Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

'Udefinerbart eksem' i ansigtet

168101112

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej!

    Jeg har haft udefinerbart eksem i ca 12 år. Jeg har fået alle mulige cremer og piller, og ingenting har hjulpet. Enten har medicinen slet ik virket, eller også har det taget ekstremt lang tid for at se en forskel. Så læste jeg jeres indslag og gode råd. Jeg læste at Cersei88's fortalte, at hun havde brugt CALENDULA CREME, og jeg skyndte mig at bestille det. Jeg har nu brugt det i 6 dage, og mit eksem er HELT væk! Det er et mirakel middel :)
  • Indstillinger
    Jeg er desværre også en af dem som lider af "udefinerbar eksem" i ansigtet. Jeg har lige haft et rigtigt slemt udbrud, hvor det specielt angreb først læber og siden rundt om hele munden, så omkring øjnene og til sidst ørene. Jeg læste så indlæget om CALENDULA CREMEN og jeg søgte lidt på den, men endte op med at købe Calendula Balsam fra Sanicare og ALDRIG har jeg oplevet så effektiv en creme! Jeg startede med at smøre i fredags og nu onsdag - efter kun fem dage - er min hud normal igen. Der er kun en lille anelse rødt ved begge øjne og ved mit ene øre. Det er bare skønt! Cremen trænger lynhurtig ind i huden og fedter slet ikke og den gav en øjeblikkelg lindring af irritationen for mig. Jeg er så glad for, at jeg lige faldt over denne debat og tusind tak for rådet med Calendula :-)
  • Indstillinger
    Vil det sige at antibiotikakuren faktisk ikke hjælper?
    Så hjælper det jo ikke meget at gå til lægen jo...
    Jeg Tror jeg cykler ned i nærmeste helsekost forretning og skaffer noget af det Calendula creme i snakker om, kan bare ikke forstå hvorfor det skulle virke, da det jo bare er en creme... er der nogen der kan give mig en forklaring på det?

    - Har rundt om munden, i går var det kun i den ene side, og har brugt binyrebarkhomon creme fra lægen, indtil jeg læste på netdoktorens hjemmeside at det måtte man ikke...
  • Indstillinger
    Det er sjovt at se, den måde i beskriver eksemen på er nøjagtig som jeg selv vil beskrive min egen. Jeg har døjet med lidelsen i 7 år. Mit førte udbrud kom lige inden jeg skulle konfirmeres. Jeg fik en akut tid hos hudlægen, hvor jeg fik taget allergi test, og fik noget creme jeg skulle smøre med. Derudover rådede lægen mig til at tage lidt sol, for at dæmpe på det. Det forsvandt heldigvis op til min konfirmation, men er kommet igen år efter år. Det kommer og går... (Er idag 19) jeg har efterhånden også været på en masse cremer og piller. Som sagt er eksemen kommet og gået, men så sent som til nytår havde jeg det værste udbrud nogensinde. Havde røde betændte knopper overalt i ansigtet, bortset fra panden. Jeg fik derefter antibiotika, og det forsvandt. Nu er det uheldigvis dukket op igen, bare ikke lige så slemt. Har fået tetracyklin, og rozex som jeg skal smøre med. Derudover fik jeg også en creme af min hudlæge "cicalfate".. Efter at have set jeres opslag, har jeg kunnet fornemme at fiske olie piller hjælper, så det vil jeg straks gå i gang med! Er simpelthen så træt af det forbandede eksem, det gør sgu at man ikke har lyst til at sætte en fod udenfor sin dør.

    Men vil vende tilbage, og skrive hvordan det går når jeg kommer igang med de fiske olie piller :-)
  • Indstillinger
    Altså jeg har også spist fiskeolie fast i et par år, og de jeg fik eksemen skiftede jeg til en af de gode fiskeolier der er foreslået, og det fik jeg intet ud af, så er gået tilbage til min alm. billige fiskeolie... jeg får tetracyklin + bruger antibiotika creme og mit eksem er næsten væk, det vil dog ikke gå helt væk... venter på tid hos hudlægen... tror der er god chance for at det blusser op igen på et tidspunkt, men håber det ikke...
  • Indstillinger
    Mit sidste udbrud var i september 2012, og dengang købte jeg Calendula creme efter at have læst denne tråd. Mit eksem plejer at komme ca hver anden måned. Men jeg har ik haft et eneste udbrud siden september, hvor jeg brugte Calendula creme.
    Jeg har haft denne eksem siden jeg var ca 15 år, og jeg er 28 i dag. Og jeg har aldrig haft en så lang pause før, så jeg vil helt klart anbefale Calendula creme igen! :)
  • Indstillinger
    Okay... Det kunne jo godt tyde på at fugt måske spiller ind, på denne årstid er huden i ansigtet jo også meget udsat især hos os der færdes meget ude... Jeg bruger en seriehudpleje produkter fra kosmetologen, sådan nogle milde nogen, men som er rigtig gode, så tænker egentlig det burde være nok...
    Præcis hvilken slags calendula creme bruger du da? Der findes jo mange slags på markedet... Bruger du det hver dag eller kun ved udbrud?
  • Indstillinger
    Jeg bruger Natural Calendula Daily Care Cream fra Earth Friendly Baby.

    Her er et link til den: http://www.naturebaby.dk/shop/calendulacreme-510p.html

    Jeg brugte cremen 4-5 gange i en uge tilbage i september, og jeg har ik brugt den siden. Det er det mest fantastiske og effektive jeg har prøvet. Jeg har nemlig også, ligesom de fleste, fået alle mulige slags cremer og piller fra lægen, men ingenting har hjulpet så godt som det her.
  • Indstillinger
    Okay, og den er da til at betale sig ud af... du bruger den bare ved udslet så? og kun på udslettet? Jeg får nemlig hurtigt olieret hud, så skal helst ikke bruge fed creme i hele hovedet ;0) jeg bogmærker dit link, så kan jeg altid købe den hvis jeg får problemer igen... er på tetracyklin nu, og det pænt, dog er huden stadig en lille bitte smule rød, men det vist mest mig der kan se det;0) Så det rart at have en løsning i baghånden jo ;0) Tak for hjælpen
  • Indstillinger
    Jeg må da til at købe den calendula creme kan jeg høre på det hele, med alle de succes historier :-) Håber det også vil virke for mig, så jeg endelig har fundet et produkt der fjerner det møg irriterende eksem!

    I øjeblikket tager jeg antibiotika i 3 uger, og smøre det samtidig med Rozex. Er der andre som har smurt med det, hvor det har hjulpet?
Log in eller Registrér for at kommentere.