Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kløe kun på armene om natten ?

1235716

Kommentarer

  • Indstillinger
    Har tidligere haft et indlæg om min ulidelige kløe, der starter eftersommer-efterår og først klinger af hen under vinteren. Bor ved stranden Brøndby Strand, hvor der særligt på denne tid af året er uhyggeligt store mængder af rådnende fedtemøg og tang i vandkanten, særligt i hjørnet ned mod Brøndby Havn er et sumpområde, og den luftbårne råddenskab (svovlbrinter) og bakterier i luften har jeg mistænkt for at være årsag til kløen. Apoteket i Brøndby Strand oplyste sidste efterår, at der var mange her ved stranden med en sådan kløe. Er der andre kløeplagede, der bor i nærheden af strand med rådnende tang og fedtemøg?
  • Indstillinger
    Hej med jer der har dette problem med kløe på armen om natten. Jeg har før skrevet herind. Men nu er jeg næsten blevet min fri for min kløen. Jeg fik et godt råd af en dame som viste alt om denne lidelse. Jeg kan fortælle jer vask armen i saltvand når i mærker kløen begynder hav et glas eller hvad i har til at stå med saltvandet i. I skal bruge tre spisesker salt i en halv liter vand det kan i bruge mange gange. Brug en engangs vaskeklud. Lad være med at vaske jer med vand bagefter. Prøv lige at få målt om i mangler D vitamin det kan også være skyld i mange ting måske netop dette problem. Hel og lykke hilsen jente2
  • Indstillinger
    Hej alle jer ligestillede kløende -

    nu har jeg læst så meget om hvordan akupunktur har hjulpet flere, jeg har selv prøvet nogle stykker - 3 stk`s - som ikke har kunnet hjælpe mig. De taler alle om leveren og binyrene behandler det, men jeg går hjem med fortsat kløe. Jeg har brugt for en formue på cremer - både fra helsekosten og apoteket, men det der for det meste hjælper bedst er is/fryseelementer på arme og skuldre natten igennem. Men sover - gør jeg ikke, jo i korte perioder - falder jeg om af udmattelse, men vågner så for at tage koldt bad, smøre nyt på af et eller andet, men det er stort set det samme - det virker simpelthen ikke. Det har stået på siden slut august, så jeg er ret så træt af det!
    Er det mon muligt at få nogle navne på de akupunktører der har erfaring med nettop det her kløe??? - jeg læser jo at nogle af jer har fået det bedre, så jeg krydser fingre!!!
    Den hudlæge jeg har været hos gav moig dianogsen - Brachioradical pruritus - og jeg måtte gerne ri´nge og fortælle hvis jeg fandt en løsning på min kløe for han vidste ikke hvad han skulle gøre.
    Jeg fik gennem apoteket lavet en Capsain creme, som ikke hjalp - dermovat, Elucon, Aloe Vera, Dapis, XM Focus, Decubal antiitch, decubal recover, alm Decubal, osv - jeg tror jeg har brugt en formue på ting og behandlinger der simpelthen ikke hjælper - så et navn på en akupunktør der har erfaring med nettop dette ville være fantastisk!!

    Bedste hilsner
    Bornholm1960
  • Indstillinger
    Har lige siddet og læst om emnet og troede at jeg var den eneste der havde denne underlige kløe på overarmen om natten. Jeg har det kun i perioder og næsten aldrig begge arme på én gang.

    Jeg ved ikke hvad det kommer af - klør bare helt afsindigt og jeg kan ikke sove. MEN - jeg ved hvad der kan få kløen til at holde op med det samme og jeg kan trygt sove videre.

    For at give dette gode råd videre som jeg eksperimenterede mig frem til for at finde et middel mod kløen, har jeg fluks oprettet mig som bruger for at viderebringe budskabet.

    Vidundermidlet er kartoffelmel. Ha' altid en pose stående og "smør" det på huden og så gå i seng igen med det på. Du falder straks i søvn.

    Håber det også virker på jer... ;o)

    Godnat og sov godt
  • Indstillinger
    det er rigtigt at kartoffel mel er et godt middel til alle former for kløe----jeg skal altid have gummi- strømpe på det ene ben---og jeg siger jer det kan være slemt i sommer varmen ---men jeg smørrer benet ind i kartoffel mel før jeg taget strømpen på ---og det hjælper
  • Indstillinger
    Hej alle I kløeramte KVINDER - har i lagt mærke til det kun er kvinder som klør..
    Måske er det også hormonbestemt på en eller anden måde ???

    Nå jeg vender tilbage idet der er flere som spørger efter akupunktøerer i de område hvor de bor. Jeg kan anbefale jer at ringe til sammenslutningen af akupunktøer, og få oplyst hvor den nærmeste behandler som er medlem af den godkendte forening bor.
    Så er I da sikre på at den behandling som i får ... på en eller anden måde er godkendt.

    Endvidere kan jeg fortælle at når min kløe vender tilbage, for det gør den desværre - bare ikke i så vild en form længere, står jeg op, henter en ispose i fryseren og faktisk "fryser" det område på overarm eller skulder som klørt, så kan jeg falde i søvn igen....

    Håber tippet hjælper...

    vh Snausen
    http://www.aku-net.dk/1/153/vedtaegter.html
  • Indstillinger
    Det holder nu ikke helt at det kun er kvinder der har denne kløen, for jeg er en ung mand i 20erne.

    Jeg har også en enorm kløe på særligt skuldre og overarme, men også i perioder omkring halsen, nakken, på ryggen og på brystet. Det er specielt når jeg forsøger at falde i søvn jeg har problemerne, men også i perioder om dagen.

    Jeg har gode erfaringer med arkupunktur i forbindelse med sportsskader, så det må vel næsten forsøges i denne sammenhæng også...!

    Jeg klør aldrig så meget at det begynder at bløde, men jeg ligger og vender og drejer mig i sengen. Og der kan ofte gå flere timer før jeg falder i søvn.

    Jeg oplevede ligesom andre at min læge nærmest begyndte at grine da jeg fortalte ham om mit problem, og at han intet kunne stille op mod det.

    Håber inderligt der snart findes et middel til at løse vores problemer
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg klør også på mine arme og skuldre og er ved at blive vanvittig, det har jeg gjort i 3 uger nu. Jeg er det meste af året i Spanien, men det er nu imens jeg er i Danmark at det klør og klør, så jeg tror ikke det er solen eller mangel på D vitaminer.
    Havde tænkt på at gå til lægen, men nu efter at jeg har læst alle indlægene gik jeg straks ud for at finde kartoffelmel frem, efter at have kommet kartoffelmel på armene har jeg ikke kløet, og det er nu mindst ½ time siden, så jubi. Jeg har også kogt saltvand, måske er det bare det, så nu vil jeg ikke købe mere af alle de dyre salver og cremer før jeg ser hvad der sker.
    EE
  • Indstillinger
    Hej alle lidelsesfæller.
    Jeg har de seneste 2 år døjet med en ulidelig kløe på armene - hovedsageligt venstre overarm. Det kommer om efteråret. Jeg kradser mig til blods. Alverdens cremer afhjælper ikke problemet.
    Min hud er blevet meget tør. Tænker om det kan være hormonelt. Er i klimateriealderen. Det kunne også være stress. Men hvorfor kommer det kun om efteråret?
    Jeg har ikke skiftet sæbe, creme, shampo el. lignende og índtager ikke medicin.
    Godt at høre, at akkupunktur hjælper, men er det som symptomlindring? så er der jo ikke fundet en årsag og den ville jeg gerne finde.
    Måske lykkes det, hvis vi skriver sammen om de oplevelser vi har i forbindelse med kløen. Måske kan vi finde en rød tråd.
    Birnie60
  • Indstillinger
    Kan måske hjælpe lidt, prøv lige at skriv til mig på psp.jensen@yahoo.com

    Med venlig hilsen
    Peter
Log in eller Registrér for at kommentere.