Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Man kommer jo ikke bare hen...

1313233343537»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Helene og Oktober (og Kameliadamen),

    vil bare lige sige tak for hjælpen! Jeg har læst lidt med i jeres tråd indimellem, og det har været en stor hjælp for mig at kunne læse om jeres tanker, refleksioner og forslag til hvordan man kommer videre i hverdagen.
    Jeg går på universitetet ligesom dig, Oktober, og har været sygemeldt fra studiet pga. depression, og har derfor kunnet spejle mig lidt i din situation. Jeg er heldigvis ved at komme ovenpå igen efter halvandet års problemer, og er lige startet på studiet igen her i september!
    Jeg har ikke rigtigt haft overskud til at deltage aktivt i debatterne herinde, men her på det seneste har jeg tænkt på, at jeg skyldte jer en tak, for I har helt sikkert været med til at få mig på rette spor i mit liv igen.
    Og nu hvor jeg tilfældigvis tjekkede jeres debat, og kunne læse, at I overvejer at begynde at maile sammen i stedet, tænkte jeg, at det var på tide, at jeg fik oprettet en profil og skrevet til jer!
    I er nogle seje kvinder allesammen, og jeg ønsker jer alt det bedste fremover!
    Bedste hilsner
    Mie
  • Indstillinger
    Hvor var det sødt af dig at skrive det, Mie, tak :-)
    Også det bedste til dig fremover.

    Mange hilsner Helene
  • Indstillinger
    Mange tak Mie.

    Det var dejlige ord.
    Og jeg vil give dig... Uni er slet ikke nemt, når man har det dårligt. For man bliver bare så nemt tabt. Både fagligt og socialt.

    Du (og selvølgelig Helene) må meget gerne sende mig en mail på: trins123@hotmail.com.

    Og jeg må nok sige, at jeg havde nok også regnet med, at vi nok en dag skulle ha rykket videre herfra :-). Så lad os det.

    Kærlig hilsen Trine (som har fødselsdag i dag :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.