Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Irriteret slimhinder i urinrøret efter blærebetændelse

123468

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du kan mærke en forbedring efter et par dage, hvis de altså virker på dig.

    Jeg har ikke smerter mere, men det skal dog siges at jeg stort set ikke spiser sukker længere. Jeg bliver utrolig meget syg, hvis jeg får sukker, og derfor prøvede jeg 3 måneder uden sukker, og efter jeg ikke længere er afhængig af sukker har jeg slet ingen problemer. Jeg har selv spist utrolig meget slik hver dag, og lige så snart du kommer over afhængigheden og mærker forbedringerne dernede, så er det slet ikke svært at holde sig fra skidtet.

    Jeg har dog lagt mærke til, at når jeg bliver syg, eller bare har svækket immunforsvar, så kommer der nogle milde symptomer ( lidt a la optakt til blærebetændelse), som heldigvis hurtigt går i sig selv igen.

    Jeg var heller ikke så seksuelt aktivt de to år det var slemmest, og jeg havde også op og nedture. Og brugte rigtig mange timer på at gå rundt i lejligheden og tude, for jeg kunne ikke være nogen steder. Det tog utroligt hårdt på psyken, og mit forhold var ved at gå i stykker.

    Min daværende gynækolog kom frem til at mit problem er i toppen af urinrøret, der hvor det sidder fast på blæreren. Og når jeg har sex kan man nemt komme til at give urinrøret stød, som kan fremprovokere det hele. Derfor skal man prøve sig frem i de forskellige stillinger, og bare erkende at nogle er forbudt.
    Nu var mit lige kommet tilbage, og det skyldes en blanding af jeg var syg og mit urinrør fik stød, men ellers lider mit sexliv ikke under det.

    Jeg blev podet og de fandt bakterier der ikke skulle være der, så vi blev enige om at kalde det urinrørskatar. Desværre er der mange læger der ikke tror på at denne lidelse findes, og derfor er det svært at finde en løsning, og så hedder det irriterede slimhinder. Mange læger nøjes også med en urinprøve, og der kan de ikke ses i. Derfor er det vigtigt, at blive podet, også selvom det kan være meget smertefuldt.
  • Indstillinger
    Det er simpelthen så dejligt at du gider bruge tid på at svare mig - tak! Mit startede for 5 år siden efter en kur mod blærebetændelse og har så været der on/off siden... Nu er det dog kommet voldsomt tilbage, helt uden at jeg har haft blærebetændelse. Jeg spiser stort set ikke sukker, ikke fordi jeg lever vildt sundt, men slik har aldrig sagt mig noget..

    Jeg er aldrig blevet podet i urinrøret, men jeg har ellers lige som dig, været igennem et utal af prøver.

    Jeg skal prøve dine piller, men er bare så bange for at spise piller, da antibiotika (blæbetændelsespiller) altid gør det værre.... hmm.....

    Men når de her ikke har gjort det ved dig, så tror jeg godt jeg tør... der er i hvert fald ild i mit urinrør pt.

    Det er fortrøstningsfuldt for mig, at du har haft så lang en periode uden smerter...
  • Indstillinger
    der findes også utrolig meget sukker i vores dagligdagsvarer, men det er jo også forskelligt fra person til person, hvordan man reagere på sukker.

    Jeg er også den type der ALTID får bivirkninger af piller, og holder mig helst fra det, netop fordi det hele startede med de forkerte piller. Jeg vil så sige, at selvom det er dobbelt dosis jeg har fået begge gange, så er det vildeste der er sket, er cirka en halv time efter kan jeg få lidt kvalme. Det skete 3 gange på ti dage denne gang. Jeg er meget imponeret over deres virkning og mangle på bivirkninger, især fordi jeg altid efter to dage på piller ligger på wc'et og kaster op i flere timer.
  • Indstillinger
    Du har ret i det med sukker i dagligvarer.. Har du så simpelthen fjernet alt sukker HELT? Jeg skal helt sikkert prøve de piller. Håber de virker på mig også:)
  • Indstillinger
    Ja, stort set. Jeg har en regel om, at hvis en fødevare indeholder sukker, så prøver jeg at finde det samme produkt et andet sted. Tit så kan man finde de samme madvarer uden sukker andre steder, end lige der hvor man handler normalt. Sukker ses tit i alt slags pålæg, rugbrød, mayo og andre dressinger, hvor det bare er der for at fylde. Så sent som i går, læste jeg på en energibar, hvor de tre største ingredienser var sukker, glukose og sirup.
    Men det er altså nemt at finde madvarer uden sukker, når man først er kommet ind i rutinen.
  • Indstillinger
    Hej Igen:) lige mens jeg ligger under dynen med smerter:-( I den periode dit var værst, prøvede du da andre antibiotikatyper som ikke hjælp dig, eller var roxithromycin den første, udover blærebetændrlsesantibiotika? Og prøvede du noget smertestillende som hjalp dig? Mh Sille
  • Indstillinger
    Jeg prøvede først nogle andre piller, som angriber fra en anden vinkel, som min gynækolog sagde. De hjalp lidt, men jeg blev så syg af dem. Alle de gode bakterier var stort set væk i maven, jeg kastede op, og lå bare i sengen og var syg, så jeg stoppede behandlingen.
    Smerterne kom også meget hurtigt retur igen. Jeg prøvede alt, naturmedicin, smertestillende, sådan en underlig spray der skulle under tungen, samt flere forskellige behandlinger hos gynækologen. Når det var værst sad jeg i bruseren og hældte meget varmt vand på underlivet. Det var det mest effektive, men bagefter var det der jo igen.
  • Indstillinger
    Det er den mest modbydelige lidelse!!! Er du stadig bange for at dit kommer tilbage? Jeg er ved at dø af skræk over, at skulle at ondt for evigt:-( så du siger altså, at du lever et helt almindelig liv igen nu? Hjalp roxithromycin dig også nu her?
  • Indstillinger
    Jeg var bange hver eneste dag i starten, men nu tænker jeg stort set aldrig på det. Det er kun en uge siden jeg sluttede min seneste behandling, og det føles som en evighed siden. Mit liv er helt normalt igen. Jeg kan dog stadig godt gå helt i panik, når jeg har sex og urinrøret får et stød. Men hvis jeg skulle få det igen, så ved jeg hvad der virker nu, så jeg frygter det ikke mere.
  • Indstillinger
    Jeg har spist den først pille nu og krydser finger for, at det virker lige så godt på mig:) igen 1000 tak fordi du svarer. Det hjælper, når jeg sidder her med tårerne løbende ned af kinderne:)
Log in eller Registrér for at kommentere.