Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

'Udefinerbart eksem' i ansigtet

167891012»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej,

    Jeg er 18 år gammel, og begyndte at få eksem/udslæt for nogle måneder siden. Min første tanke var en allergisk reaktion, men min læge sagde med det samme, at det intet havde med allergi at gøre, og at jeg ville få en creme (Fucicort), som skulle hjælpe inden for 7 dage.
    Min eksem udviklede sig rigtig hurtigt, var utrolig tør og rød og gjorde ondt. Det lignede til forveksling dermatitis perioral, som nogle af Jer har nævnt.
    Cremen hjalp heldigvis også med det samme, og efter et par dage var eksemen stort set væk. Jeg skulle fortsætte med cremen i 14 dage, men så snart jeg stoppede med at bruge cremen, vendte eksemen tilbage. Nu er det 4. gang eksemen er kommet tilbage efter jeg har holdt pause med cremen, og jeg er mildt sagt utrolig træt af det, da det ikke ligefrem booster min selvtillid at rende rundt med.

    Min læge har ikke rigtig noget svar på hvad mit udslæt kan skyldes, eller hvordan jeg kan få det væk og jeg ved snart ikke hvad jeg skal gøre, for jeg kan ikke blive ved med at bruge fucicort cremen for evigt, da den skulle være ret krads for huden.
    Jeg har læst mig frem til, at mælkeprodukter kan være skylden, men at kosmetik også kan have en indflydelse, dog bruger jeg begrænsede mængder af kosmetik og udelukkende allergivenlige cremer osv.


    Er der en af jer der, der ved hvad sådan et udslæt kan skyldes i første omgang? Jeg har aldrig været allergisk, før jeg fik min første allergiske reaktion på pollen i foråret. Eksemen kom nemlig ud af det blå, og jeg har hverken ændret min hudplejerutine eller andet som kunne have fremprovokeret det...

    Mvh. Maria
  • Indstillinger
    Redigeret 29 september, 2019, 06:20

    Salve mod eksem - shуtobuy.dk Veldig bra produkt!

Log in eller Registrér for at kommentere.