Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

svimmel, hovedpine og prikken i kroppen ....længe

14567810»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Anne og i andre :-). Jeg startede hos en fys i august 2013 som konstaterede at jeg har dysfunktionel bækken som har givet denne skævhed i kroppen som så har givet alle de andre symptomer. Jeg bliver langsomt men sikkert bedre gud ske tak og lov, jeg blev smidt af dagpenge systemet juni 2013 og har derfor ingen indtægt så jeg håber derfor på snart at kunne starte et eller andet halvdags, det har været pænt hårdt for min mand også. Alene tanken om hvis han også mister hans job som er ustabilt i denne tid puha kan ikke lide at tænke på det. Jeg håber i andre får løst jeres mysterium så i kan komme til at leve igen.
    Knus og held og lykke fra mig :-)
  • Indstillinger
    anne00 prøv lige at se disse videoer på youtube om atlasprofilax, hold helt op der må din og resten af min løsning være. Der findes en behandler i kbh. :-)
  • Indstillinger
    Hej.

    Jeg vil lige opdatere dette indlæg.
    Har i 10 måneder haft mærkelige symptomer, som hovedpine (trykken i hovedet), lidt svimmelhed og andre ting, som også bliver beskrevet her.

    Jeg har været til mange undersøgelser, som en del af I andre også beskriver.
    MR, rygmarvsvæsketest, osv.
    Går til Fysio siden oktober sidste år, og jeg har faktisk ikke ondt i ryggen eller nakken. Ingen prøver har vist noget som helst. Der er også taget omkring 35 blodprøver, AKG, synsprøver, (synsnerven er som den skal være)

    Er øm i højre kæbe. (skal til tandlæge på fredag)

    I lang tid havde jeg denne trykken i hovedet. Men i hele marts, april og halvdelen af maj måned, var det faktisk blevet markant bedre.
    Men den seneste uge er det hele kommet tilbage igen.
    Trykken i hovedet. Det er meget ved tindingerne og både når jeg er oprejst, og når jeg ligger på baghovedet. Jeg har siden det hele startede også haft noget sitren i venstre ben, men synes, det er blevet bedre. Lidt trykken ved brystet er der også indimellem.

    Da ingen prøver viser noget, er lægerne naturligvis blanke. Spændingshovedpine? Stress? Jeg tror faktisk ikke på nogle af de 2 ting. Mener ikke jeg lider af stress overhovedet.

    Går stadig på arbejde, men den sidste uge var ikke let. Jeg har svært ved at koncentrere mig med sådan en trykken på hjernen. Det kan mærkes helt ud i mine ører og tænder indimellem også. Svimmelhed har jeg haft lidt af, men indtil nu er det i mildere grad. Men det er mere, når hovedpinen er på sit højeste.

    Jeg har læst alle indlæg her og er selvfølgelig ked af at høre, at andre også har det så dårligt. Det er dog samtidig rart at høre om andre, der har været gennem samme "helvede". Kan jo være vi kan hjælpe hinanden til alle at blive rask på et tidspunkt.

    Da det nu er længe siden det seneste indlæg blev skrevet, kunne jeg da godt tænke mig at høre, om nogle af jeg har fået det bedre / fundet noget der kan hjælpe?

    Jeg overvejer at blive testet i Tyskland for Borelia (er blevet testest i DK) og også lidt sådan en Atlasprofilax. Men det koster jo en del. Men man får kun 1 liv, så ens helbred er trods alt det vigtigste.

    Håber stadig der er nogen, der læser denne tråd.
  • Indstillinger
    Hej Bjoern36
    Jeg havde også næsten givet op, da jeg kom til en fys som kunne se at ryggen var skæv. virkmingen af hendes behandlinger stoppede dog, men var da klar over hvor alle mine symptomer kom fra. Jeg kom da i kontakt med en mand der går ind i nervebaner og bindevæv og giver en form for stød ( ved ikke om det giver mening) han knipser nærmest, og sætter systemet i gang. Og det har hjulpet mig helt vildt, det tager tid, og træning. Men ih hvor er det skønt at kunne bruge kroppen igen. Og stort set er alle mine symptomer væk
    Jeg kan desværre ikke tillade mig at oplyse hans navn og adresse her, da han er privat helbreder og ved ikke hvad behandlingen hedder. Ved dog der er en i Viborg der kan det samme.
    Håber det bedste for dig også
  • Indstillinger
    Hej med dig,

    Din symptomer og sygdomshistorie kan jeg sagtens nikke genkendende til har døjet med det i snart to år (august 2013) og har endnu ikke fået en rigtig diagnose, min læge kalder for psygisk men det føles ikke sådan og startede ikke sådan men man bliver deprimeret af og gå og have det sådan så længe uden nogle forstår en eller man kan nyde sit liv er 21 og har været syg siden 19 års alderen og altid været aktiv, det så nedbrydende

    hvis du eller andre har afferinger med dette håber jeg i vil dele det, føler mig magtesløs :(

    kærligste hilsner Christian.
  • Indstillinger
    Christian
    Du må gerne ringe til mig på nummer 26 36 59 98
  • Indstillinger
    Hej allesammen. Jeg har de samme symptomer, med svimmelhed, kraftig hovedpine, synsforstyrrelser og derudover nakkesmerter og en diskusprolaps i lænden. Der var en der skrev at symptomerne kom når en nerve i nakken sad i klemme, hvordan opdager man det? Jeg har været ved øjenlæge, ørelæge, neurolog, fået 3 scanninger og gået til fys og kiropraktor.. Ingen har snakket om nerver der sad i klemme, men det ville da være en god forklaring..
    God bedring til jer
  • Indstillinger
    Kære alle,

    Jeg har mange lignende symptomer som dem i beskriver, dog kun lokaliseret i hovedet; tryk i hovedet, ml tindinger og bag næse, synsforstyrrelser m.fl. siden Februar. Jeg har været til ØNH, øjenlæge, neurolog og som jer - uden at komme nærmere årsag. Hvordan står det mon til med jer i dag og har i nogen idé om en vej jeg bør gå?!

    Mvh,
    Iben
Log in eller Registrér for at kommentere.