Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Spørgsmål :

1235789

Kommentarer

  • Indstillinger
    ” Du mangler 100 % empati og forståelse for andre situationer end din egen.." Hvor kom det fra?””

    --> Det kom fra, at du på ingen måde er indstillet på at forstå andres holdninger, det eneste du vil er at have ret, og intet kan rykke dine synspunkter, så det undrer mig du overhovedet gider diskutere dem.

    ” så find venligst en mere moden debat stil frem!”
    --> Find venligst en mere moden og rummelig holdning til din omverden, før det er rimeligt at forvente ”moden debat-stil” fra den.

    ” Dette ved kvinden og hun har dermed også det overordnede ansvar for at beskytte sig mod uønsket graviditet”
    --> Flot – superflot holdning, der sætter os 200 år tilbage i forhold til ligestilling og gensidig forståelse og respekt.

    ” I stedet for at bruge så meget krudt på at diskutere hvem der bør beskytte sig og med hvad, skulle vi hellere diskutere de spørgsmål som jeg stillede i min trådstart og som du endnu ikke har svaret på.”

    --> Problemet er at det – efter at have fulgt tråden, er gået op for mig, at du slet ikke stillede nogen spørgsmål, du dikterede en holdning der var ufravigelig.
  • Indstillinger
    Hej Pontiaco.

    Bibelen er ingen krykke, men en styrke. Intet kommer af intet og også du er blevet opdraget ud fra et kristent regelsæt, formoder jeg, det er ihvertfald de fleste danskere. Vores land bygger på kristne værdier, vi har et kors i vores flag og Jesus Kristus er afbiledet i alle danske nationale pas.

    Sue.
  • Indstillinger
    Hej Q6Q8Q10.

    Jeg er opvokset i en kultur hvor det er iorden at diskutere politik, etik, moral og religion.
    Jeg vender ikke folk ryggen fordi jeg er uenig med dem, tværtimod så ser jeg diskutioner med anderledes tænkende, som særdeles udfordrende og meget spændende og sådan tror jeg de fleste af os har det.

    Jeg synes ærligtal talt ikke du virker videre tollerant overfor anderledes tænkende og du skulle måske ikke gå ind på en debat som denne, hvis du ikke bryder dig om at møde modstand.

    Sue
  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 10:18
  • Indstillinger
    Jeg mener først, at fosteret er et menneske, den dag det bliver født - hvis vi skal stille det helt på spidsen.

    Det er jo også vores fødselsdag vi fejrer ikke vores undfangelsesdag. Vores fødselsdag er den dag vi kom til verden, den dag vores liv på denne jord begyndte.

    Så efter min mening bør grænsen for abort gå der, hvor man ved at et barn er levedygtigt uden for livmoderen - Altså kan blive født og overleve. omkring uge 18 - 20.

    Mvh Karina
  • Indstillinger
    Redigeret 4 juli, 2008, 09:15
  • Indstillinger
    Hej Karina !

    Jeg er helt enig med dine betragtninger omkring abort - og grænserne for abort.

    Den slags bør selvf. også harmoniseres - også de stakler fra Fx Irland, som man nogne gange hører om - der end ikke kan få abort, hvis det er en voldtægt.

    Jeg synes det er fint at nogle er imod abort, og så ikke selv får det - fint nok - men derfor behøver man jo ikke påtvinge andre ens livs- og religions-opfattelse.

    mvh
    Mette

    PS Kan nogen huske den tidl. formand for Kristeligt Folkeparti, hvis kone have fået en abort .... de var jo imod fri abort, og såviste det sig at hun selv havde fået en abort tilbage i 60'erne ... "men det var selvf. noget helt helt andet med liiige netop dén abort" .... Moral er godt - dobbeltmoral, ja, det er nos dobbelt så godt !
  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 10:17
  • Indstillinger
    Redigeret 1 oktober, 2008, 10:22
  • Indstillinger
    Citat:

    "Kan nogen huske den tidl. formand for Kristeligt Folkeparti, hvis kone have fået en abort .... de var jo imod fri abort, og såviste det sig at hun selv havde fået en abort tilbage i 60'erne ... "men det var selvf. noget helt helt andet med liiige netop dén abort" .... Moral er godt - dobbeltmoral, ja, det er nos dobbelt så godt..."

    Svar:

    Jeg mener ikke, at der nødvendigvis er tale om dobbeltmoral. Selv om man selv har fået en abort for mange år siden, kan man jo godt have fortrudt og ændret holdning siden. Så dén situation, du nævner, kan jeg ikke se noget problem i.

    Venlig hilsen KB
Log in eller Registrér for at kommentere.