Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Irriteret slimhinder i urinrøret efter blærebetændelse

124678

Kommentarer

  • Indstillinger
    Endelig nogen som kan relatere til mine smerter!
    Jeg har også gået rundt med noget der minder om blærebetændelse i et år nu. Problemet er bare, at jeg kun er kommet i behandling for blærebetændelse 3 gange, ud af.. Ja, jeg ved ikke hvor mange gange jeg er gået til læge! De kan simpelthen ikke se nogle bakterier i min urin de fleste gange - selvom jeg har så store smerter, som hvis det faktisk var blærebetændelse. Jeg tager to CranBerry Lady Comfort hver dag (tranebær piller med niacin til slimhinderne) og Membrasin (- som jeg kun har været på i et par dage indtil videre). Men indtil videre er der intet som har hjulpet. Typisk kommer smerterne et par dage efter samleje (også hvis jeg kun har haft sex én gang over weekenden), men andre gange kan det kommer en-to uger efter jeg havde sex sidst. Min kæreste er blevet behandlet for nogle bakterier i hans sæd, men det har ikke hjulpet, og min gyn mener efterhånden at det ikke er relateret til sex alligevel. Til min sidste undersøgelse blev jeg bedt om at lade vandet inden, og han kunne så se på scanningen, at jeg er ude af stand til at tømme min blære helt (når jeg føler jeg har tisset af, er der stadig en okay mængde urin i blæren) - og han mener at der er kommet bakterier i blæren og urinrøret pga det. MEN hvorfor kan lægen så ikke behandle mig for disse bakterier??? Nu skal jeg i seks uger drikke, tage Membrasin og CranBerry Lady Comfort piller, alt imens jeg sørger for at lade vandet hyppigt og så godt jeg kan. Men efter at have haft sex med kæresten i weekenden (OG ladet vandet efter hver eneste samleje) har jeg det ad helvedes til. Har måtte melde mig syg i dag igen, fordi jeg simpelthen ikke kan koncentrere mig om andet end smerterne (og JA, jeg er blevet testet for diverse kønssygdomme)... Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op... :'(
  • Indstillinger
    Jeg har også svært ved at tømme blæren helt, det giver ikke mig nogen smerter.

    For mange år siden havde jeg stærke smerter i blæren, troede jeg. Jeg blev behandlet for blærebetændelse, da det ikke hjalp var jeg til en undersøgelse på rigshospitalet. Heller ingen hjælp.
    Det viste sig senere at være smerter i "mørbradsmusklerne". Disse smerter føltes virkelig, som om det var blæren og "omegn". Og ja, de var ganske forfærdelige. Og især nogle timer efter sex.
    Noget jeg end ikke havde forestillet mig og åbenbart heller ikke nogen læger. . En fysioterapeut fandt ud af det.

    Ja, det er bare en ide til dig. Jeg ved jo ikke noget om, hvad der er galt.
    Men det er meget nemt at få konstateret.
  • Indstillinger
    Hej persille1, tak for dit råd. Havde du også ondt ved vandladning nogle gange? :/ mit kommer og går nemlig.
  • Indstillinger
    AV, det husker jeg ikke. Så det kan jeg desværre ikke svare på.
  • Indstillinger
    Jo, efter jeg var færdig med behandlingen mod blærebetændelse mærkede det som om jeg ikke var kommet helt over det. Lægen kunne ikke finde noget tegn på betændelse, så hun sagde det måske var en kønssygdom, så hun sendte mig vidre til gynækolog. For et år siden var jeg på 100 dags forbyggende sulfakur. Det har så nok været med til at gøre det hele meget værre, for efter jeg var færdig med den blev smerterne bare meget mere intense.
    Jeg startede for et par dage siden med at tage membrasin, så håber de vil hjælpe mig i fremtiden, når min gynækolog engang siger jeg endelig er kureret.
    Jeg må sige jeg er overrasket over hvor mange der egentlig har oplevet dette. Måske de piller imod blærebetændelse skal tages af markedet eller ændre indholdet i dem.
  • Indstillinger
    persille1 - Hvordan fik du konstateret det med dine muskler? Kunne fysioterapeuten mærke det på dig?
  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 27 juni, 2015, 02:58
    Jeg skulle have massage i nakken på grund af hovedpine. Man er lidt slem til at betro sig i sådan en situation, så jeg fortalte hende om mine ulidelige smerter.
    Hun siger så, hun kan regne ud, hvad det er for smerter og trykkede mig meget hårdt ned i siden- Altså ude i siden fra navlen og ned i begge sider.
    Det gjorde virkelig meget ondt. Og det kunne sandelig mærkes i blæren.

    Jeg kom der flere gange og fik trykmassage. Det tog smerterne fuldstændigt.
    De kan godt komme igen, men nu ved jeg hvad det er. De har dog aldrig været så slemme, som første gang.

    En ting man skal spise, når man får antibiotika.

    http://arla.dk/Arla-Forum/Spoergsmaal-s ... rt-og-a38/

    Man slår nemlig alle de gode bakterier ihjel og det er ikke så godt.

    Der ændres ustandselig på link, så jeg skriver lige dette. : yoghurt med Acidophilus

    Det har været godt for mig.
  • Indstillinger
    citat

    Måske de piller imod blærebetændelse skal tages af markedet eller ændre indholdet i dem.

    citat slut

    Det ville slet ikke undre mig om der er nogle stoffer i, som giver irriterede slimhinder.
    Jeg fik noget blodtryksmedicin og der var et tilsætningsstof i, som ætsede mit spiserør. Så slemt, at der var blod på hovedpuden om morgenen.

    Lægerne er slet ikke opmærksomme på den slags, hvis de overhovedet tror på det.
    Jeg fik et råd af en på debatten om at droppe kopimedicin og skifte til en parallelmedicin, fordi tilsætningstofferne var anderledes. Det tog mine smerter fuldstændigt.
    Men det tog lidt tid inden det var helt i orden, derfor tog jeg membrasin og det hjalp. Der går et lille stykke tid inden virkningen er der. Membrasin var et råd fra læge Carsten Vagn Hansen. Det er godt for slimhinderne i hele kroppen.
  • Indstillinger
    Hej! Jeg ved godt, at denne tråd er gammel. Men jeg har (og gør stadig) døjet med præcis samme symptomer som I beskriver... Været til læge, gynæ osv med kikkertundersøgelser osv
    Jeg fik besked på, at jeg var rød og hævet i urinrøret og ikke kunne tømme min blære særlig godt - og fik så følgende råd: når man tisser er det vigtigt at give sig god tid (meget god tid!), og så rejse sig op 3 gange undervejs, så det ligesom 'kommer ned'. Jeg ved ikke, om det er dét der har hjulpet mig, men var nød til lige at fortælle det. Mit er skiftende men ofte kommer det i lidt stressede perioder eller i hvertfald, når jeg ikke giver mig god nok tid når jeg tisser...håber at I har det godt :)
  • Indstillinger
    Ihhhhh ........ Jeg har præcis de samme symptomer!! Mit startede for 5 år siden - jeg troede jeg havde fået blærebetændelse, som jeg ofte lider af, så tog en kur der lå i skabet! Det hjælp ikke! Fandt så ud af, at jeg havde klamydia, men da jeg var behandler for det, blev den IRRITERENDE brændende fornemmelse i urinrøret ved og ved og ved.... Jeg blev sendt rundt og undersøgt for en masse kønssygdomme, men ingen kunne finde en årsag til mine smerter:-( Det blev ved i 4-5 måneder... Jeg var så helt rask i 4 år, men i juni måned sidste år fik jeg blærebetændelse igen og så fortsatte de samme symptomer, da jeg var færdig med kur mod det... Jeg var ved lægen og aflægge urinprøve MANGE gange, men den viste ikke bakterie... Efter 2 måneder var jeg rask igen.... NU er den så gal igen, fik blærebetændelse for 14 dage siden, blev behandlet og bakterien er væk, men det føles som om nogen har sat ild til mit urinrør - de sidste dage har jeg bare ligget i sengen og grædt. Mit er allerbedst om morgenen, indtil jeg tisser første gang, så starter helvede ellers bare..... og blive nogle gange ved i 4 timer inden det bliver bedre og andre gange hele dagen. Jeg synes, jeg er hårdere ramt denne gang, end jeg har været tidligere... Er der nogen af jer fra tidligere, der fik fundet ud af noget holdbart??........

    Øv, hvor er det bare livskvalitetstjælende.......
Log in eller Registrér for at kommentere.