Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HPV Vaccine (Gardasil) Bivirkinger - Detox-kit?

12346»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hejsa - jeg kan se at det er et års siden denne debat har kørt. Jeg vil høre om jer der har oplevet bivirkningerne har oplevet et lettelse i dem her et år efter?
    Jeg har selv oplevet de samme bivirkeninger som I beskriver. Mine begyndte allerede få uger efter første vaccine. Jeg fik den sidste vaccine her for knapt 2 mdr siden. Jeg er i tæt dialog med min læge der giver mig ret i, at det højst sandsyndligt er bivirkninger og han har også anmeldt den for mig.

    Men det kunne være interessant hvordan I har det i dag, om symptomerne er lettet, og hvad I i så fald gjorde aktivt for at få dem til at lægge sig.

    Jeg selv er efter anvisning fra min læge begyndt at tage Q10, Omega3, Zink, D-vitamin, C-vitamin, Ginko Biloba og Longo Vital med Gerimax, alt sammen for at booste mit immunforsvar til selv at kunne bekæmpe vaccinen. Og så er jeg blevet sygemeldt på 50% af tiden så jeg kan få nødvendig ro og hvile i hverdagen.

    Men jeg ville virkelig gerne høre, hvordan I har det i dag, og som sagt også hvad I har gjort for at komme videre :-)
  • Indstillinger
    Hej :-)
    Ja, det godt nok ved at være et stykke tid siden.
    Jeg har det godt i dag. Jeg går stadig med lidt problemer, men det er ikke det helt vilde, slet ikke som dengang.
    Jeg tog en masse D-vitamin og noget naturmedicin som jeg ikke kan huske hvad hed, men det hjalp en del. Ellers så prøvede jeg bare at komme tilbage til hverdagslivet, uden at tænke (eller prøvede i hvert fald) på hvad der var galt med mig.
    Jeg er kommet videre nu og vil bestemt ikke tænke tilbage på den tid og om hvordan jeg havde det.

    Jeg er glad for at høre at det også går dig bedre. Og håber at I andre også har fået det bedre.

    Mmar11
Log in eller Registrér for at kommentere.