Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

svimmel, hovedpine og prikken i kroppen ....længe

1457910

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jamen 123ika, hvad gør de når de har undersøgt dig er det medicin eller va' . Jeg går også og tænker privat hospital. Og hvad koster det dig bare sådan cirka.
  • Indstillinger
    Jeg vil gerne vide om mit tal er tæt på 7 eller om jeg evt skal have mere medicin. Angående priser bliver du nødtil at ringe til det privat sygehus du vil bruge
    men start med,at få din læge eller det sygehus du har været på, til at oplyse dit tryk tal og derefter tage en beslutning.
  • Indstillinger
    får man altid taget et tryktal når man får taget en rygmarvsprøve? Vil nødigt igennem flere, da de havde mange problemer med at få taget hos mig...er nok blevet stukket 20 gange og synes ærligtalt ikke det er så rart....
  • Indstillinger
    Det ved jeg ikke men vil tro at de gør.... min test blev taget for virus og tryk.
  • Indstillinger
    Bare et info. indlæg. Jeg så go' aften danmark i aftes d.6/8, Helle Sydendal har skrevet en bog om stofskifte problemer. Hold nu op den kan kun blive købt og læst for langsomt, jeg er ikke i tvivl om at en del af os som skriver på denne tråd er ramt deraf. Bogen hedder i øvrigt "få livet tilbage". God bedring til alle.
  • Indstillinger
    Sille011 jeg har allerede fået tjekket mit stofskifte. Jeg kunne nemligt pludseligt spise alt og så meget som jeg havde lyst til uden at tage på.....faktisk startede det med at jeg tabte et par kilo. Så det er noget lægerne har været opmærksomme på hos mig.......nu tager jeg heldigvis på lige efter bogen, men mit stofskifte er også helt normalt......håber jeg går tilbage til at kunne spise alt uden at tage på igen ;)
  • Indstillinger
    Jeg kunne høre på hende Helle at det ikke er de normale hormon blodprøver der skal tages det skal være nogle andre. Om ikke andet bestiller jeg tid og betaler selv jeg gider ikke vente måneder mere på at lægerne vågner op.:-(
  • Indstillinger
    spændende...men du må endligt melde tilbage, hvad du/lægen finder ud af?
  • Indstillinger
    Det kunne være interessant at høre mere om jeres symptomer? En lidt mere detaljeret beskrivelse.. Hvordan føles jeres hovedpine og hvordan er svimmelheden?

    Jeg er ikke kommet nærmere et svar, men tror stadig det er min nakke der giver mig symptomerne eller måske en slags migræne.

    KH Janni

    Ps. Kæbespecialisten var spild af tid
  • Indstillinger
    Har købt og læst bogen, skal klart have taget nye blodprøver og kontaktet den læge jeg har i tankerne når hun er tilbage fra ferie på mandag.
Log in eller Registrér for at kommentere.