Hjem Astma og allergi Allergi

Kløe kun på armene om natten ?

2456716

Kommentarer

  • Hej Maj..
    Nu har jeg gjort som en af de andre som har skrevet indlæg. Fået akupunktur, og jeg er sikker på det hjælper.
    Hvis du er en smule alternativ, så lyt her... Du har energibaner i hele kroppen og der er faktisk en som går gennem armen og op i nakken.
    Her er hvad min behandler svarede mig:

    Kunne godt huske udenad ( trods forkalkning!) hvilke akupunkturpunkter der bruges for - som det hedder i kinesisk medicin - hede i krop. ( der findes osgså kulde, fugt og vind i krop ).Det er et godt forsøg at prøve med de 2x3 akupunkturpunkter inden alverdens cremer, medicin og hvad ved jeg. Kan se at flere skriver det er værst om efteråret og - sjovt nok - så bruges de akupunkturpunkter på energibaner, der kører på deres højeste om efteråret - altså skal de dæmpes. Og hvorfor så lige dig, tja, man kan være født med det, ligsom nogen er født med skæve ben o.s.v., det kan være kommet på et tidspunkt på ens liv ( af og til kører energibaner "forkert", f. eks. hvis man har fået et chock, haft for travlt osv ) nogen gange kan banerne selv finde ud af at køre optimalt igen, andre gange skal der lige et par nåle til.

    Jeg har som sagt fået 1 behandling og har planer om 2 mere, og jeg skal nok skrive hvis det hjælper. Du kan se at den som har svaret mig, har det hjulpet på, så hellere et par nåle end Zinksalve og Tee Tree olie.. for det kommer jo indefra når der - ikke er noget at se på huden...

    Stress er et sikkert medvirkende, men hvis energien kan komme til at flyde rigtigt igen, så er jeg sikker på vi nok skal blive den forbandede kløe kvit..

    Jeg vender tilbage..

    God weekend
  • Mit akupunktur test virkede desværre ikke så længe, men kan desværre ikke huske hvor længe, da det var i 06 jeg prøvede det, men har lige et ? til jer andre.
    Har i hvide fingre (Raynauds syndrom) muligt at det dårlige blodomløb har noget med det at gøre

    Aloe vera er testet og har ingen effekt
  • Hej..
    Ingen hvide fingre her. Har fået aukupunktur 2 x nu og synes der er en lille fremgang, ihvertfald ingen natlige kløeture de sidste 2 nætter. Har kløet en smule om dagen, men slet slet ikke som jeg plejer. Skal have igen imorgen, så jeg tror og håber at det hjælper.
    Snausen
  • Nu valgte jeg også at søge på nettet efter dette problem, da jeg for nyligt også er begyndt på dette. Har ikke været hos lægen endnu, og for mig ser det dog også ud som om at kløen "vandre" ned til benene. Første oplevelse var midt om natte hvor jeg vågnede og kløede mig fanatisk over det hele.

    Nu kan jeg bare ikke sove længere pga. kløen og holder tit kæresten vågen fordi jeg konstant kløer mig på armene....

    Der må da være et eller andet ved julen som bare gør det?

    Nogen nævnte jo fødevare, så hvad spiser jeg som jeg aldrig spiser om sommeren osv... Clementiner?

    Jeg tror jeg vil prøve at undgå clementiner her det næste stykke tid, se hvad det gør hved det...

    Der er sq ik noget mere deprimerende end ikke at kunne sove.
  • Hej alle med kløen på armene.. og glædelig jul.
    Jeg kan med glæde fortælle at jeg er blevet min kløe kvit, og det med akupunktur. Jeg har fået 2 punkter på hver arm som jeg selv stimulerer ca. 10 min hver dag, og siden jeg startede har jeg ikke haft et eneste anfald.

    Det ene punkt er på hånden mellem tommel og pegefinger - der hvor der er højest på huden når du holder tommel ind til pegefinger.
    Det andet punkt er midt på armen, når du bøjer den og ligesom får en fedtforhøjning før albuen, hvor punktet er højest sidder det andet akupunktur punkt.

    Jeg har ikke ændret på andet, dvs ikke undgået noget i kosten, eller smurt mig med noget, så jeg er stensikker på det er akupunkturen der har hjulpet mig. Jeg bliver ihvertfald ved med at give mig selv det, og kan oplyse at det er superskønt igen at få sin nattesøvn og ligeledes undgå kløen i løbet af dagen.

    Godt nytår til alle, og jeg håber i bliver kløen kvit..
  • Hallo godt nyt fra Tølløse

    Jeg har også haft kløe i mange år. Gik til hudlæge , der sagde jeg fik for meget sol om sommeren, dyrker også solarium.Jeg fik noget crem der hedder capsacin, det hjalp pludselig ikke mere.
    Så gik jeg til en anden hudlæge (der er lang ventetid) Men blev henvist til Nykøbing F Kristian T Pedersen der var kun 8 dages ventetid.
    Han kendte godt problemet. Fortalte mig jeg kunne ikke helbredes for det, men kunne holde det nede med Elocon 0,1 % creme. Det er med binyrebak mormon. Men kan hilse og sige det hjælper, har brugt det i ca 3 uger uden kløe. Skulle der være lidt kløe kan man smøre sig med Aloe Propolis creme det er natur creme uden bivirkninger.
    Håber jeg har hjulpet mange med dette brev
    M.V.H. Bodil
  • hej.
    jeg har lige læst alle jeres indlæg om kløe og må sige jeg blev meget lettet over at jeg ikke er den eneste der har det problem. min kløe sidder dog på benene og kun på benene. I starten var det kun om natten det kløede, men det er blevet værre her på det sidste. man kan ikke se noget på min hud, jo den bliver selvfølgelig helt rød, når jeg klør mig. jeg har heller ikke skiftet vaskepulver eller ændret kostvaner osv. jeg er dog ved at blive sindsyg over ikke at kunne sove om natten, så ville høre om i har prøvet akupunkturen, om det hjælper osv?
  • har forresten også forsøgt mig med elocon og det virkede kun i de 3 uger jeg måtte smøre mig med det...
  • Hej Maria
    Jeg kan fortælle dig at jeg er helt FRI for min kløe nu, efter noget akupunktur på de punkter som jeg beskrev i december. Jeg trykker selv på disse punkter hver aften ca. 10 min, og jeg har ikke oplevet kløen siden, så jeg kan varmt anbefale akupunktur.. God fornøjelse hvis du vil afprøve det..
    vh Snausen
  • Kære alle kløe-ligesindede,

    Og jeg som troede, at jeg var den eneste i verden med underlig kløe på armene!

    I mit tilfælde er det værst nu her (maj-juni) i forhold til alle jer, der har problemet om efteråret/vinteren.
    Jeg klør dag og nat. Kan mærke en brændende/kløende følelse på oversiden af huden på over- og underarme.
    Jeg har forsøgt mig med "Dalens olie" og senest Apotekets Alovera Aftersun, som jeg pt. har det bedste resultat med.
    Jeg har mistanke til, at det er forårssolen, jeg ikke har det så godt med. Dog har jeg jævnligt taget sol vinteren igennem, så huden burde i min verden ikke være så sart.
    Det startede sommeren 2006, hvor jeg også måtte sygemelde mig fra job pga. stress, så måske det er sammenhængen..? Er i job igen, og har været i 2,5 år, men bliver aldrig den samme igen mentalt. Kan stadig have svært ved at holde flere bolde i luften.
    Har været til hudlæge og fik konstateret allergi mod nikkel, men det vidste jeg nu godt, for har altid haft problemer med billige ørering.
    Spiser alt muligt. Har længe vasket i neutral, som er uden duft mv.
    Har en hund i sengen!, men vi har aldrig set skyggen af en loppe i hendes 10 år.
    Har tænkt lidt på krydsallergi, men skal have læst lidt mere om det. Tomater elsker jeg, men synes ikke jeg overdriver det....
    For d.... hvor er det bare irriterende med al den kløe - til at blive sindsyg af. Det er svært at koncentrere sig i dagtimerne og ikke til at falde i søvn om natten.
    Snyder kløen lidt ved at stå op om natten og gøre armene kolde under vandhanen uden at tørre dem. Detved opnår jeg en dejlig kølende firnemmelse og kan nå at falde i søvn inden den fortar´ sig igen.
    Skal da også lige prøve nålene en gang.

    Håber det bedste for os alle med denne ulidelige kløe!

    Godnat
Log in eller Registrér for at kommentere.