Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Irriteret slimhinder i urinrøret efter blærebetændelse

Redigeret 26 juni, 2015, 18:25 i Blærebetændelse
Hej

Jeg har fået 4xpenicilinkur mod blærebetændelse som nu langt om længe er væk. Det er godt, men det er ligesom at nogle gange når jeg har tisset opstår der en let brændende fornemmelse i urinrøret. Ikke som blærebetændelse, men mere en let svien. Min læge sagde, at det kan skyldes irriteret slimhinder i urinrøret efter så meget antibiotika. Men det er snart 2 måneder siden, så burde irritationen af slimhinderne ikke snart være iorden? Jeg er begyndt at mistænke svamp som årsage til svie ved vandladning. Har i de sidste par uger haft alle symptomerne på svamp ved kløe ved skedeindgangen og øget udflåd. Det er især om natten det klør. Jeg prøvede derfor at benytte canesten creme 1% og det hjalp lidt, men stoppede da jeg synes den brændende fornemmelse lidt efter vandladning blev lidt oftere efter cremen. Tænkte om canesten cremen kan gå ind og påvirke de i forvejen irriteret slimhinder i urinrøret?
Håber du har en idé, hvad det kan være da min læge nu må melde "pas". Ps. er tjekkes for kønssygdomme som var negative.
«1345678

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg så lige dit spørgsmål. Det er faktisk lidt det samme som Marksmor døjer med.
    Du kunne jo prøve membrasin, som jeg købte. Det er beregnet til sarte slimhinder.
  • Indstillinger
    Tusind tak for bemærkningen :). Hvilket problem døjede du med, da du tog membrasin?
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg vil bare lige sige at jeg endelig har svaret dig i mit indlæg :-)

    Dine smerter lyder ligesom mit, dog lyder det til at jeg har haft kraftigere smerter end dig.

    Så jeg vil da så absolut anbefale membrasin, da det har taget nogen af mine smerter :-)

    Og 229 kr. i måneden er jo godt givet ud, hvis man kan komme af med sine smerter :-)

    Håber det bedste for dig.

    Mvh. Carina
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg er også ved at være desperat. Startede med blærebetændelse og fik Lucosil i 6 dage, 2 dage efter at jeg havde taget den sidste endte jeg på 10 dages Surlid (antibiotika) pga. bihulebetændelse, og da jeg havde 4 dage tilbage af dem vendte blærebetændelsen tilbage. Så fik jeg noget andet antibiotika mod det i 3 dage. Skal lige siges at der var både nitrit (altså bakterier påvist) og blod i urinen, hvilket åbenbart er sikre indikatorer for blærebetændelse. 4 dage efter at jeg havde taget de sidste piller synes jeg at det svier når jeg er ved at være færdig med at tisse - kun om morgenen, og jeg går til lægen igen. Her checker de urinen og der er blod i (leukocytter) men ingen bakterier. Fredag morgen er den gal igen, det svier når jeg morgentisser men bliver bedre i løbet af dagen. Sidste uge vælger de at prøve at behandle mig for svamp, men det har ikke hjulpet. altså... jeg har kun ondt om morgenen, når jeg morgentisser, og der kommer også lidt rødt blod, men hen af formiddagen går det væk. Virker som om at nu længere jeg sover 9 timer i nat (nu flere timer der går hvor jeg ikke tisserog drikker) nu mere ondt gør det. Har lige haft 3 dage uden nogle symptomer overhoevedet, men så var den der igen i morges. Prøvede at forklare min læge dette, og hun kiggede på mig som om jeg var skør. Har fået en henvisning til en gyn til på tirsdag, men er ved at blive sindsyg. Var jeres symptomer ligesom mine? Skal ikke tisse hele tiden, men det svier når man er ved at være færdig med at tisse og særligt om morgenen????? HJÆLP::!
  • Indstillinger
    Nu ved jeg godt, at jeres problemer er opstået i anden forbindelse men...

    Bakterien mycoplasma genitalium kan give gener fra urinrøret.



    http://www.sexogsamfund.dk/Default.aspx?ID=3997

    Kvinder:
    Udflåd fra urinrør (sjældent fra skeden)
    Svie, kløe og brændende fornemmelse ved vandladning (”tisse glasskår”)
    Underlivssmerter

    Mænd:
    Udflåd fra urinrør
    Svie, kløe og brændende fornemmelse ved vandladning (”tisse glasskår”)
    Eventuelle hævelser og smerter i pungen (betændelse i bitestiklerne)
  • Indstillinger
    Sasja1:
    Dine symptomerne lyder meget som mine. Er det ligesom om, at det først brænder/svier lidt efter du har tisset, sådan ca. 1 minut efter?
    Min læge kaldte det for irriteret slimhinder, men det har varet 3 måneder nu.
    Jeg fik samtidig kløe og havde alle symptomerne på svamp så blev behandlet med canesten som tog kløen, men urinrøret var stadig irriteret.
    Mit er værst om aftenen og om morgen.
    Vi har sikkert begge fået så meget antibiotika at de gode bakterier er udryddet fuldstændig.
    Har du erfaringer med det bliver bedre, hvis du fx. indtager noget bestemt eller holder dig fra bestemte ting? Synes kulde kan gøre det lidt være. Er dit kun lokaliseret smertemæssigt til urinrøret eller også op til blæren?
    Hvor længe har du haft det?
    Du har ret i, at ens læge kigger lidt på en som om man er skør, men det nedsætter virkelig livskvaliteten!
  • Indstillinger
    Ps. Du må meget gerne skrive, når du har været til gynækolog og fået en snak med hende om det :)
  • Indstillinger
    Har faktisk været hos lægen i dag og blive podet for Mycoplasma, det er sidste skridt inden en henvisning til en Urolog i stedet for en Gyn. Talte med dem i morges, og de besluttede at teste mig for Mycoplasma inden de sender mig videre. Får svar på prøven onsdag. Det lyder sindssygt, men det er lige før jeg håber at det er det - bare for at få en diagnose.. det er virkelig trættende ikke at kunne få en diagnose. Mine smerter er KUN i urinrøret, føler ikke smerter i blæren, og skal heller ikket tisse hele tiden. Har du oplevet at der er rødt blod i din urin nogle gange. Jeg har oplevet det nogle gange, men kun om morgenen. Har ikke lige umiddelbart oplevet forværring eller bedring ved hverken kulde eller varme...
  • Indstillinger
    Jeg ved lige hvad du mener - man vil bare have en dignose så man kan få et middel mod det i stedet for at prøve alt muligt som aldrig rigtig virker. Håbede også i sin tid det var klamdyia, men det var det ikke.
    Nej jeg tisser ikke blod. Hvad fanden kan det være??
  • Indstillinger
    Men er Mycoplasma ikke normalt en infektion under lungebetændelse?
Log in eller Registrér for at kommentere.