Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Angst/depression/stress eller?

135678

Kommentarer

  • Indstillinger
    Super godt at du er i bedring - og tak for at du vil dele dine erfaringer, det betyder rigtig meget...

    Venligst
    Sommer62
  • Indstillinger
    Taurus 77 hvordan går det nu med sertralinen har selv taget det i 5 uger og har samme bivirkninger som dig
    Har også angst og snurren i hele kroppen
  • Indstillinger
    Redigeret 3 juni, 2015, 13:49
    Taurus77 gider du maille mig på
    Så jeg kan høre hvordan det går med din medicin
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg blev taget af Sertralin efter 8 dage, fordi mine symptomer og bivirkninger var uudholdelige. I stedet fik jeg udskrevet Venlafaxin mod angsten og Mirtazapin mod søvnløsheden, da jeg ikke havde sovet 8 døgn i træk.
    Det er meget individuelt, hvordan man reagerer på medicin, men jeg har det rigtig godt på Venlafaxin, som jeg ikke får bivirkninger af. Jeg får mindste dosis. Mirtazapin'en tager jeg ikke længere og selvom søvnen stadig svinger lidt, så er jeg klart i bedring. Dyrker desuden mindfuldness som jeg også tænker, har hjulpet mig.
    Der er en vej ud :) bare hæng i og vær kritisk med din medicin. Måske har du brug for et SNRI præparat fremfor et SSRI præparat (Sertralin).
    Rigtig god bedring til dig.
  • Indstillinger
    Ok gik du direkte fra det ene til det andet
    Og tak for svaret
  • Indstillinger
    Ja det gjorde jeg
  • Indstillinger
    Hvad med bivirkninger på det nye ?
  • Indstillinger
    Som jeg skrev tidligere, har jeg ingen bivirkninger med Venlafaxin'en, men vi er jo forskellige allesammen, så du skal nok danne dig dine egne erfaringer :)
    Mirtazapin'en fik jeg en voldsom appetit af. Og det var mest kulhydrater, jeg higede efter. Til gengæld sov jeg godt på dem
  • Indstillinger
    Hej alle

    Jeg er ny her på netdoktor. Jeg har ledt nettet tyndt efter andre, med symptomer som mig :( U/heldigvis så jeg denne tråd. Først vil jeg sige at jeg er ked af at andre har det som mig. For det er forfærdeligt. Og kun dem som har prøvet det, forstår en. På den anden side er jeg glad for, at læse at jeg ikke er unormal.

    Lidt om mig: angst ligger i familien og i mig. I juni havde jeg en voldsom oplevelse ang sygdomstjek, som har gjort at jeg fik angst.
    Jeg ku ik sove, få luft, rystede, græd, turde ikke besøge andre, mærker hele tiden nye sygdomme. Tror jeg skal dø osv.
    Lægerne fandt ikke noget livsfarligt ved mig, så i bund og grund burde jeg være glad og slappe af. Men jeg kan ikke. Jeg tror konstant at jeg er syg, fordi jeg er så fokuseret på min krop. Jeg mærker hver et knæk- som om kroppen knækker. Jeg føler stødfornemmelse i kroppen når jeg taler... Jeg ryster konstant. Har ikke kræfter, kan ikke overskue så meget.
    Jeg sitre og ryster om dagen (nogle gange mere end andre) og kan vågne med at jeg sitre og kroppen "bruser". Giver det mening? Jeg er ikke så glad som jeg plejer og det går ud over mine børn og aktivitetsniveau.

    Jeg forsøger at løbe og holde mig i form.

    Jeg vil gerne høre jer, hvis i har lyst til at svare, om jeres rysten blev ved længe efter? Jeg ved at angst er kompleks, men den forbandede rysten gør at jeg er klumset og ikke har de samme kræfter.
    Hvor længe skal jeg regne med at have symptomer, og dødsangst? Jeg er begyndt til psykolog, men jeg føler at det som hjælper mig, er at høre fra andre med samme symptomer.
    Det er svært for min mand at forstå, men han prøver. Og det gør det ekstra svært for mig, at se min angst påvirke min familie.

    Jeg håber at høre fra nogen.
    Mange hilsner fra mig :)
  • Indstillinger
    Jeg havde rysten i omkring 3 måneder, og selv om jeg ny har det betydelig bedre og kan have et 31t/u job og en hverdag er jeg stadig sygdomsangst og det er kommet meget igen efter jeg fik konkluderet atypiske celler i livmoderhalsen, heldigvis efter et halvt år var det væk igen men nåede stadig at få min sygdomsangst tilbage, så skal begynde til psykolog igen. Tror det er svært at sige hvornår det er væk det kommer anden på hvor meget man arbejder med sig selv.
Log in eller Registrér for at kommentere.