Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Er det angst?

1235789

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja mine er også konstante. Er der nogen speciel sygdom du er bange for at fejle nu?
  • Indstillinger
    Er bange for en svulst i hjernen. Kan slet ikke holde tanken ud.
    Er det kun sklerose du er bange for.
  • Indstillinger
    Okay. Nej har også tænkt på svulst. Begynder at tænke på om der kunne være en svulst der sidder og trykker på nogle nerver et sted, som så forårsager føleforstyreslerne.
  • Indstillinger
    Det er jo en skrækkelig tanke at få, og den er ikke til at slippe af med igen. Har svært ved at holde ud at være nogen steder når angsten virkelig tager fat. Er imponeret over at du kan skjule hvordan du har det og hvor bange du er overfor din kæreste.
  • Indstillinger
    Ja det er virkelig ikke rart at sku gå og være så bange hele tiden. Har nævnt det lidt engang imellem. Men han siger bare at jeg skal lade være og spekulerer mere på det. Men han kan jo heller ikke forstå hvordan det er.
  • Indstillinger
    Nej jeg tror at det er svært for andre at forstå, min kæreste er egentlig rimelig forstående men siger da også ind imellem at jeg skal lade vær med at bekymre mig så meget.
    Kan du mærke om du får det dårligere eller anderledes hvis angsten virkelig får fat ?
  • Indstillinger
    Ja det kan jeg sagtens mærke. Igår havde jeg haft en rigtigt dårligt dag og bekymret mig rigtigt meget. Om aftenen begyndte jeg så pludselig at ryste helt vildt og fryse rigtig meget. Så måtte pakke mig ind i en masse tøj og dynen ovenpå indtil jeg var faldet lidt til ro. Hvad med dig?
  • Indstillinger
    Jeg får sådan en brændende følelse i det meste af kroppen, og så bliver jeg enormt rastløs og generelt utilpas. Kan godt have meget svært ved at finde ro igen. Lige pt, synes jeg nærmest kun at jeg har dårlige dage. Har lige besluttet mig for at bestille tid hos en massør i morgen, for at prøve at få løsnet lidt op for den her anspændthed.
    Har du nemt ved at finde roen igen når det er, eller kan det godt tage lang tid. Tænker bare på om du bruger nogle specielle redskaber til at falde ned igen eller om du kan tænke på noget specielt der kan få dine tanker væk.
  • Indstillinger
    Øv lyder også ubehageligt. Nej synes jeg ikke jeg er specielt god til, har desværre ikke rigtigt nogen gode råd :(
  • Indstillinger
    Det var ærgeligt, lød nemlig lige til at du var god til at få dig selv til at slappe af igen når det var.
Log in eller Registrér for at kommentere.