Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

nyt knæ ?

191012141517

Kommentarer

  • Indstillinger
    Min operation tog knap 1 time. Rygmarvsbedøvet med lidt sløvende som supp.. 2 timer efter var jeg tilbage på stuen!
  • Indstillinger
    Den første to kun 1 time. Reoperation tog tre en halv time i alt. Den var ikke lige til højre benet.
    Ps det var også venstre knæ det gik ud over
  • Indstillinger
    Seneste besked. Knæet er ikke som det bør være. Underbenet vinkler forkert. Ved næste kontrol tages snakken op igen om en evt udskiftning. Tro mig: jeg hørte ikke da lægen sagde det. Jeg kunne skrige over det knæ.

    Måske en støtte bandage en periode og derefter åbnes knæet måske igen.
  • Indstillinger
    Hej alle.Fik nyt halvt knæ d23/3-12.Må være meget heldig for jeg begyndte arbejde igen 180 dage efter,har kun smerter når jeg går langt,kan bøje det 125grader.Vil give et godt råd,ja det gør ondt,men træning er alt bid det i jer og nyd det nye knæ.mvh
  • Indstillinger
    Dejlig med en succeshistorie. Jeg jobbede igen efter 2 måneder. Jeg har genoptrænet. Det kræver disciplin at træne. Men resultatet bliver godt.
  • Indstillinger
    Re-operation om to uger. De er ikke helt sikre hvad udfaldet bliver og hvor meget se udskifter.
    Jeg orker ikke mere. Hvorfor lige mig?
  • Indstillinger
    Så redet overstået og jeg er på vej videre. Heldigvis har de nøjes med at skifte plastpladen til en tykkere en og løsnet noget omkring ledkapslen.

    For første gang er jeg smertedækket rigtig godt. Jeg har aldrig sagt til, at nu var det nok med smerter. Her kunne personalet se, at jeg skulle have nogle andre til at tage den beslutning. Tak for det. Nu kan jeg hvile, komme omkring, sove og træne.

    Genoptræning starter op igen.

    Rygmarvsbedøvelsen har dog "lukket" vandværket. Det skal der komme styr på, så er jeg i mit gamle jeg.
  • Indstillinger
    Min mand fik nyt knæ for ca. en måned siden. Helprotese og knæskal. Han kan nu bøje benet 70 grader, men er bange for, at det er alt for lidt, og tror ikke på, at operationen er gået godt. Er der gode råd at hente med hensyn til genoptræning hjemme, evt. massage og akupunktur. Hilsen Ruth
  • Indstillinger
    Hav lidt tålmodighed. Én måned er ikke meget. Træning, træning. Efter 8 uger kunne jeg bøje 110 gr. og det var meget mere end de øvrige jeg var til 1.gangstjek med. Absolut max. som kan forventes er 130 gr. Knæet er sikkert stadig hævet ?
Log in eller Registrér for at kommentere.