Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Isotretinoin Actavis ?

1202123252631

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 21 oktober, 2015, 15:08
    Derminax er et sikkert naturligt alternativ http://tinyurl.com/derminaxdanmark
  • Indstillinger
    Hvis man har røget lidt hash og skal have taget en af de der blodprøver, vil de så kommentere det, eller har det ikke noget med
    Kuren og gøre?
    Please svar
  • Indstillinger
    Hej. Tak for alle jeres erfaringer som i har skrevet om Isotretinonin. Min datter på 14 har lige fået recept på det og skal opstarte med 1 tab. dagl. Vi skal til Egypten om ca. 14 dag. Så vil jeg hører om i har erfaring med hvad man gør der. Kan vi godt nøjes med en masse solcreme, eller vil det være bedst og vente med at starte kuren til efter rejsen?
    Hun vil meget gerne have at hendes acne reducereres inden hendes konfirmation til Maj, så hun er heller ikke meget for at vente. Håber i har et godt råd, eller nogle erfaringer i vil dele med mig.

    Mvh. Anna.
  • Indstillinger
    Hejsa!
    Jeg har nu været på Isotretinoin kuren i 3 måneder - og er indtil videre super glad for mit fremskridt mod renere hud. Jeg rejste i Thailand sidste år, mens jeg brugte medicin mod akne(ikke Isotretinoin). Det resulterede desværrre i at mine områder med akne svulmede op og blev til gule overflader. Boblende. Jeg tror kun på at det bliver slemmere ved brug af Isotretinoin.
    Derfor vil jeg ikke anbefale at bruge kuren, mens i rejser, og i stedet vente til i kommer hjem. Ellers spørg din læge, da er tit mulighed for at trappe ned i perioden du rejser eller bruge noget specielt solcreme (uden olie).
    Jeg skal selv konfirmeres i Maj, og drømmer også om at være aknefri til den tid. Derfor kan det måske være nødvendigt at begynde mens i rejser, da tiden måske derefter er knap.

    Jeg har også lige et spørgsmål. Mine områder med akne er temmelig røde, og hudlægen siger ikke at de vil gå væk før, at jeg er færdig med kuren. Eftersom områderne med akne bliver mindre burde de røde områder vel også blive mindre.
    Nogen erfaringer?
  • Indstillinger
    Hej alle sammen. Jeg er også lige startet på Isotretinoin og har læst ALLE jeres indlæg.
    Er der nogen af jer, der har taget billeder undervejs, som I har lyst til at dele?

    Jeg har selv taget mine før billeder og glæder mig meget til jeg kan sidde og kigge på mine efter billeder.

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    God ide Sofie. Min datter er startet på pillerne idag, da vi kom hjem fra ferie igår. Jeg vil også tage billede af hende idag. Men hendes akne er blevet meget pænere i den uge vi var i Egypten. Hun har haft godt af saltvandet / pool klorvand samt solen.
    Mvh. Anna.
  • Indstillinger
    Hej,

    Jeg er en pige på 30 år. Jeg stoppede med p piller for 3 år siden og har siden da lidt rigtig meget af bumser - det er faktisk i hele hovedet, men mest på kinderne. Jeg har nu prøvet alt for at få dem væk, men lige lidt hjælper det. Jeg har nu fået en recept på iso og skal starte på søndag. Jeg har haft stor gavn af at læse folks erfaringer. jeg frygter dog helt vildt at der kommer et stort udbrud i starten. Nogen der vil dele deres erfaringer? Bliver det MEGET værre end man pt. har det eller er det bare et almindeligt udbrud - er det betændte bylder eller blot almindelige bumser?

    Jeg glæder mig sådan til at tage den sidste pille... ved dog ikke endnu hvor længe jeg skal tage dem. Starter med 20 mg. (1 pille) den første uge og skal så sætte dosis op til 2 piller om dagen.
  • Indstillinger
    Hej!

    Har nogen af jer haft problemer med knæene, at de ikke rigtig vil som de skal og at der er smerter i dem?

    Har nogen af jer fået høfeber eller/og parfumeallergi under kuren?

    Hvad med bylder i øregangene ell./og blodansamlinger i øreflipperne?

    Har nogen af jer acne med cyster/knuder inde under huden?

    På forhånd tak for svar.

    Hilsen Karina
  • Indstillinger
    Hej Karina,

    Jeg har fået noget høfeber-agtigt efter at have været på pillerne i en månedstid. Mine øjne er meget irriterede og røde og så snotter jeg hele tiden. Jeg har ellers aldrig lidt af nogen form for allergi.


    mvh.
    Sofie
  • Indstillinger
    Dejligt at høre fra dig Sofie.

    De nævnte symptomer fik min søn også ret hurtigt eft. opstart af pillerne + nysen og at øjnene løb i vand -derfor synes jeg at det tyder ret meget på høfeber -de vil dog ikke teste ham før høfebersæsonen har lag sig lidt.
    Men hvis du ikke nyser og øjnene ikke løber i vand, kan det også godt være dine slimhinder der er tørret ud pga. pillerne, som så giver dig de nævnte symptomer.
    Min søn har taget pillerne i lidt over 3 mdr. og har her den sidste uges tid, fået problemer med at han klør i armhulerne. Det kunne godt tyde på noget parfumeallergi (her deodorant). Han har heller aldrig lidt af allergi, men pillerne kan jo give allergi.

    Må jeg spørge hvor gammel du er og hvor slem din acne er? Hvor stor dosis får du og hvor meget vejer du?
    Har du haft andre bivirkninger af pillerne?
    Har du brug for at spørge om noget, skal du bare gøre det -vi er jo lidt længere henne i forløbet end dig.

    Knus Karina
Log in eller Registrér for at kommentere.