Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

efexor depot

123457»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej hold da op hvor er det godt at se man ikke er alene med sine symptomer, er lige ved at give op jeg har fået Efexor i mere end 10 år, og har været oppe på 350 mg årsagen er en svær OCD, de sidste par år dog kun 15o mg. og nu de sidste 6 måneder med 75 mg, så prøvede jeg selv en trappe ud det gik ikke tilbage igen, så fik jeg i samråd med psykiateren Cymbalta som jeg tidligere har prøvet, så blev jeg syg med maven, diarre og voldsomme mavekramper i 4 døgn, efter de første 2 dage havde jeg natlægen da jeg besvimede flere gange. Jeg tænkte ikke over det var de nye piller, så fik stoppet maven med håndkøbs medicin til den slags, så var der ro på maven i 1 uge, og så igen mavekramper og diarre. Jeg gennemgik alt hvad jeg havde spist, og ellers lavet, men udover de nye piller var der ingen ændring, så ind og læse om bivirkningerne på Cymbalta og hold da op, og jeg fik kun 60 mg. pr. dag. Nu er jeg så stoppet med dem også, og nu kommer alle de bivirkninger som tidligere er skrevet i denne debat stød i hovedet svimmel, og jeg driver af sved, min søvn rytme er helt umulig, men det har den været i mange år, det skyldes måske også Efexor jeg ved det ikke, men nu VIL jeg altså prøve at leve uden medicin så jeg kæmper i disse dage som alle jer andre, det er virkeligt en kold tyrker. Tak for alle jeres gode indlæg mange hilsner Anita
  • Indstillinger
    Hey.

    Æv hvor mange af de indlæg rammer plet! føler mig numb i mit følelsesliv og sex er en by i rusland!! får 300 mg og jeg bliver dårlig bare jeg får taget dem senere end normalt :( så det er "rart" at se andres erfaringer.

    Tak :)

    Eowyna...
  • Indstillinger
    Er ny herinde, så er lidt i tvivl om hvordan jeg ytrer mig.

    Men vil gerne slå til lyd for at ALLE der skal trappe ud af især Efexor, får glæde af at tage et pulver bestående af affedtet græskarkernemel......navn må vel ikke nævnes?
    Men det kan let findes i helsekosten

    Og så giver det virkelig en følelse af balance i humøret. Græskarkernemelet indholder proteinet Tryptofan, som omdannes til Serortonin.

    Så lidelses fælder.......prøv det!
  • Indstillinger
    Hej Kirstine

    Jeg kan ikke forestille mig, at der sker noget ved, at du nævner navnet på produktet. Jeg går ud fra, at du frygter for at blive beskyldt for at bringe reklame. Men der er jo blot tale om, at du fortæller om dine erfaringer.

    Produktet Efexor er jo nævnt et hav af gange her i tråden, uden at nogen taler om reklame!

    Jeg går ud fra, at det er Zenbev, du hentyder til:

    http://www.madforlivet.com/bloggen/549- ... iddel.html

    Jeg har engang for adskillige år siden prøvet Zenbev for at komme til at sove bedre. Jeg kan huske, at det var noget pulver, der skulle udrøres i vand, og det smagte ikke ret godt, og da det alligevel ikke hjalp på min nattesøvn, opgav jeg det.

    Hvordan anvender du det?

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    hej!

    Tak for oplysningen vedr. "reklame" !Zenbev m/citron

    Jeg drikker det i en blandet kold frugtjuice.
    Et målebæger en eller to gange om dagen afhængig af velbefindne.

    Jeg drikker det i slurke samtidig med at jeg undervejs rører rundt, for at undgå at det falder til bunds i glasset.
    Måske jeg kan li' smagen, fordi jeg har glæde af det?....
Log in eller Registrér for at kommentere.