Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kløe kun på armene om natten ?

1568101116

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære kløevenner
    Jeg er en mand,77 år har haft kløe i mange år, mest om vinteren.
    Det starter på hofterne og breder sig til ryggen og maven og ud på armene.
    Det kommer dag og nat krasse krasse klasse, ofte kommer det når min krop bliver varm, efter en løbetur, eller et bad, men naturligvis også under dynen om natten, det er ganske rædsom og holder en vågen.
    Jeg står op og tager et "koldt" brusebad lægger mig uden tøj på det hjælper
    men kløen kommer igen efter få timer, så jeg får ikke meget søvn, men om dagen prøver jeg at glemme det, krasse krasse krasse.
    Her er ikke vækkelus eller fugt, Aloh Vera hjælper kun kort, jeg har ingen D vitaminmangel
    Jeg har læst alle indlæg her, ser at det mest er kvinder som har det samme??
    Jeg vil prøve med "saltvand" og "katoffelmel" begge dele er jo afkølende.
    Har bemærket damen med "satin bukserne" det er jo også afkølende.
    Kløen har intet med "borrelia" at gøre da dette jo er et flåtbid som kan ses.
    Her er ikke tale om noget synlig uden hvis jeg har krasset mig for meget.
    jeg bemærker præperatet Elocon 0,1 %, Antihistamin og Cetirzin Ratiopharm
    Jeg vender tilbage hvis jeg finder noget som hjælper, men bliv ved med at skrive her måske en af os finder de vise sten.
    Den gamle pensionist
  • Indstillinger
    16 januar 2011
    Pensionisten 77
    Her er jeg igen om "kløe" på hele kroppen, at smørre med saltvand eller katoffelmel hjælper kun kortvarig ca 1 time, krasse krasse krasse
    Kan den kløen skyldes, at huden skal udskille "affaldsstoffer"????
    Så er det vel ikke smart at smørre noget på huden ????
    Jeg vil nu prøve med midlet Elocon 0,1 %
    Er her slet ingen som har det som jeg ??
    Hilsner fra Pensionisten
  • Indstillinger
    Jeg er 46 og klør også på arme og skuldre uden at have udslæt. Jeg er nysgerrig efter at høre, om nogen af jer har fået målt jeres leverfunktion pga. kløen? Sidst jeg havde det sådan her var da jeg var gravid og havde 'leverbetinget graviditetskløe'. Da var mine levertal alt, alt for høje. Spekulerer på, om det kan være min lever der er belastet igen af en eller anden grund (og, nej, jeg drikker ikke).
  • Indstillinger
    Kære alle sammen!


    Uhhh ha jeg føler med jer. Jeg havde samme problem fra jeg var ca 16 og mere end 10 år frem.
    Min kløe var mest på underbenene og i mindre grad på armene. Det blev som regel fremprovokeret efter bad eller midt om natten når jeg lå under den varme dyne,
    I frustration over at jeg intet lindrende kunne finde, stod jeg under en iskold bruser midt om natten, i mindst en time. Det var så udmattende og jeg var altid megert træt dagen derpå.
    I og med jeg havde problemet i så mange år, lærte jeg også, at det var lidt stressbetinget.
    Anfaldene var altid værts i juli, august, september, men kunne også med sjældne mellemrum komme på andre tider af året.

    På nuværende tidspunkt har jeg været symtomfri i snart 5 år. Det sidste jeg gjorde var at tage en leverudrensning i form af naturmedicin (i flydende form).
    DET HJALP PROMTE!!!!!!!

    Jeg syntes aldrig min læge tog mig særligt alvorligt og der var intet udslet at se. Var også til hudlæge, men jeg følte mig jo lidt dum da jeg ikke slog ud på priktesten...

    Håber nogen af jer kan bruge mit råd.

    Kærlig hilsen Lykke
  • Indstillinger
    Goddag
    Jeg er en kvinde på nu 63, som for nogle år tilbage over 4-5 år havde det samme problem med afsindig kløe på arme og skuldre overvejende om natten. I perioder var der også en slags udslet ... der gik hul i huden ... det var slemt. Jeg slog det hen med overgangsalder og stress. Jeg havde en 'tur' sidste år og min læge sagde, at det kalder man neurotisk eksem ... NÅ, ja så er der jo ikke så meget at gøre. Til gengæld har jeg fundet en rigtig god lindring i det middel, man i gamle dage brugte ved skoldkopper, nemlig Zinklinement, som købes billigt på apoteket. Jeg har ikke astma.
    Venlig hilsen
    Bodil
  • Indstillinger
    Kender ikke til kløe på armene, men slås gevaldigt med kløe på brystvorterne i intervaller i løbet af dagen. Intet hjælper, hverken kulde eller creme.

    Da jeg er af hankøn er det ikke grundet amning ;-)

    Føler med jer
  • Indstillinger
    Jeg vil ikke påstå, at jeg er glad for at vi er så mange som lider dette problem, men er glad over, at der findes et forum, hvor vi kan give hinanden gode råd og ideer.

    De sidste 10 år har jeg haft denne djævlekløe/ stikken/prikken på oversiden af underarmene og kun der... Det tidlige efterår plejer at være startskud og nogle måneder frem.

    I år var det så foråret...Talrige cremer har været igennem min pengepung uden virkning.
    Vågne nætter som i nat hvor jeg sidder og skriver dette indlæg, er ved at være normalt - utrolig trættende fordi vi ikke får den søvn vi alle har behov for.
    Lægen aner ikke hvad han skal gøre, du kan jo prøve did og dad, sidst en lille tube lamisil Once som er beregnet fandt jeg ud af, til fodvamp, en engangs behandling som kostede en krig og overhoved ikke virkede.

    Lige nu har jeg opkradset min hud med min bedste ven - en hård svinehårsbørste, derefter ind under den kolde vandhane, når dette er gjort smørre jeg Biofreeze på, som er en meget kølende, stærkt mentollignende gel, den helbreder ikke, men virksomt på en beroligende måde. Fås bl.a. hos http://www.helsebixen.dk, derefter afslutter jeg med kartoffelmel, det virker i hvert fald så godt at jeg kan faalde i søvn.
    Efter at have læst alle jeres indlæg, vil jeg da også prøve akkupunktur.

    Til dig der anbefalede trykpunkter, kan du ikke lige fortælle om det er 10 min til hver arm eller hvordan ?

    Jeg ser, at det sidste indlæg før mig var i februar, hvor er I blevet af ????? er I holdt op med at klø !!!!!!

    Jeg håber mit råd kan virke på nogen af jer

    Mange kradsehilsner fra mig
  • Indstillinger
    ØV !!!! hvorfor er der ingen der ingen debat ????
  • Indstillinger
    Jeg fandt dette : http://emedicine.medscape.com/article/1355312-overview

    Jeg synes det lyder meget, som det vi lider af. Stemmer også meget godt overens med nogen har fået lindring ved akupunktur.
  • Indstillinger
    Har også problem med kløe på begge arme - både natg og dag, en lidelse som næsten kan gøre mig vanvittig, Har været hos hudlæge, som oplyser at det drejer sig om en tilstand som kaldes Brachioradial pruritus, som kan skyldes skader på nerverne i nakken eller hvis man har været for meget i solen. Der findes ingen behandling dog oplyses det at Sarotex og Neurontin prøves, der henvises ligeledes til en salve som hedder Capsina, skal vist laves specielt på apoteket. Jeg har ikke afprøvet nogle af ovenstående midler, vil afvente røntgen af nakken som jeg er henvist til via hudlæge.Det oplyses at lidelsen kan forsvinde af sig selv, men jeg har haft den længe.
    Håber dette kan være til hjælp til andre.
    Ellabella2
Log in eller Registrér for at kommentere.