Hjem Sind og psyke Angst

Angst/depression/stress eller?

123578

Kommentarer

  • Kære Cille
    Jeg har ikke oplevet det, du beskriver, men søvnløshed kan i hvert fald gøre mange væmmelige ting ved kroppen. Vent med at tage sorgerne på forskud og få din udredning hos lægerne. Hvis det er angst og stress, er der en vej ud :-)
    Håber det bedste for dig.
  • Hej,

    Jeg har nu læst hele tråden og er lidt lettet over at høre, at andre har det som jeg (selvom jeg naturligvis ikke ønsker for nogen at have angst!).

    Jeg har selv haft en masse af de symptomer der bliver beskrevet (følelsesforstyrrelser, muskeltics, indre uro, hjertebanken, uvirkelighedsfornemmelse osv.) og synes de er blevet værre det seneste stykke tid.

    Har været ved lægen, som er ret sikker på at det er noget psykisk, så starter hos en psykolog i næste uge.

    Jeg har i øjeblikket også en masse af de "hoppende muskler" som du beskriver, Cille46, og nørj, hvor er det bare irriterende.

    Jeg lægger mest mærke til det når jeg slapper af, men de er der også en del i løbet af dagen. Håber virkelig også de snart går væk!

    Ville i hvert fald bare lige sige, at du ikke er den eneste der døjer med de irriterende muskelhop!
  • Hej Cille.. Jeg kender alt til muskeltics. Har dem selv overalt på kroppen nogen perioder værre end andre.. Og du har ret i at træning ikke altid er godt. Når kroppen er presset/stresset i forvejen må man ikke presse den yderligere, så træning skal altså virkelig kun foregå hvis msn inderst inde har lyst og ikke føler et pres ved det. Jeg har også stadig snurrende fornemmelser i kroppen og den indvendige rysten. Dette varierer også alt efter hvor stresset jeg er. Nu har det været sådan i flere år, og jo mindre jeg tænker på det jo mere går det væk. Jeg har selv været hos alle læger i verden og intet er fundet, så kroppen kan sagtens komme med alle de her mærkelige neurologiske symptomer uden at det er andet end stres.. som jo i sig selv også er alvorligt nok. Så er virkelig vigtigt at lytte til sig selv og prøve at ændre det der stresser kroppen om det så er arbejde, angst eller hvad det nu kan være.. Og det hjælper, men sker ikke over nat. For mit eget vedkommende tager det måneder hver gang at få kroppen til langsomt at falde til ro igen.. Men den skal nok finde sin vej tilbage, den er klog, den skal bare have lidt hjælp til at finde vejen..
  • Hej Magnolia
    Tak for dit svar og jeg arbejder også på at undgå at stresse min krop for meget. Mine muskeltics var særligt slemme i sidste uge på arb, her i week-enden har det været lidt bedre så jeg håber det BARE er stress der er årsag. Jeg har også fundet på netdoktor om en sygdom der hedder BFS, der er mange symptomer som jeg genkender.. Er endnu ikke lykkes mig at finde gruppen på facebook. Måske kunne du også ha glæde af det, lyder til vi har en del af de samme symptomer. Skal siges jeg gennem et års tid bare har haft ALT for travlt, så det er nok regningen jeg betaler. Nogle gange har man bare mange grimme tanker om dødelige sygdomme og det påvirker selføli i negativ retning. Finder jeg nyt eller noget der bedrer det skriver jeg med det samme.
  • Redigeret 20 november, 2015, 04:18
    Hej Taurus og magnolia og jeg andre med samme symptomer.

    Jeg gennemgår i øjeblikket meget af det samme.
    Simpelthen invaliderende.

    Jeg vil være meget taknemmelig hvis i ville skrive til mig, for udveksling af erfaringer ?

    Svar i tråden for at få min email.

    Mange hilsner
    Mikkel
  • prøv får dit magnesium og d vitamin målt lyder lidt klassike træk på det. hehe ved godt det lang tid siden indlæget er lavet men, jah prøv virkelig få dine vitaminer målt mangel på d vitamin er klassik i danmark, og jah "lykkepiller" søger bare steosonin og dopamin i kroppen, typisk neologer bare smide folk på lykkemedicin fordi det hjælper, fordi det har en effekt på folk,. men ja forøg kærligheds stoffet i hoved på folk hjælper self på alt men fjerner sku sjællendt de ægte grundlag for hvad der galt med folk

    Hvad er symptomerne på magnesium mangel?

    Ved mildere grad af magnesium mangel vil man ofte slet ikke se nogle symptomer. Ved sværere magnesium-mangel vil symptomerne ofte være meget forskellige eller blandet med mangelsymptomer på andre mineraler, for eksempel muskelsvaghed, nedsat appetit og generel træthed.

    Egentlige tegn på, at man mangler magnesium minder meget om de symptomer, der opstår ved calciummangel, det vil for eksempel sige rysten, kramper og mentale forstyrrelser.

    Hvad er symptomerne på D-vitamin mangel?

    For voksne er symptomerne osteomalaci. Det er en sygdom præget af forstyrrelser i kalcium og fosfor-omsætningen. Sygdommen medfører, at knoglerne ikke mineraliserer (forbener) tilstrækkeligt på grund af nedsat forkalkning af kroppens knoglevæv. Dette kan medføre:

    Deformering af knoglerne ( knogleskørhed )

    Tandforfald

    Muskelsvækkelse

    Brud på de kalkfattige, skrøbelige knogler

    Øget autoimmun aktivitet og måske type 1 diabetes

    Træthed og humørsvingninger

    Ifølge en række nyere undersøgelser synes mangel på D-vitamin også have indflydelse på en række psykiske og neurologiske sygdomme som depression , skizofreni , sklerose og Alzheimers .
    Hvis osteomalaci indtræder hos børn, hvor knoglerne ikke er færdigforbenet, kaldes sygdommen engelsk syge eller rachitis : Rachitis betyder rygrad på græsk, og det henviser til at sygdommen deformerer rygraden. Sygdommen, der er meget sjælden i Danmark, medfører:

    Forsinket udvikling af de knogler, der er i stærk vækst.

    Hos helt unge børn bliver de pladeformede kranieknogler bløde, tynde og pergamentagtige.

    Når barnet begynder at gå, belastes knoglerne med kroppens vægt. Knoglerne bøjer og får en blivende, karakteristisk krumning eventuelt med hjulben eller kalveknæ til følge.

    nyere undersøgelse siger også at magnesium nedsætter stresen i kroppen, og de der hoppende muskler er typisk mangel på vitaminer,
  • Hej med jer.

    Kan se indlægget er list gammelt.
    Men prøver alligevel.

    Bøvler med uro i kroppen, prikken, bange, sveder, fryser, dårlig nattesøvn, ukoncentreret.

    Ved ik hvad jeg skal gøre. Toget gør mig bange. Tænker meget på det.

    Har prøvet medicin, men gær det værre.
    Hvad kan det være. Angst eller?
  • Hej Migselv27,

    Skriv din email her i tråden, så kan vi udveksle erfaringer.

    Jeg tror ikke de andre læser med mere.

    Mvh
    Mvn
  • overvej virkelig det med vitaminer før du går ind for det med angst stress og depression, prøv slå op på nettet hvad de efterhånden har fundet ud a hvad de små mineraler gør ved dig og hvordan din krop kommer i ubalance og hvor meget det vil ha og sige,
    der ikke nogen grund til at dope sige selv med men former for SSRI, hvis problemet faktisk er mangel på vitamin, eller andet,

    se det lidt sådan her, hvis du har en bil den får masser benzin, også kan den køre, hvis man så glemmer proppe olie på den brander den sammen,

    hvis du er et menneske der spiser godt, men glemmer nogle a de vigtige mineraler og vitaminer brander den sammen, det jo meget logisk.

    2 sjove fakta ved narkotika og SSRI
    SSRI øger dopemine og serotonin og blokere for ting i dit nerverentsalsystem,
    Amfetamine øger ekstrem dopamine og serotonin og blokere for ting i dit nerverentsalsystem,

    sjovt nok i teorien er de ens , men meget forskellige alligevel i praktisk og hvis man studere nærmere er det heller ikke de samme ting de gør ved en, men de begge gør en lykkeligere end det man var i forvejen, (ekstrem kort sagt, men forståeligt for almene brugere)


    oppe i mit hoved efter læst flere forskellige bøger om CNS skrevet a folk det taget en PhD, er SSRI bare et lovligt form for narkotika, der kan hjælpe folk igennem svære perioder der kontroleret a en neorlog, men de smider folk på medicin som om det var slik,

    sygdomme jeg har fået konstateret ved de her samme symptomer er, ADHD, depression, og angst, men lider ikke a noget a det, det en proces der tog lidt over 5 år at finde ud a mit mineralindhold var ekstrem lavt og det hele løste sig ved rigtig kost, og kosttilskud især på d-vitamine( i mit tilfælde), og synes det virkeligt noget svineri at de bare smider folk på noget medicin og siger her nu får du det bedre, men ja det gør man a det medicin, men altså alt andet betydende at det er det rigtige de gør for de aner det faktisk ikke selv, hvis du spørger dem om medicin kan heldbrede dig, om den kan gøre en forskel, svare de bare måske må tiden vise sig,

    en anden ting hvis man er i tvivl om man har angst, har man nok ikke angst, angst er ekstremt, og virkelig ubehagligt, og sjællendt i tvivl,

    næste ting er op imod 80% a den danske befolkning har underskud på d-vitamin i vinterhalvåret, og det pga vores sol ikke er her ret meget,
    og d-vitamin kun er højt indhold i FED FISK og æg,

    husk på at hvis man mangler vitaminer og mineraler kan der gå op imod 6 måneder før man overhoved mærker en forskel( kommer an på hvor stort underskud man er på)
    mangel på d-vita er man bliver sløv, umotiveret, og mange andre ligende depressive tilstande, og man får mindre optagelse a andre mineraler især kalk, og mangel på kalk calcium, kan få kroppen til at ryste,
    det gør også man ikke kan optage magnesium lige så godt,
    mangel på magnesium kan også have ekstreme konsekvenser, og optagelse a mange andre mineraler,
    magnesium er forbyggende mod stress, og hjertesygdomme, og underskud a det kan sjælendt mærkes før det så lavt det kan ha dårlig indflydelse på din hverdag

    så spørg virklig først ind til vitamin underskud før du nævner alt det andet der, fordi så kommer du med garanti på setralin som de også bare smider alle andre på også får du det godt( eller ja )
Log in eller Registrér for at kommentere.