Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælp - stofskiftet kører agurk!!!

15678911»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Anemone
    Godt så -jeg tror som også den arbejds plads er bedst at komme væk fra-så længe den er i dit blir' du ikke rask :-)
    God søndag
    mange hilsener
    Kirsten
  • Indstillinger
    Hej Kirsten & øvrige.
    Ja, jeg er også klar over, at jeg ikke kan magte dette arbejde. Det påvirker mit stofskifte enormt, ikraft af, at det kan være så totalt stressende.
    Jeg talte med FOA i går. Jeg har 4 - 5 mdr. opsigelse - og hvad hvis jeg bliver frisk indenfor denne periode (hvilket jeg er sikker på) - skal jeg så genoptage mit arbejde?? Og det skal jeg jo i realiteten - men jeg føler selv, at det ville være håbløst, idet min gr. leder også siger, at hun er bange for at jeg ikke kan magte det med min sygdom - og dette var også medvirkende til min kommende fyring. FOA ville tage med den 25.02 - hvor min gr. leder ville lave den "indledende" fyringsseddel. Hun har ferie i denne uge - så i næste uge skulle jeg kontakte hende, for at sige at FOA deltager.
    Ja, jeg stiller mig selv en masse spørgsmål. Hvad så videre etc.
    Jeg er også "harm" over min endokrinolog. Han ville jo sætte mig op med 25 mkg Eltroxin ugentligt samt 5 mkg Lio dagligt - selvom jeg sagde, at dette var jeg meget uforstående overform, fordi jeg var inde i en enorm stress periode. "Jamen prøv, hvis det går helt galt, sætter vi dig ned igen". Jeg tålte heldigvis ikke den ekstra Lio - hvorfor dette blev taget fra. De ekstra 25 mkg Eltroxin tog jeg også fra igen.
    Det viser sig også, at prøver fra i fredags - ligger TSH på 0,82 (øvrige tal regner jeg med kommer elektronisk idag). Jeg kan mærke, at jeg får tiltagende hjertebanken og svedeture - hvorfor jeg er klar over, at TSH stadig er faldende og jeg skal NEDSÆTTES i Eltroxin. (Jeg har det bedst når TSH ligger fra ca 1,5).
    Så selvfølgelig tænker jeg: Hvad hvis jeg havde taget den medicin som min endokrinolog havde ordineret?? Ja, så var stofskiftet jo yderligere forhøjet.
    Ja, det er ikke "spændende" at gå hjemme. Jeg mangler noget "input". Men jeg føler mig heller ikke klar, til at komme på arbejds markedet endnu. Foreløbigt skal stofskiftet først reguleres rigtigt ind - og så må jeg tage den derfra.
    Kærlig hilsen Anemonen
Log in eller Registrér for at kommentere.