Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HPV Vaccine (Gardasil) Bivirkinger - Detox-kit?

1235

Kommentarer

  • Indstillinger
    Loulou86: Jeg har fået dem fra homøpat Kåre Troelsen. Han er vist over i københavn, og da jeg bor i Jylland så valgte jeg at skrive til ham over mail istedet for at møde ham :)http://www.i-evolve.dk/index.shtml

    De er ret dyre - og de bliver bestilt fra Holland af. Men det er værd at forsøge, hvis ikke så er der jo glutenfri kuren med Chlorella der hjalp mig til at starte med :)

    Mh. til træthed så jo tak - lignede en zombie :/ og fik oftere hovedpine end jeg plejede. Oplevede dog ikke tåget syn, men oplevede dog på tidspunkt at der var en uge hvor jeg fik nogle øjeblikke hvor synet blev anelse sløret - som om det var et gråt sky over nogle steder i øjet og i få sekunder kunne jeg ikke se kontraster eller farver - alt blev gråt. Men det gik over under et minut og forsvandt helt til sidst. Ved ikke om det havde noget med vaccinen at gøre :)
  • Indstillinger
    1000 tak for svar;) hvordan er du blevet så sikker på det er pga vaccinen du har har fået det skidt?
  • Indstillinger
    Jamen jeg kan ikke være 100% sikker.. Men det startede først efter jeg fik den - havde bøvlet med det i stykke tid.. 2-3 måneder senere hvor jeg havde haft de smerter så så jeg tilfældigvis en artikel i avisen ang. bivirkninger, hvor det beskrev fulstændig hvordan jeg havde haft det. Det var rimelig underligt, for havde sgu ikke forventet at det evt. var det der gjorde at jeg havde det på den måde :)

    Så kan ikke finde nogle andre grunde andet end dette da det startede efter min anden vaccination :) Før jeg var jeg helt rask og ligepludselig kommer der alle mulige smerter lige efter hinanden.
  • Indstillinger
    Har du hørt om toxex som også er en afgiftnings og udrensningsmiddel som også er homøopatisk middel? Var nede i den lokale helse butik hvor jeg købte en bog om homøopatisk medicin . Der står bla. Afgiftning af bla. Tungmetalbelastning , vaccinationer osv osv ( hpv vaccinen indholder bla. Tungmetaler
  • Indstillinger
    Inden man går igang med homøopatiske midler & Detox er det værd at bemærke at begge flere gange har været kritiseret mange gange. Jeg har tidligere linket en artikel om Detox. Her er en om homøopatiske midler:

    http://ing.dk/blog/homoopati-virker-ikke-131409
  • Indstillinger
    Jeg har naturligvis hørt om homøopatisk medicin, men det eneste kendskab jeg har til den slags er, da min mands svoger fik det mod sin astma.
    Han sagde det hjalp.
    Han havde dengang god kendskab til medicin, fordi han arbejdede inden for branchen.

    Det undrer mig så nogen siger det ikke hjælper. Dette er ikke en påstand om nogen som helst, for jeg aner ikke noget om det. Jeg undrer mig bare, måske var det indbildning fra hans side. Ja, hvad ved jeg.

    Jeg må hellere indrømme, jeg læste kun overskriften om det ikke virkede.
    Så min viden er vist lig nul.
  • Indstillinger
    Grunden til at man føler bedring er at du har været påvirket af noget midlertidigt og du er blevet bedre helt af dig selv. Det at man føler at man gør noget for at blive bedre samtidig gør det dog meget oplagt at tilskrive virkningen midlerne og gør måske også at ventetiden til man får det bedre føles mere udholdelig. Derudover kan der også være noget placebo effekt, det er bare en dyr én.
  • Indstillinger
    Jeg skal ikke kunne se om det er placebo eller ej - men tvivler på at indbildning kan kurere astma :) Sådan som jeg forstår homøpati så er det naturlige midler, urter osv. som bliver lavet om til medicin. Tror personligt at det virker da mennesker bedre kan optage naturlige midler end det almindelige. Men har læst mange artikler om at homøpati er bare noget sjusk og andre artikler om at det faktisk virker :) Men om jeg forstår det rigtig eller ej ved jeg sgu ikke :)

    Loulou86: Har hørt om noget lignende der hedder DetoxKit der også kan købes i helsebutikker. De siger at det fjernetungmetaller også, men ved ikke hvordan det virker og om det fjerner aluminum f.eks (Hvis det er det du tænker mh. til vaccinen) For er lidt forvirret når det kommer til at katogisere metaller. Har både hørt at aluminum er tungmetal, og andre steder ikke :)
  • Indstillinger
    Min mands svoger blev heller ikke rask. Han har stadig astma, men han sagde dengang det hjalp.
    Da han bor i udlandet aner jeg ikke om han fortsat bruger det eller er stoppet.
  • Indstillinger
    Til bubblepop92

    Angående forvirringen om aluminium.
    Aluminium er et let-metal.
    Mange læger definerer aluminium, som et tungmetal, forstået i den betydning, at aluminium hører under de giftige (toksiske) metaller.

    Nogle af de kelaterende lægemidler bringer aluminium ud af kroppen.
    De fleste kelaterende lægemidler kræver recept, og de "almindelige læger" mangler viden på dette område.

    Af de mere milde midler til at få aluminium ud af kroppen er f.eks.:
    Melatonin
    Magnesium Malate
    Glutation (intravenøst (behandling hos egen læge) eller i den specielle flydende form (søg på det engelske navn: Glutathione). Piller med glutation duer ikke)
    N-acetyl-cystein (forkortet NAC)

    De nævne præparater kan købes over Internettet.
    Glutation til intravenøs brug dog fra Skanderborg Apotek (af din læge).

    Ellers drik passende mængde postevand, sørg for at indtage passende mængde fibre i kosten og gå i sauna /dyrk motion, hvis det tåles.
Log in eller Registrér for at kommentere.