Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Irriteret slimhinder i urinrøret efter blærebetændelse

123457

Kommentarer

  • Indstillinger
    Held og lykke. Jeg krydser fingre.
    Du skal tælle timerne. Indenfor 48 timer ved du om de virker, og du burde kunne mærke en forskel allerede i morgen.

    Jeg kan også huske at kulde gjorde smerterne mere intense, og min forlovede kom engang til at hælde vand på mig. Der ønskede jeg bare at dø. Det samme gjorde han også i sommers, og det fik alle de grimme følelser op i mig igen, men det gjorde ikke det mindste ondt. Det fik mig også til at huske hvor slemt det var dengang... Og nu når jeg skriver med dig, så kan jeg slet ikke forstå jeg kunne holde det ud.
    Jeg håber virkelig det virker for dig, og det tror jeg også stærkt på det vil. Du burde have færre smerter i morgen, og i overmorgen vil du mærke smerterne går hurtigere over når du har tisset... Og så vil solen skinne og fuglene synge, og du får lyst til at komme udenfor igen.
  • Indstillinger
    Ihhh .... hvor jeg håber du har ret. Det med at sidde i bruseren virker også for mig, og jeg kan heller ikke tåle kulde... Fatter ikke hvordan du klarede 2 år i det helvede. Det hjælper at vide, at du kom videre, så må det også kunne lade sig gøre for mig:-)
  • Indstillinger
    Jeg håber du skriver igen om to dage, og fortæller du kan mærke forbedringer.
  • Indstillinger
    Desværre har pillerne ikke hjulpet på mig - kun gjort det værre:-(
  • Indstillinger
    Hvor underligt. Jeg troede virkelig de ville hjælpe dig lige så godt som de hjalp mig. Men der er jo de andre piller, som jeg ikke kan huske navnet på, som angriber fra en anden vinkel. Det eneste jeg kan huske er, at det var en lille æske med lilla/lyserød farve på. Tror faktisk det var et Z, men er ikke hel sikker.
  • Indstillinger
    Mens du havde ondt, var det så konstant, eller var der tidspunkter hvor det var næsten væk? Var dit bedre om morgenen? Og fik du mere ondt af at tisse?
  • Indstillinger
    Det gik op og ned hele tiden. Jeg fik det værre hvis jeg tissede både for lidt og for meget. Men tranebær kapsler hjalp mig også en hel del.
  • Indstillinger
    Hey
    Jeg er en kvinde på 17 år og har igennem 3 år haft problemer med smerter/svien i underlivet. Det varierer fra dag til dag med hvor stærke smerterne er. Har ca. blærebetændelse hver anden uge. Jeg har prøvet diverse medicin f.eks tranebærsaft, tranebær piller, hvidløgspiller osv. Og så kommer jeg selvfølgelig altid i behandling for blærebetændelsen med selexid når jeg har det. Lægerne har nu endelig taget sig sammen til at begynde at undersøge mig for hvorfor jeg har smerter og tilbagevendende blærebetændelse. Er der nogen der har nogen forslag til hvad der kan hjælpe mig med mine smerter da jeg lever på samtlige smertestillende piller?
  • Indstillinger
    Jeg har ingen gode råd. Men det lyder som om du burde tjekkes grundigt af en specialist. Det kunne godt være kronisk blærebetændelse.
  • Indstillinger
    Du bør sørge for at blive undersøgt af en specialist i urinvejslidelser. Få en henvisning hos din læge, så du kan blive ordentlig undersøgt.


    https://www.sundhed.dk/borger/sygdomme- ... -urinveje/


    http://www.sundhedsguiden.dk/da/temaer/ ... -(cystitis)/

    citat
    Er blærebetændelsen et tilbagevendende problem, eller er der blod i urinen, bør man altid blive undersøgt grundigt hos en speciallæge, som kan fastslå, om der er obstruktioner i urinvejene i form af forsnævringer, tumorer i blæren eller andet. Disse undersøgelser kan indebære røntgenbilleder, ultralydsscanning og kikkertundersøgelse gennem urinrøret (cystoskopi), og kirurgisk behandling kan blive nødvendig, hvis man finder noget.
Log in eller Registrér for at kommentere.