Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

brændende tunge syndrom

1235789

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej
    ja det er der:-) karin knøss poulsen :-)
  • Indstillinger
    jeg kan ikke søge om en venneanmodning på dit navn, så skal vi være venner må du søge på mig Kate Lajla Damm.

    Hilsen
    Lajla
  • Indstillinger
    Hej Igen
    Jeg har lige i dag fået mine piller fra England så spændende om de virker.

    Hilsen
    Lajla
  • Indstillinger
    hej lajla
    jeg sender dig en venneanmodning::-)karin
  • Indstillinger
    Hej Karin
    Det lyder godt.

    Hilsen
    Lajla
  • Indstillinger
    Der er både en international og en dansk facebook gruppe. Den danske hedder burning mouth syndrom Danmark https://www.facebook.com/groups/226527257359578/

    Her kan i bede om at blive medlem, jeg er administrator. Det kunne være spændende at høre om Breneton medicinen.
    Venlig hilsen Dorte
  • Indstillinger
    Hej Dorthe
    Jeg har anmodet om at blive medlem i jeres gruppe på facebook, det er mig der i øjeblikket tager Breneton, jeg hedder også Kate.

    Hilsen
    Lajla
  • Indstillinger
    Jeg har i dag med stor interesse læst både dit og andres indlæg i debatten om "Burning Mouth"! Jeg lider nu på 5. år af kronisk brændende smerter, især langs tungeranden i højre side, det har rent ud sagt gjort mit liv til et helvede! Jeg har konsulteret flere læger uden resultat og er nu blevet sendt til en udredning af sygdommen på Panum Instituttet, hvor man ca. et år har forsøgt med forskellige smertelindrende præparater - desværre endnu uden virkning! Jeg er desperat! Og synes; at det ville være en god idé med en forening! Desværre har jeg ingen computer og håber derfor, at debatten også fortsætter på netdoktor.dk!
    Specielt hvis nogen kan bidrage med nye helsebringende opdagelser! Personligt har jeg naturligvis også tænkt "kræft" - det har lægerne imidlertid afvist, idet der ikke er synlige tegn på tunge og i mundhule. Jeg vil dog alligevel gerne kende navnet på en egentlig tungespecialist!
    Hvis der er dannet en forening, vil I så lade mig det vide på disse sider!!!
    På forhånd tak! Jeg vender med stor forventning tilbage!
  • Indstillinger
    Hej Lone
    Vi skriver ikke mere her fordi vi har dannet en gruppe på Facebook gruppen hedder brændende mund, men hvis du ikke har en computer er det jo svært for dig at snakke med os, der er også en engelsk gruppe der hedder Burning Mouth den har over 500 medlemmer vi støtter og hjælper hinanden, der sker mange ting og vi prøver også mange ting lige nu er der en der syntes det hjælper at tage silica ekstra, jeg selv har fået lyrica det er mod beskadiget nerver og angst de tager den brændende fornemmelse, pillerne har jeg fået hos en psykiater, jeg skal til neurolog her den 11.07, jeg har også været på Rigshospitalet tand kæbe og mund, men det fik jeg ikke noget ud af andet en lægen sagde det var burning mouth og mine slimhinder var fine, min tandlæge har henvist mig til tandlæge højskolen men der kommer jeg først til i september da der er ferie nu, jeg er henvist til en bestemt person som går meget op i Burning Mouth hun har lavet forsøg med bedøvende piller men det tager sin tid før de kommer i handel, jeg tager stadigvæk Breneton da det går stille og rolig fremad med mit tandkød jeg kan mærke det med tungen, for jeg er jo smertestillet og aner ikke rigtig hvor slem min brændende mund er lige nu, jeg har også købt nogen piller på apoteket der også er for nervebetændelse, jeg er henvist til neurolog med udregning for nervebetændelse, men der er jo så mange ideer om hvad brændende mund er, jeg hælder til det er nerverne grunde lyrica virker på mig, men hvad har du prøvet af piller og andre ting det kunne jeg da godt tænke mig at vide den der tager Silicia og som har fået det bedre er nok fordi alle B vitaminer er i pillerne og de er gode for nervebetændelse/beskadiget nerver, så som sådan er der ikke dannet nogen forening, men hvis du vil starten en forening er jeg da sikker på at gruppen vil støtte dig vi er godt nok ikke så mange.Jeg håber at høre fra dig så kan jeg holde dig a jour med når der kommer nogen gode ting i grupperne jeg er nemlig optaget i dem alle sammen og har du nogen spørgsmål du gerne vil have svar på skal jeg nok sætte det ind som et oplæg i gruppen, hvordan kan du læse og skrive her når du ingen computer har. Vi snakkes ved, ha det godt.
  • Indstillinger
    Hej til jer med brændere tunge og mund, jeg er 63 år , fik så lige pludselig en meget tør mund en nat, og min tunge og mund var meget varm. Var til læge fik noget svampemiddel det hjalp ikke. Nu tygger jeg sukkerfri tyggegummi om natten tager jeg en pastel for tør mund, lægger den på tungen eller under tungen og indtager ikke noget med for meget sukker.
    Men det er ikke den rigtige løsning leder videre.
Log in eller Registrér for at kommentere.