Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Irriteret slimhinder i urinrøret efter blærebetændelse

245678

Kommentarer

  • Indstillinger
    Har desværre ikke fået svar endnu..Mimbo, hvordan går det med dig? stadig det samme eller bedring?
  • Indstillinger
    Jeg er begyndt at tage membrasin som er et naturmiddel mod omfindige slimhinder i underlivet. Det er nogle omega-7-syrer som er nødvendige for slimhinderne fungerer, som de skal. Marksmor herinde med samme problem tog dem og oplevede bedring efter 14 dage. Jeg er på dage 8 med dem nu og venter spændt på, når jeg har taget dem i 14 dage. Tør næsten ikk sige det, men mærker måske en lille bedring allerede nu her, men vender tilbage når jeg har taget dem i 14 dage. Hvad med dig?
  • Indstillinger
    Det er ikke alene slimhinderne i underlivet de er gode for. Det er for slimhinderne i hele kroppen. Jeg tog dem for slimhinderne i brystkassen. Da jeg havde spist to æsker var mine smerter helt væk. I øjeblikket tager jeg dem ikke, men hvis min svien og brænden begynder igen, så køber jeg dem straks.
    Egentlig troede jeg ikke på det, men jeg var så forpint at jeg ville gøre et forsøg. Og det var et mirakel.
  • Indstillinger
    Hej med jer :) ved godt det er nogle måneder siden der er blevet skrevet i denne tråd, men jeg fandt den pga jeg har lignende symptomer efter blærebetændelse....så irriterende!!
    håber at høre fra jer andre hvordan det gik jer sidenhen?? nogle gode råd eller diagnoser?
    jeg er virkelig ved at blive vanvittig, det ødelægger i den grad ens liv at man hele tiden kan mærke sin blære/urinrør, dog er det fint om natten når jeg sover og bedre i løbet af dagen /aften. hører MEGET gerne fra jer! men håber på sin vis at i er blevet raske og bare gerne vil glemme det!! men skriv hvis i får lyst
    mange hilsener fra mig
  • Indstillinger
    Jeg kan ikke finde debatten, hvor marksmor skriver, hun har fået det godt. Hun ville blive ved med at tage membrasin, skrev hun.
    Jeg håber det stadig går godt.

    Jeg tog dem også. Det var for smerter i slimhinderne i brystet/spiserøret. Smerten er helt forsvundet.
    Jeg tager dem igen, for jeg opdagede de hjalp på kontrollen over blæren. Jeg har dog ikke nogen smerter.
  • Indstillinger
    Hej Livia40
    Jeg startede denne tråd for mange måneder siden fordi jeg havde døjet med blærebetændelse nærmest kronisk hen over vinteren. Når blærebetændelsen sluttede opstod der den brændende fornemmelese i urinrøret - ikke som blærebetændelse bare meget ubehageligt.
    Det var især om aftenen, når jeg skulle tisse det brændte. Men månederne gik og så begyndte der at være færre intervaller mellem den brændende fornemmelse. Nu flere måneder efter er det næsten væk, men kan godt føle den brændende fornemmelse engang imellem, men i meget mildere grad.
    Jeg tog membrasin som indeholder omega-7 - havde læst herinde det skulle være godt mod det. Tog det i en måned og om det var det eller tiden, men det hjalp lidt til sidst. Det skader i hvert fald ikke at prøve dem. Hvordan føles dit?
    Jeg lider dog stadig af blærebetændelse ca. 1x hver måned og ja det ødelægger virkelig livskvaliteten!
  • Indstillinger
    Ps. jeg fik aldrig stilt en diagnose - min læge sagde det nok var irriteret/sarte slimhinder i urinrøret efter så meget penicilin som jeg fik pga. blærebetændelser. Lægen opgav mig lidt til sidst. Men har læst at svamp kan give en brændende fornemmelse, når man tisser og det kan man jo også let få efter antibiotika...
  • Indstillinger
    En måned mener jeg er for kort tid til virkelig at finde ud af om membrasin virker eller ikke. Jeg tog dem i to måneder og mine smerter var helt væk.

    Nu fandt jeg hvad Marksmor skrev.

    viewtopic.php?f=84&t=25740
  • Indstillinger
    Hej med jer, troed slet ikke der var kommet svar derfor skriver jeg først nu! (var vist naiv og troed der kom en mail hvis nogle svarede...) mine gener har nu var 2 mdr efter den blære betændelse og jeg har været oppe og få scanning af urinvejene som ikke viste noget unormalt.
    Nu har jeg fået en kur med Metronidazol på mistanke om en bakteriel infektion i skede som kan gi lign symtpomer, men det lader desværre HELLER ikke til at virke.

    mine symptomer er nok anderedes alligvel end i andres for jeg har IKKE ondt når jeg tisser, tværtimod er det en lettelse mens jeg tisser, jeg har ondt fra tid til anden , dog ikke hver eneste dag, men ofte er det værst lige når jeg har tisset eller ca 5 minutter efter og nogle dage bare hele tiden (pånær mens jeg tisser) jeg er SÅ træt af det!!!

    Iøvrigt bliver lægen ved med at ku se+1 eller+2 positiv for blod i min urin når de stikser den, andres som har oplevet det?? (derfor lægen tænkte jeg måsked havde sten i urinvejene)

    det der membrassin i snakker om er det et naturlægemidde? hvad indeholder det mon og er der ingen risiko ved det? tror jeg må prøve det,...

    skriv hvis nogen har lyst....syns denne sommer plus ferie er helt ødelagt af det skidt. ps jeg er 40 år og er også testet for diverse kønssygdomme, men de plejer iøvrigt også at gøre ondt mens man tisser og det gør det jo IKKE hos mig...god bedring til alle. kh Livia
  • Indstillinger
    Her kan du læse om membrasin-

    http://www.dylmerklinikken.dk/brevkasse/uge3504.htm

    Jeg ved jo ikke om de hjælper på dit problem, men prøv dem. De hjælper på slimhinderne og det hjalp mig af med de sidste brystsmerter efter jeg i årevis havde fået kopimedicin, som ødelagde slimhinderne i brystet.

    I den forbindelse lagde jeg mærke til, at slimhinderne i blæren også havde god gavn af dem.
    Jeg læste på æsken de blev lavet i Tølløse.
    Det var læge Carsten Vagn Hansen, der anbefalede dem til mig.

    http://www.dhc.dk/DesktopDefault.aspx?tabid=2303
Log in eller Registrér for at kommentere.