Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kløe kun på armene om natten ?

1246716

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej alle fortvivlede kløeramte danskere...
    Jeg vender tilbage med en melding om at min akupunktur STADIG virker. Jeg har dog - i en længere periode "glemt" at stimulere punkterne på mine arme, og ja så kommer straffen .... kløe igen.. Heldigvis er vi som mennesker sådan at vi glemmer at det gør ondt eller klør, når det ikke gør det. Så her efter sommerens sol har kløen sneget sig tilbage på overarme og skuldre. MEN jeg trykker bare igen på de punkter på armene som ikke er svære og finde, for de er enormt ømme når man klør.
    Så fat mod alle jer der klør - ihvertfald på arme og skuldre - de af jer som klør over hele kroppen, det tror jeg ikke er det samme, og der skal vist skrappere midler til end 2 akupunkter.
  • Indstillinger
    Kære alle jer

    Neeeej hvor blev jeg glad over at læse jeres frustrationer, altså ikke fordi det klør, men fordi jeg troede jeg var den eneste med dette problem. Har haft børneeksem altid, dog aldrig så slemt at jeg bruger hormoncreme. Har 'løs' hud under fødderne, og det er ikke svamp. Har kløe om aftenen og nogle gange om dagen også. Det bliver værre hen mod efteråret.

    Har nogle eller flere af jer været depressive? Fordi jeg har næste fået mig selv overbevist om at det er min medicin der gør det, selvom jeg tager så lille en dosis. 10 mg citalopram om dagen.

    Jeg har aldrig haft det før jeg startede på medicinen.

    Hvis ikke mit går væk må jeg til akupunktør og henvise til tråden her. Og mon ikke der var basis for lidt forskning for læger/allergilæger?

    Kh
    Den kløende
  • Indstillinger
    Dejligt at opdage at jeg ikke er den eneste med denne kløen på skuldre og arme.

    Jeg har været plaget af denne kløe genem de sidste 3-4 år. Det klør fra maj til ca. oktober. Det klør lige meget både dag og nat. Det er mest på overarme og skuldre men også nogengange på oversiden af underarmene. Der er intet at se men det stikker og brænder og jo mere jeg klør jo mere klør det.
    Jeg har ikke været til læge, men har også prøvet med dalens olie uden held.
    Jeg lider ikke af astma eller andre sygdomme. Jeg spiser intet medicin. Bruger ikke creme på kroppen. Spiser ikke kød og mælkeprodukter. Jeg er ikke stresset eller lign. Bruger kun miljøvenlige vaske- og rengøringsmidler og spiser i det hele taget så meget økologisk som jeg kan.
    Det eneste jeg har tænkt på er solen, fordi det kun kommer om sommeren. Men også perioder i gråvejr/regnvejr har jeg også været meget plaget. Men det klør aldrig andre steder end på arme/skuldre.
    Jeg vil helt klart prøve akupunktur.......vender tilbage hvis det hjælper.
  • Indstillinger
    Kære Miraclewhip10

    Jeg får antidepressiver: Cymbalta og Efexor.
    læs evt. mit tidligere indlæg.

    mvh. Mie.
  • Indstillinger
    Vi er ikke alene om problemet her i landet. Jeg har fundet mange indlæg fra fortvivlede kløeramte mennesker verden over. Desværre har ingen fået en diagnose...
    Se evt.: http://www.medhelp.org/posts/Dermatolog ... how/244394
  • Indstillinger
    Hej.
    Jeg har læst alle indlæg vedr. kløe på armene, hvilket jeg lider af fra aug. til maj. Begyndte for 2 år siden Det er bare tiltaget i både styrke og længde. Jeg har været hos dermatolog desværre uden held. Jeg kunne godt tænke mig akupunktur, som jeg kan se, at der er flere der har haft held med. Er der nogen, der kan oplyse mig om medianpunkterne på armene, så jeg selv kan gå i gang med at aktivere disse punkter og er der nogen der kan anbefale en god akupunktør i Københavnsområdet?

    mh
    Bente
  • Indstillinger
    Hej,
    Kunne ikke lade være med at svare dette indlæg da det var det jeg faldt over, da jeg har de samme symptomer. Selv om indlægget er et år gammelt :-)
    Ekstrem Kløe kun på oversiden af venstre under arm? og kun om natten? Sindsygt mærkeligt da det den sidste måned bare har taget til og til. Var i går nat ved at save min arm af!
    Jeg har ikke ændret noget i min livstil (mad, drikke, vaskepulver) eller nogensinde haft allergi af nogen art. Det eneste jeg kan forbinde det til er noget græsslåning, hvor jeg har revet min arm (stedet hvor det klør) på en hæk.
    Gik derfor på netdoktor og fandt det her forum........ og fandt ud af at det var arkupunktur og urtebehandling der skulle til. Bestilte tid og færdig med kløe - Sov fantastisk i nat.
    Jeg kan selvfølgelig ikke sige at det er endeligt og færdigt, men det skulle da være fandens mærkeligt, hvis det ikke var det.
    Skal til behandling igen i morgen og så ser vi......

    Det sjove er at jeg aldrig har sværget til alternativ behandling andet end massage. Så se at få bestilt tid til akupunktur og få jeres nattesøvn igen :-)

    Hej.
  • Indstillinger
    Hej alle lidelsesfæller!
    Også jeg troede, at jeg var den eneste, med kløe på overarmen.
    Stress og depression har udløst min kløe, min daværende læge mente, at det var nervebetændelse, og havde kun creme med binyrebark som lindrende behandlingsmiddel. Jeg fik at vide, at det ikke kan helbredes.
    Jeg var ikke interesseret i den anbefalede creme, men fik i stedet akkupunkturbehandlinger, som hjalp mig. Jeg har ikke haft kløe i halvandet år.
  • Indstillinger
    Hej alle.
    Ja dette her emne tror jeg er et fremtidigt emne og ikke bare et forbipasserende.

    Jeg har kløe på underarme, over arme, armhullerne samt for vildt på halsen, sjællent på maven.

    mange og dog de fleste der har prøvet akupunktur har haft held med det. hvad for et behandlings sted har i forskellige brugt. mere for at hjælpe os der bor forskellige steder i landet.

    Jeg bor i Ishøj, ville gerne til en der ligger i nærhedden og gerne en der tidligere har behandlet for dette her kløe emne.
Log in eller Registrér for at kommentere.