer der har fulgt med skal vide at min mand har snakket med min svoger, som stadig bor hjemme, og både han og svigerfar har sagt fra over for nogle ting derhjemme, så svigermor ikke bare styrer det hele efter hendes hoved. Jeg synes hun virker mere nede på jorden for tiden, om det er derfor ved jeg så ikke. Jeg synes bare lige i skulle vide det.
  • Indstillinger
    Det var virkelig dejligt at høre.
    Det var godt det var svigerfar og svoger, der sagde det til hende. Når hun er mere nede "på jorden" nu, tyder det jo på hun slet ikke har været klar over, hvordan hun påvirkede andre og gerne vil ændre sig. Jeg håber I kan få et godt forhold efterhånden. Til glæde for børnebørnene.

    Faktisk ville jeg ønske min far havde sagt til sin kone( min mor) at hun burde være sødere over for hans mor, min farmor. Jeg elskede hende højt, hun var min støtte og trøst. Først efter hendes død tænkte min mor over det og fortrød. Det var en eneste lille ting, der skete i begyndelsen af deres bekendtskab, der var årsagen. Noget min farmor slet ikke kunne vide.
    Hvor jeg dog savner min farmor, nå, det var et sidespring.
  • Indstillinger
    Jeg synes heller ikke der var det store jeg kunne gøre. Jeg kunne selvfølgelig have sagt fra hvis hun overtrådte mine grænser, men de største problemer foregik i deres egen familie, så jeg er glad for at de prøver at løse det selv. Det ville have virket mærkeligt hvis jeg blandede mig. Tak fordi du læste med, jeg var ikke sikker på der var nogen der ville svare tilbage. :)

    Ps. Jeg savner stadig min morfar selvom han gik bort for 10 år siden. Bedsteforældre får en særlig plads i ens hjerte, ikke?
  • Indstillinger
    Jeg har lige læst denne tråd igennem. :)
    I er kommet godt omkring mange ting i denne debat, og der er også ting, som jeg tror jeg selv kan bruge i forhold til nogle "situationer" i min familie.

    Så, selvom indlæggene ikke er skrevet til mig, så vil jeg alligevel sige tak for jeres gode råd. ;)
  • Indstillinger
    Min søn fik en ny blodprop, som han ikke overlevede. Han døde i november 2014.
  • Indstillinger
    Det gør mig oprigtigt ondt, Linette.
Log in eller Registrér for at kommentere.