Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kløe kun på armene om natten ?

Redigeret 30 oktober, 2016, 08:03 i Allergi
Hej

Jeg har et mystisk problem, der er rimeligt nyt, ca 1 mdr...hver aften/nat når jeg går i seng begynder mine arme at klø? Det kør og det klør hele vejen op og ned til skulderen og jeg kan ikke sove pga det..? Er der nogen der kender det ? Fordi man sku da tro at hele kroppen ville klø hvis det var ..et eller andet..! Men det er kun armene og jeg aner ikke hvad det er eller hvorfor. Er det sæben jeg vasker tøjet i for så sku man jo tro at man troede over det hele ..er det noget der er i sengetøjet elller ?

Mystisk
«13456716

Kommentarer

 • Indstillinger
  Hej Maj

  Er du den sidste måneds tid begyndt at bruge et andet mærke i sæbe, vaskepulver, creme, rengøringsmidler eller andet??

  Har du ændret vaner ellers den sidste månedstid??

  Det er kløe men er der rødme, udslæt eller andet???

  Hvad gør du når det klør, jeg mener ud over at klø igen??

  Lider du af astma/allergi i forvejen??

  MVH

  anne
 • Indstillinger
  Hej Undskyld mit sene svar så først dit indlæg i dag!

  Nej ikke nogen nye pulver osv. tænker om det kan være shampoo ? Men så igen hvorfor klør det kun på armenen? Og Ja jeg klør igen ...og jeg tænker da også hvad er det ?væggelus (aner ikke hvad det er ) ( ting der sidder i sengetøjet?) Men nej jeg har lige taget en strikket trøje af og det klør bare ..så det er ikke sengetøjet! Og nej er ikke hævet eller noget...det er mystisk!
  Jep har astma!

  mvh Maj
 • Indstillinger
  Hej Maj

  Du skal ikke undskylde, det er helt ok.

  Hvis det var shampoo tror jeg ikke det lokalt er på armene, nej så det er det nok ikke.

  Nu skrev du væggelus, men det tror jeg nu ikke er normalt i Danmark. Det ledte mig dog på sporet af noget helt andet nemlig lopper. Har du været i nærheden af pelsdyr??(Hund, kat, kanin osv.)?? De kan afgive lopper som kan give de problemer du har.

  Kan det være det??

  MVH

  anne
 • Indstillinger
  Havde tidliger kat ...men var det lopper tror jeg ikek kun det var armene igen og igen.

  Det må være noget med mine trøjer, måske?
  Altså ikke kun vaskepulveret for så havde det været over det hele..men trøjerne????

  Hmm

  mvh Maj
 • Indstillinger
  Hej..
  Jeg har det nøjagtig som dig, klør på begge arme, mest om natten men sandelig også om dagen.
  Jeg har været hos min læge, som siger jeg ikke fejler noget når der ikke er noget udslæt. Har søgt på nettet flere gange for at se om det dog kunne være rigtigt at der ikke er noget galt.
  Har 2 bekendte som har nøjagtig samme symptomer, den ene har af egen praktiserende læge fået oplyst hun lider af kold/varm nældefeber, og spiser nu antihistaminer (det har jeg prøvet - og det hjælper ikke) Den anden har fået oplyst hun har en svamp i huden fordi hun går ofte i bad efter motion, og fået ordineret Nizoral i pilleform.
  Jeg forsøger mig nu på 3 døgn med at vaske armene 2 gange dagligt i Nizoral shampo, og håber inderligt det hjælper. Jeg har haft denne kløen med tilbagevenden hver eftersommer de sidste 5 - 6 år, men det er første gang jeg har oplevet at kløen har varet så længe som denne gang.
  Jeg har IKKE skiftet vaskepulver, sæbe, kost eller andet ud, jeg har bare denne forbandede kløe på skuldre og arme næsten hver nat, og nogen gange også i anfald om dagen.
  Jeg lægger en ispose på når det er værst, så bedøves huden og jeg kan falde i søvn igen.
  Hvis andre lider af denne forfærdelige kløe, så skriv endelig..
  Mange hilsner
  Snausen
 • Indstillinger
  Jeg har kløet i rigtig mange år,værst på overarme og værst om natten, jeg havde ikke udslet, jeg fandt ud af at det var noget jeg spiste, det kan være alt muligt, for mig er nødder værst, men også æbler og mandler.Det kan være noget at et arbejde at finde ud af, der er så mange ting jeg ikke kan tåle, mælk og det er alle produkter der kommer fra mælk, æg,stenfrugt,alle nødder,soja,jeg har det bedst når jeg spiser min egen mad,men efterhånden har jeg lært, hvad jeg kan spise når jeg er ude at spise. Det er mit indtryk at det er ikke noget læger ved ret meget om, det kan ikke måles,når man ikke har rigtig allergi.
  Jeg har været hos en allergilæge,som anbefalede at jeg skulle ikke spise stenfrugt,men kunne ikke fortælle hvad der var stenfrugt,det kunne Astma og allergi foreningen.Jeg håber I finder ud af noget, det er til at blive vanvittig af at klø
 • Indstillinger
  Hejsa..
  Okay det lyder ikke særlig rart, men du har jo sikkert ret. Nu forsøger jeg mig med den shampoo - som er for skæl, så vil jeg håbe det hjælper.
  Men sjovt du skriver der ikke er så mange læger som ved noget om det. Men har er vi da nu 3 som kun klør på armene... så noget er der jo om det ;o)
 • Indstillinger
  Ja så er der en mere i klubben.
  For mit vedkomne startede det 2006 og kommer fast omkring efterår.
  Min læge kunne ikke finde ud af hvad der var galt, hun mente at det var nogle nerver der var skyld i det, så jeg fik noget nervemedicin ( uden effekt) efter noget tid fik jeg 2 behandlinger med akupunktur og det hjalp.
  Skal lge sige, at det kun er min ventre arm, fra albue til håndled og kun oversiden der klør som sindsyg
 • Indstillinger
  Velkommen i kløeklubben :o)
  Ja det er jo reelt ikke spor morsomt, men faktisk ret deprimerende...
  Jeg kan så nu konkludere at der er endnu en "diagnose" på denne kløe.
  Har bestilt en ny tid ved lægen imorgen, for at bede om en henvisning til en hudlæge, så må jeg få konstateret om det er noget jeg spiser. Et af de forrige indlæg beskriver jo fødevareallergi.
  Jeg vil da helt klart forsøge mig med akupunktur, da du skriver det har hjulpet dig. Er det helt væk ? eller har det begrænset kløen.
  Min kløe har bevæget sig fra højre skulder ned til biceps, så videre ned på underarmen - ovenpå - for nu at bevæge sig over på venstre skulder, og biceps. Så det er som om det vandre. Det er aldrig på begge arme samtidig.. underligt ik.
  Jeg vender tilbage ... I andre som har/haft problemet, er det væk nu eller ???
 • Indstillinger
  Nå der kan man se der er flere? Og lægerne kan ikke hjælpe ? Her er hvad jeg har gjort jeg har også undersøgt nogen ting på nettet men hør først her: Jeg bruger pt Australien Tea tree Oil men tænker også på at afprøve aloa vera ...

  Tror også man kan smøre et tykt lag zinksalve på før man går i seng (suk ) det har jeg ikke afprøvet endnu ...men tænker på at gøre det for ikke engang et fedt lag ildelugtende tea tree oil hjælper.

  Pistacienødder spiser jeg tit ? Kan det være det ?
  Så har jeg astma hmmm

  Jeg har været inde på en hjemmeside der hedder "Sund hud" her står noget om "kontakteksem" osv men det passer ikke med det jeg har for der står at huden blir rød og den et tynd og det på hænderne og blærer osv. Og det har jeg slet ikke - mine hænder klør ikke - min hud er ikke rød osv ogdet er kun på armene jeg har det her! Nu undgår jeg fuldstændig mine strikkede trøjer men alligevel klør jeg? Jeg får da hård hud på armene af det her?

  Arbejdsmæssigt befinder jeg mig i en meget stressende situation så kan det være det ? + alle de andre faktorer ?

  Gode råd modtages !

  Mvh Maj
Log in eller Registrér for at kommentere.