Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Forhøjet stofskifte/øjensymptomer

1234568»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej igen Nimka6
    Havde jo håbet at du ville sige at nu var alle symtomer væk....øv nej det er ikke en sygdom man lige får overstået.
    Jeg er stadig på 25 mg prednisolon og har været det siden 20. november. Jeg må indrømme at det har hjulpet mig til at sove om natten uden de voldsomme smerter jeg havde i begge øjne og noget af hævelsen er da også væk. Men det er altså stadig meget op og ned...sådan med jævne intervaller 7-9 dage med dobbeltsyn efterfulgt af 10-14 dage hvor jeg kan se helt klart. det er for mærkeligt.
    Jeg har talt med Pia der skrev her på siden , med hendes erfaringer ang kost ændringer og øjenøvelser. Så jeg har droppet kaffen....nu er der ikke meget sjovt tilbage :) ha ha.
    men det er da bestemt et forsøg værd, og mine øjne bliver ikke værre af øvelserne tværtimod syntes jeg de bliver mere bevægelige.
    fortsat god bedring. ..:)
  • Indstillinger
    Hej Dian13 ,

    Det er længe siden, at vi har skrevet sammen. Håber du har fået det meget bedre med dine øjne. Som du ved skriver jeg sammen med en Amerikansk læge ( en Endokrinolog ) og nu foreligger der bevis på, at kaffe samt cola forværrer vores symptomer. Jeg kan fortælle dig, at siden vi talte sammen, er mit antistof tal nu nede i 1,4 ( normal grænsen er 1,0 ), så jeg er bare såååå glad. Jeg har fjernet de fødevarer, som den amerikanske bog foreslog og DET HAR VIRKET !! Jeg kan kun opfordre andre, til at gøre det samme. Kig forbi www.123hjemmeside.dk/graves-syndrom , der kan du læse alt om bogen ect.....
    Vil ønske dig en dejlig dag ;o)
    Glad hilsen
    Happyart
Log in eller Registrér for at kommentere.