Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

svimmel, hovedpine og prikken i kroppen ....længe

1468910

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hmmmmm drikker ALDRIG er meget rolig og god til at håndtere nye stressende ting på arbejde, nu er det så halv andet år siden jeg har været på arbejde så jeg er heeeeeeelt rolig vil nærmest sige at hvis jeg slapper mere af end det jeg gør nu ski... jeg i bukserne. Har også været hos en dygtig hømopat som heller ikke kunne sige hvad det skulle være kommet af. Hele mit liv har været en dans så hvis det er stress aner jeg da ikke hvad jeg skulle kunne ændre såååååå, nej jeg hælder mere til at det er ryggen i mit tilfælde
  • Indstillinger
    Hej alle i denne tråd,
    Jeg er fuldstændig frustreret over min situation.
    Jeg kæmper lidt med mange af de symptomer der bliver beskrevet, men vi er jo ikke ens og jeg tror derfor at alle disse diffuse smerter kan have rod mange steder. Jeg håber meget en eller flere af Jer, vil læse dette.

    Jeg blev for 2 måneder siden indlagt med voldsom hovedpine, svimmelhed og kvalme og let feber. Har indenfor de sidste 1,5 måned fået foretaget følgende undersøgelser:

    MR af hoved og nakke
    CT scanning af hovedet
    Fine blodprøver
    Rygmarvsprøve
    Øre næse hals læge
    Hjertelæge
    Tandlæge
    Infektionsafdeling
    Neurologisk afdeling

    Alle undersøgelser har været normale og jeg aner ikke hvad mit næste skridt bør være. Jeg kæmper med:

    - Svimmelhed (rimelig konstant - lidt som om det sejler og jeg står på en båd - specielt hvis jeg børster tænder, bruger armene) men det er diffust
    - Hovedpine, som sidder i kæber og tindinger (det stråler nærmest ud i tænder - værst når jeg ligger på baghovedet)
    - Nerve i klemme ved venstre øje, som kommer og går
    - ondt ud tænderne (dette er værst + svimmelhed)
    - lidt spændt nakke, specielt et punkt ved venstre side omkring Der hvor øverste del af nakken slutter.
    - svært ved at koncentrere mig, men tror det skyldes svimmelheden
    - har en lidt høj puls, men hjertelægen mente ikke det var noget at bekymre sig om

    Har prøvet:
    Massage af nakke og baghoved (ofte 1-2 gange ugentligt)
    Træningsøvelser for nakken dagligt
    Kranio sakral
    Afspændingsterapeut
    Body sds
    Zoneterapeut
    Healing
    Spiser fiskeolie, b-vitamin, Magnesium, gingo Biloba og alm. Vitaminpiller (alt sammen af god kvalitet)

    Jeg har sagt mit job, for at fokusere 100% på at blive rask og som jeg har det nu kan jeg alligevel ikke passe et job.

    Hvad kan disse symptomer skyldes? Ser meget frem til ar høre fra Jer. Er der nogle der har fået det bedre?

    Jeg er i syv sind og er villig til at gøre alt! Har snart ikke flere tåre tilbage... :-(
  • Indstillinger
    Hej vind87. Jeg vil forslå dig at få din neurolog til at henvise dig til Frederiksberg hospital til en vippeleje test, jeg har været igennem den og det har givet mig nogle svar ang mit svimmelhed, skriver gerne hvis du ønsker at vide mere.. Mvh Dalle81
  • Indstillinger
    Hej Dalle81,
    Jeg er fra Østjylland, mon det er noget man kan få foretaget i Århus?
    Vil gerne tale med dig, måske det kunne gavne?

    Tak for din hurtige respons ;)
  • Indstillinger
    i Århus er der otoneurologisk århus, som behandler svimmelhed...egen læge kan henvise der til.

    Var der nogle af de ting du har prøvet, som har haft den mindste effekt?

    Atica i Århus akupunktur er gode til det hun gør.....men om det virker på dig er jo meget svært at sige...men det ved du nok.

    Er du blevet set på af en kiropraktor....igen det er et skud (og en af de ting jeg har prøvet)

    Har du fået scannet med kontrastvæske? Efter jeg fik en blodprop mistænker de en forsnævring i en blodåre og jeg ligger ned.

    Er der lige meget/ens hovedpinge, trykken, svimmelhed i begge sider?

    Åh hvor jeg føler med dig.....ALT man laver bliver påvirket.....og det er skide hårdt at det går ud over det sociale.......hilsen en som sidder hjemme mens mand og venner holder sommerfest :-( (heldigvis bliver jeg stadigt inviteret)
  • Indstillinger
    1000 tak for svaret.
    Jeg må indrømme at intet rigtig har hjulpet. Smerterne og svimmelheden er det samme. Træner næsten dagligt for at holde mig igang og kan mærke at det gør lidt ved humøret at være aktiv.

    Jeg prøvede i starten kiropraktor og vil måske forsøge igen. Kender godt hende Pia nede hos Atica - hun har hjulpet mig før. Fortsætter med Kranio Sakral er par gange endnu - blot for at kunne give det et reelt forsøg.

    Jeg skal til en kæbespecialist snart, så jeg håber de kan give mig lidt mere klarhed. Smerterne sidder meget i mine kæber og tindinger og stråler ud i tænderne. Det er begge sidder, dog tildens til at være værst i venstre side.

    Ved MR fik jeg ikke kontrast ind, da de sagde at det ikke var nødvendigt. Hvordan har du det og hvordan er dine smerter + svimmelhed?

    Alt det bedste og forsøg at bliv i troen på at der kommer en løsning. Min søde kæreste hjælper mig også meget. Der kommer altid en løsning..
  • Indstillinger
    jeg er en kvinde på 67 år der de sidste 3 år har haft kvalme svimmelhed og ondt i muskler jeg har prøvet de fleste alternetive metoder men det har ikke haft den store efekt jeg er blevet henvist til rigshospitalets vippestol da min ørelæge mente at jeg havde løse øresten men jeg syntes ikke at det hjælper jeg syntes tvær imod at det er blevet værre jeg tør næsten ikke gå udenfor da jeg er bange for at falde jeg syntes ikke at min læge gider høre på mig da jeg har haft en blodprop så mener hun at det kan være derfra men man skal da ikke være dårlig så lang tid efter ca 10 år jeg ved ikke mine levende råd ønsker bare st de dog kunne finde ud hvad det er der gør det jeg kan jo læse at der er mange der har det lige dan hej fra marie67
  • Indstillinger
    Hej - håber dette måske kan hjælpe :0)
    Har læst lidt om jeres symptomer og de ligner alt for godt mine.
    Ved du hvad tallet var ved din rygmarvsprøve ? Normalt er 7 min var 29 og sygehuset gjorde ingenting ..... først et år efter fandt jeg ud af det.
    Får idag Diamox mod forhøjet tryk og væk var min hovedpine (hurra) nu mangler jeg bare at blive bivirkningerne kvit men det er "barne mad" i forhold til at det jeg har været igennem.
  • Indstillinger
    Vind87 Det er skønt med en partner, der kan og vil være der for en.....min mand har haft det hårdt (han bliver jo også ked af det, og jeg har været syg lææænge), men han er der altid og jeg elsker ham bestemt ikke mindre med årene :-)
    Har du været afsted til kæbespecialisten? Du må endeligt fortælle hvad h*n siger.

    Jeg har faktisk prøvet sådan nogle Sugekopper til bindevævsmassage (fik det gjort hos en et par gange, som IKKE ville have noget for det). Det fik mig faktisk til at slappe lidt af og kunnet tage hovedpinen i baghovedet. Jeg har selv købt nogle nu.
    Men ellers er jeg desværre ret plaget af hovedpine, ondt i kæbe/ved ørerne og i øjnene....jeg har heldigvis lært at komme over en del af min angst for at det bliver værre og ved at det hele kan svinge lidt i styrke. I starten forstærkede angsten for angst det hele........psykken kan være en slem en.

    Jeg er begyndt at sige til folk at det går bedre, men det er ikke helt sandt. Jeg gider bare ikke have en sygdomsidentitet, men gerne have lidt lov til at være mig selv igen.
    Jeg kan sagtens være glad ... det er skønt når solen skinner, og der er fyldt med glade mennesker omkring en....og så er der utroligt mange ting jeg ved jeg IKKE fejler :-P

    Du har helt ret, det hjælper ikke noget at give op.....man skal SKU have livet tilbage. Som en har sagt til mig "man skal være stærk for at klare at være syg".


    123ika hvordan fandt du ad af tallene? Jeg synes ikke man kan læse resultaterne nogen steder..... Og de papir jeg har fået der fra (efter utallige forsøg på at for min journaler og resultater) er ikke alle papir.......
    Det er som ikke fordi jeg ikke stoler på lægerne, men jeg har bare ikke selv overblik over tingene efterhånden....

    Mine næste undersøgelser, i henblik på at blive rask, ligger engang i det nye år....jeg håber stadigt hver gang :-)
  • Indstillinger
    Jeg valgt at tage til privat sygehuset Mølholm i Vejle, der igennem fik jeg besked at det offentlige sygehus i et år viste at tallet / trykket i ryggen efter en rygmarvsprøve var 29 og at det offentlige sygehus mente at det var "normalt".
    Jeg fik fortaget en ny prøve på Mølholm tallet var da 20 hvilket er noget bedre. Vil snart have taget en ny prøve - så jeg kender tallet idag MEN jeg har det super godt og er ved at finde mit gamle liv tilbage.
    Min erfaring med det offentlige sygehus er meget dårlig !!!!!!!
    Prøv at bede din læge oplyse dit tal som fremkom da de tog prøven og husk hvis ventetiden er for lang kan du kræve at komme på privat sygehus !! Så frem med boksehandskerne - ellers drukner man bare i det f.... System.
Log in eller Registrér for at kommentere.