Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kløe kun på armene om natten ?

13468916

Kommentarer

  • Indstillinger
    Måske skulle i lige få tjekket jeres stofskifte for det kan også give kløe og har indflydelse på så mange ting at man tror at det er løgn. vh Petra
  • Indstillinger
    Jeg har med interesse læst om I andre der har samme problem som jeg har.
    Kløe på indersiden af overarmene specielt om natten - men også om aftenen inden sengetid - og engang imellem om morgenen.
    Jeg har spekuleret over om det var allergi - men jeg har ikke ændret på noget - spiser sundt og varieret - men med stor opmærksomhed på ikke at spise dyrisk fedt - men derimod det sunde fedt fra avokado - fisk - nødder og lign.
    Problemet kan som jeg har læst i andre indlæg også hos mig være i bestemte perioder på året - men lige nu er det vanvittigt slemt - det klør så jeg er besat - og klør igen sanseløst - somme tider kan det ende op med at der bliver et lille sår - men det er dog ikke så tit - jeg står op og smører huden ind i Locobase repair .- tror jeg det hedder.
    Jeg er IKKE alergiker - tåler alt - men ville give meget for at slippe fri af denne plageånd der kribler og krabler på mine arme så jeg blir vanvittig.
    Så nu er der en mere i klubben - jeg er kvinde der har passeret overgangsalderen - næsten uden problemer - havde ikke kløen før overgangsalderen - man ville jo godt vide hvad kløen skyldes.
  • Indstillinger
    Jeg har nu læst alle indlæg om emnet kløe - og jeg er blevet overbevist om at det nok er noget hormonalt - jeg havde faktisk haft kløen i temmelig lang tid - inden jeg fandt på at se på nettet om jeg havde lidelsesfælder.

    Jeg har ikke været hos lægen omkring irritationen - da jeg troede det var p.g.a. stress på mit arbejde hvor meget "hænger" på mig - og at kløen var min måde at få afreageret på - få det ud af kroppen på kan man sige.

    Jeg vil nu prøve kartoffelmel - saltvand - og akupunktur og jeg skriver igen hvis noget af det hjælper mig.

    hilsen Janne
  • Indstillinger
    Hej alle...surfede lige igen igen på nettet for at finde ud af grunden til at mine forbandede hænder svier stikker og kløer og fandt alle jer. Desværre for det er da ulideligt.

    Jeg har gennemlæst jeres svar og beskrivelser og det er utroligt svært at finde en anden rød tråd ud over at det kløer og er en pestilens.
    Alder køn og hvilken perioder er meget variabel...desværre

    Jeg oplever ligesom jer at kulde kan nedsætte smerten, og vil da skifte det kolde vand ud med kartoffelmel i nat ;o)
    Cremer har ikke hjulpet mig kun når jeg ligger et tykt lag på for derefter at puste kold luft på, men effekten forsvinder med kulden så det er ikke cremen der hjælper.

    Hvis jeg virkelig nærkikker på min håndoverflade kan jeg se ganske få og små hvide forhøjninger i huden og det er netop der hvor de er at det svier kraftigst...kan i se noget på jeres hud ???
    Mit opstår i perioder. Særligt ved denne tid på året og forsvinder så helt efter nogle måneder. Jeg kan dog godt fornemme og er sart omkring mine hænder, måske fordi jeg er bange for at det bliver *tricket* igen hvem ved.
    Det stikker lige pt konstant men særligt aftenen er svær. Lige pt er det mest venstre håndoverflade men jeg kan foenemme det er begyndende på den højre og på vej op over håndleddet.Min erfraing fra tidligere år fortæller mig det fortsætter op af begge arme til albuen...så der er lidt vej igen ..suk
    Det opstod pludseligt for 2 til 3 år siden og jeg har aldrig tidligere lidt af det.

    mvh siff1974

    Det undre mig at ingen læger kan hjælpe det er da trods alt det 21 århundrede..men glæder mig til den dag der kommer et middel der kan behandle denne lidelse.

    Er der nogle der har forsket i det og sammenlignet symptomer alder køn levestil osv ??
    mvh siff1974
  • Indstillinger
    kan jeg få at vide HVOR de punkter sidder? (akupunktur)
    har kløet i 30 år, er undersøgt af mange, og det er nok en nældefeber, men der er åbenbart ingen forklaring/kur. Læste engang i Femina om folinsyre-mangel der skulle forårsage denne natlige kløe på armene!! Ellers er der kun en, der har kunnet helbrede mig, og det har somme tider varet flere år, før det blev galt igen. Det er alternativt, kinesiologi/akupunktur m.m. og fr mig virker det altså. Jeg får i den forbindelse forskelligt kost tilskud, altså i stedet for at udelukke visse ting som nødder, så bygger man op via tilskud. Men hvor er det da ulideligt, sådan med kløe, nat og dag.
  • Indstillinger
    Det jeg er kommet frem til er at i måske har top på når i sover, og at i ikke kan tåle nogle stoffer der er i lagnet eller i dynen, og derfor begynder det kun at klø på armene og de steder der nu skulle være udækket??
  • Indstillinger
    Jeg har kløet i måske 10 år og har også prøvet alt. Jeg har så fundet ud af jeg ikke kan tåle solens stråler på armene. Så når der er sommer, så går jeg bare med et armbind på hver arm, men stadigvæk en t-shirt på. Jeg klør så ikke mere og det er super skønt.( Gider ikke smøre mig i hormocremer ol eller ta medicin)

    Bine
  • Indstillinger
    Det er altså meget mærkeligt. For nøjagtig et år siden, var jeg på banen med mine problemer. Det er så gået nogenlunde lige indtil måske for en måneds tid siden, hvor det virkelig tog til, og det er nu helt galt med kløen på arme og skuldre om natten. Jeg klarer den nu med after sun med aloe vera, men det tager jo kun lige toppen.
    Jeg har faktisk solen mistænkt lidt, men også at jeg om sommeren ligger med en lille tynd gåsedunsdyne, og da jeg er allergisk overfor hund og kat, kunne det måske også være en årsag. Om vinteren er min vinterdyne med gåsedun blevet skiftet ud med en allergivenlig dyne.
    Så nu bliver sommergåsedunsdynen skiftet ud med et vattæppe med kunstfyld. Og nu er man jo heller ikke så udsat for solen mere, så jeg håber!!
    Vil også prøve med noget zoneterapi, som jeg har hørt måske skulle kunne hjælpe.
    Ja, hvad mere kan man snart gøre, men man er altså ved at blive vanvittig.
    Birgit
  • Indstillinger
    jeg klør på den ene skulder og det starter som regel efter en varm sommer sydpå, når vi er hjemkommet så går der et par uger så starter det, det føles som om der er små dyr under huden, det klør, stikker og er rigtig ubehageligt, det er værst om natten og det forhindrer mig i at sove, har smurt med den ene og den anden creme, uparfumeret og kløestillinde fra apotek men intet hjælper. nu i nat prøvede jeg så kartoffelmel og det dæmper det lidt hvis jeg pakker skulderen ind i et klæde stramt. der er noget der tyder på at det er solen jeg ikke kan tåle, men det mærkelige er at jeg ikke har kløe andre steder på kroppen, der KAN være lidt på den anden skulder og i nakken men mest venstre skulder! jeg har ikke skallet efter solen og huden virker ikke tør. Troede egentlig det var MIG der var mærkelig men kan jo se at der er mange andre der har nøjagtig sammen problem.
  • Indstillinger
    Der kan sikkert være flere grunde til kløen. Der har lige været skrevet om, at danskerne får væggelus med hjem fra udlandet.

    http://www.bolius.dk/alt-om/skadedyr/artikel/vaeggelus/
Log in eller Registrér for at kommentere.