Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Tro eller mangel på samme

13468913

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære Tulle,
    Meget spændende, må jeg nok sige og ja, det er da utroligt at de virkelige begivenheder, som de beskrives i Bibelen, kan ses i ligklædet.
    Forstår på dig at ligklædet æres af kriste i Torino. - Håber så også de husker taknemligheden over det store offer Jesus bragte, for alle der vil tage imod. - Men mon ikke....
    Tror dog ikke at HELE troen kan bekræfts via videnskaben, men meget kan, hvis man også har indsigt i samtidshistorie, bliver det meget mere spændende. Det har jeg dog ikke. - Tak for dit indlæg!!!
    Kærlige tanker fra Laura.
  • Indstillinger
    AnonymousAnonymous
    Redigeret 27 juni, 2008, 12:50
    I nævner flere steder det I kalder "en stærk tro" - dem jeg virkelig glæder mig over, det er de kristne som er villige til at lade sig fylde af Helligånden, så de kan gøre som Jesus befalede os at gøre, nemlig at gå ud i tro og være Guds redskab til at helbrede mennesker i Jesus navn.

    Det er en STÆRK tro de har, dem der vil tage imod den nådegave - jeg og min familie, har oplevet helbredelse flere gange ved deres møder.

    Så mærker man Guds kraft, og så er alt tvivl forsvundet.

    http://www.mirakler.dk/

    Giv jer lidt tid til at læse derinde, mange helbredelser er lægedokumenteret.

    http://www.jegblevhelbredt.dk/modules/MyAnnonces/

    Med kærlig hilsen Tulle
  • Indstillinger
    Ja, det ligklæde har jeg også læst om. Der har været megen snak om det var ægte eller ikke. Så mente man det var ægte , så kom der forlydende om, det kunne det alligevel ikke være. Det var et maleri. Det sidste jeg har læst om det, er at nu er man kommet i tvivl igen og mener det kan være ægte.
    Meget spændende og interessant er det.
  • Indstillinger
    Redigeret 27 juni, 2008, 14:39
    Hej Laura.

    Når du siger du ikke er særlig bibelkyndig, må jeg godt nok sige du overrasker. Det er faktisk imponerende, som du har forstået noget meget væsentligt.
    Det er ikke at bruge for stærke udtryk.

    Træet til kundskab om godt og ondt var tabu.
    Gud har givet mennesket en fri vilje, som naturligt betinger et ansvar. Vil mennesker følge Guds bud, med tillid, loyalitet og kærlighed til skaberen.

    Ligesådan med en række andre ting.En ting, talen om blodet er et stridspunkt på mange måder.
    For mig gælder det der siges "livet er i blodet" vil man så respektere at livet er fra Gud og ikke fra andre mennesker.Jehovas vidner ser det ikke som om, Gud prøver med noget ondt eller kræver blind lydighed.
    Vil vi stole på Gud ? Vil vi.
    Du har forstået det inderste i dette.

    Uden det skal dreje sig om blod, vil jeg dog oplyse, at de fleste af os ikke har noget imod brug af blod ved operation, når blot det er vort eget. Der fremstilles også vacciner af hæmaglobin mod tropesygdomme og andre frakmenter til blødere. Det er der ingen problemer i.
    Men det kan blive til en lang snak.

    I grunden kan man opstille en ret enkelt tanke. Hvis du følger Guds vejledning, vil det gå dig godt.

    Hvorfor tror alle så ikke uden videre. Det skyldes sikkert, at Vi mennesker vil helst tro på det, vi kan måle og veje.
    Det kommer man bare aldrig til med troen.

    Troen beskytter en.
    Ikke sådan at forstå vi bliver beskyttet mod denne verdens fortrædeligheder.
    Det ødelagde Adam og Eva, ved at synden kom ind i verden. Det må vi så forholde os til.
    Mennesket lærte hvad godt og ondt er.Vi er på en måde overladt til os selv.

    Talen om synd har medført og gør det stadig, en uendelig diskussion. På mange forskellige måder.
    Vil vi tage imod troen som Guds frie gave ? Hvorfor skal vi tro ? Hvad skal vi tro på ? osv.

    Det kribler for at bruge et citat, men vil blot sige, efter hukommelsen, din fred vil blive som flodens.sådan omtrent står der.Troen vil ændre dig i positiv retning.



    Bogen du tænker på er muligvis:
    "Biblen har alligevel ret" skrevet af Verner Keller.


    Gud siger "jeg er en" "Jeg er altid den samme"
    "Før mig blev ingen Gud dannet, og efter mig er der fortsat ingen"

    Som du ganske rigtigt ved, fordømte Jesus farisæerne, selvom de påstod at tjene Gud.
    Gud sendte sin søn Jesus, til jorden, for at oplære og drage mennesker nær til Gud. Et sted siger han "bliv mine efterlignere"
    Samt " I må ændre sind" Vi må ganske enkelt lære Gud og Jesus at kende, Det eneste sted vi med sikkerhed kan vide, hvad der er Guds vilje, er fra biblen. Den er inspireret af Gud, skrevet over en periode på ca. 1600 år, og rummer en fantastisk rigdom, og sammenhæng. Profetier går i opfyldelse, selv på vor tid.Den er ægte og til at stole på.

    Det var det i første omgang.

    med venlig hilsen

    JV
  • Indstillinger
    Kære Laura
    Vi skrev samtidig, og jeg havde ikke tid til at skrive mere på det tidspunkt, men du skrev : "Håber så også de husker taknemligheden over det store offer Jesus bragte, for alle der vil tage imod. - Men mon ikke...."

    Jo du kan være sikker på, at en kristen er taknemlig for at Jesus døde for vores skyld, men om videnskabsmændene tænker så langt, det ved vi jo ikke, de gør jo i første omgang deres job, og det er jo spændende hvad de er kommet frem til.

    Til Billedgalleri vil jeg lige sige, at jeg har set en TV-udsendelse om ligklædet, det var virkeligt interessandt !

    God aften til jer.
  • Indstillinger
    Hej Tulle.

    Da jeg for ca 3½ år siden lå på rigshospitalet og blev opereret for kræft i underlivet, modtog jeg en folder/vejledning om kræften.

    Jeg mener bestemt at det af den fremgik, at kræften smittede andre organer bl. a. gennem blodet og lymfen.
  • Indstillinger
    Bibelkyndig ... MIG, nej nu får jeg røde ører, for det er jeg altså ikke.

    Ok, jeg har læst hist og her i Bibelen og bruger så det jeg kalder almindelig sund fornuft, men det i sig selv, leder mig ikke nødvendigvis til DEN tro, Gud accepterer.

    Du skriver at Gud ikke kræver "blind" lydighed ...nej, det kan skaberen ikke gøre eftersom han har skabt mennesket i sit billede.

    Omvendt, kan man vel også resonere - at skaberen at alt liv, jorden ja hele universet, må vide bedre end skabningen - os mennesker.

    Af samme grund er det i visse sammenhæng så enkel for mig, idet jeg ikke behøver alt muligt "hokus pokus" for at tro på Bibelen.

    Den nemme og enkle vertion, nemlig HELE skabelsesberetningen, kan for mange mennesker ikke bruges og dersom man - som jeg - tror på den, regnes man ofte som naiv eller uselvstændig.

    Ja - Jesus fordømte de skriftlærde og det på trods af, at de havde gode studier i skriften, men hvad nytter det.... Nej vel ?

    Husker udmærket opfordringen fra Jesus om at blive "mine" efterlignere, men det må i høj grad kræve ydmyghed, samt mands eller kvindemod ;-).

    Jesus var alt andet end populær blandt sine samtidige og blev udsat for hån og det der var værre. Det samme gjorde de, der valgte at følge ham.

    For mig, giver det stof til efter tanke - på den gode måde, som man siger nu tildags.

    Og ja, - det er Werner Kellers bog jeg tænker på : " Bibelen har alligevel ret". - Ikke at jeg har læst den, men er jeg rigtig orienteret, underbygger bogen de historiske kendsgerninger med Bibelens indhold.

    Jeg har fået lungebetændelse og har det ikke just godt. Har påbegyndt en anden slags penicillin, eftersom den første ikke virkede og py-ha, hvor giver det da mange gener. - Er så slap som en klud og så kan det jo være en overkommelig og givende afveksling at læse og skrive her ;-)
  • Indstillinger
    Hej Laura
    Du skriver du ikke behøver noget "hokus pokus" for at tro ( hvad du så mener med det :))
    Det kunne tyde på, at din tro er blevet forstærket i de sidste par dage.

    Men du har ret, studier frelser ingen, og du henviser til de skriftkloge.

    Og du har ret, Jesus blev udsat for forfølgelse og hån, og de korsfæstede ham - kristne forfølges også i dag, mange mister livet på grund af deres tro på Jesus.
    http://www.kristendom.dk/artikel/273847 ... -deres-tro
    Så nævner du en bog: "Bibelen har alligevel Ret"
    En anbefalet bog hos Jehovas vidner, men de er ikke enige med ham om årstallet på Jerusalems ødelæggelse - 607. Werner Kellers sætter Jerusalems ødelæggelse til 587, der er noget der ikke stemmer her...

    God bedring til dig, pas nu godt på dig selv.
  • Indstillinger
    Hej Leonine
    Du skriver at du mener kræft smitter, men det er på den måde, at det kan brede sig på den kræftramte - altså ikke smitte andre.

    http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2007/05/21/111052.htm

    God nat til jer der læser med :)
  • Indstillinger
    God morgen Laura - jeg håber du har det bedre i dag.
    Jeg studsede jo lidt over det du skrev med "hokus pokus" ..men nu her til morgen, så kom jeg til at tænke på, om det var Guds helbredelser du tænkte på ?
    Jeg tror du bedrøver Helligånden, hvis du bruger det udtryk, og vi må jo heller ikke spotte Helligånden, men det ved du måske ikke, du skriver jo, du ikke er så godt kendt med Bibelen, og så tror jeg du er tilgivet.
    Jesus har jo befalet os, at vi skal lægge hænder på de syge, så vil han helbrede dem, det var jo det han selv gjorde, mens han var på jorden.

    Et af de sidste helbredelser der er blevet godkendt - endda af 200 læger kan du og andre læse her :

    http://www.udfordringen.dk/art.php?ID=13052

    Når jeg bliver syg, og det trækker ud med at blive rask, så ringer jeg til http://www.missiondanmark.dk og så har jeg oplevet mirakler flere gange, det er så trygt at vide, at Jesus hører vores bønner, og at hans udvalgte tjenere vil gå i den tjeneste det er at bede for syge.

    God dag til alle.
Log in eller Registrér for at kommentere.