Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

svimmel, hovedpine og prikken i kroppen ....længe

1235710

Kommentarer

  • Indstillinger
    puh jeg synes der er flere og flere der kommer frem med lignende symptomer.....det er bare ikke rart at leve med.

    Jeg er så heldig at jeg er blevet gravid :-) Men allerede 7 uger henne i graviditeten får jeg en blodprop i den ene side af halsen (der hvor jeg hele tiden har følt der er noget galt). Selvfølgeligt får vi et chok over blodproppen, men også tanken "for pokker, så hør da på mig (os)".

    Jeg får blodfortyndende sprøjter to gange dagligt nu og har fået to scanninger af hovedet og øjnene godt tjekket....alle undersøgelser de kan lave under graviditeten ser fine ud.
    Men jeg har taget et god tskridt bagud, hvad angår hovedpine, mangel på søvn og svimmelhed...... jeg mener det er 2 mdr efter fødselen jeg kan undersøges yderligere......og så håber jeg inderligt at jeg kan få de rigtige undersøgelser/hjælp.

    Hold op hvor lyder Intrakraniel hypertensions symptomerne som noget man burde være tjekket for allerede (særligt når man har fået taget rygmarvsprøver).
    Hvordan går det med det Marie13?
  • Indstillinger
    Jeg er også nysgerrig på hvordan det er gået i andre. Jeg skal til neurolog igen d 7 august håber han kan finde ud af noget, jobbet er røget og ligeså sygedagpenge er nu afhængig af min mands indkomst og det er ikke skægt da der er fyrringer i luften på hans job. Man skal godt nok være stærk psykisk når man fejler noget der er udenfor sygdoms pyramiden :-(
  • Indstillinger
    Nu har jeg læst igennem siden jeg har skrevet mit eget indlæg herinde, jeg har været i mr scanning og fået konstateret en prolaps i lænden med nerverods påvirkning af rygmarven og også været ved neurolog og været henvist til Frederiksberg hospital til en vippeleje test og det har vist et resultat af noget der hedder POTS syndrom, pots er en noget lægerne ikke ved ret meget om og om hvordan det opstår, men det er noget med at hvile puls og aktiv puls er for hurtig og andre gange langsom. Jeg er stadig dagligt påvirket af svimmelhed på grund af begge dele og jeg har derfor fået flere ting at kunne prøve at gøre, så hvis nogen er interesseret i at få lidt svar eller råd så spørg gerne eller hvis andre har fået samme diagnose så hører jeg også gerne derfra...
  • Indstillinger
    Hvor ondt i ryggen havde/har du Dalle81, jeg har da også ondt i ryggen men ikke nok til at min læge vil lade mig scanne for polaps. jeg har læst at ikke alle polapser gør lige ondt så jeg kan ikke forstå hende ( jeg er ved at tro at hun tror jeg faker :-( ), jeg syntes i sådanne tilfælde som vores der ikke er til at finde ud af, burde man blive indlagt og gennem undersøgt det vil være rart for os og billigere for samfundet.
  • Indstillinger
    Hej sille011. Jeg vil sige at på scala 1-10 så svinger jeg mellem 5-8 dagligt, hos mig er det så i lænde regionen da det er det enste jeg har fået scannet, det er nem lig det eneste ens egen læge kan bestille en scanning af, men hvor i ryggen har du ondt? Jeg skiftede læge da min tidligere sagde at jeg også måtte fake mine symptomer og den nye læge bestilte straks en scanning som så viste sig at holde stik.. Så har du mulighed for det vil jeg anbefale det at få en anden læges vurdering af din ryg også..
  • Indstillinger
    Det er også lidt træls for jeg skiftede læge sidste efterår af samme grund så jeg ved snart ikke. Jeg er blevet scannet i nakken men ikke de andre steder jeg har ondt. Men de må da kunne gøre noget hvis det er en polaps, jeg har samtidig med alt det rod i hovedet ondt i mit venstre knæ ( føles som vand/motorolie )
  • Indstillinger
    Hej igen :) hvis det er muligt så prøv at blive henvist til Glostrup sygehus( videnscenter for rygsygdomme, min kæreste har været den vej igennem efter lang tids slås kamp med lægerne. Og derinde er ryg specialister samlet. Og de vælger jo nok at scanne dig.
  • Indstillinger
    Tak for info det vil jeg kæmpe for. :-) god sommer
  • Indstillinger
    Tak i lige måde og held og lykke :)
  • Indstillinger
    Jeg har prøvet noget af det samme og var indlagt på hjerteafdeling, blev undersøgt , katete til kranspulsåren, gastroskopi, ja 'you name it'. Men der var absolut intet. Dine symptomer tyder på stress og angst. Så der er dømt pause, evt. angstdæmpende medicin (cymbalta) og kognitiv terapi inden du får styr på det. Langvarigt alkoholmisbrug kan udløse det her, det skal du også være klar over. Ellers de sædvanlige stressfremkaldere. Håber det hjælper.
Log in eller Registrér for at kommentere.