Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HPV Vaccine (Gardasil) Bivirkinger - Detox-kit?

1246

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du kan godt få falsk negativ når du tester for kontaktallergi vha en lappetest. Det er ikke særlig hyppigt.

    Ud over artikler har jeg ikke nogen erfaring med MELISA eller den alternative LTT test.


    Mit svensk er ikke super stærkt, men det virker mest som om det er en artikel der stiller spørgsmål ved uvildigheden blandt de forskere der anbefaler masse vaccine mod HPV i Sverig.
  • Indstillinger
    Bubblepop92 hvordan går det med pillerne indtil videre?
  • Indstillinger
    Mmar11: Hejsan, personligt så synes jeg at det hjælper. Mavesmerterne, svimmel og trætheden bliver mindre med tiden synes jeg :)
  • Indstillinger
    Hvor godt at høre, at det går fremad :-) hvad med smerterne i muskler og vejrtrækningen?
  • Indstillinger
    Tror at de fleste af muskelsmerterne skyldes nogle mærkelige muskelknude jeg har fundet på min ryg og skulder, så tror de trykker på et eller andet.
    Mh. til vejrtrækningen så er den blevet bedre - men har fundet ud af at jeg hænger en del med hovedet, så det kan ligeså godt skyldes det. Så har prøvet at fixe lidt på det men selvom at jeg holder hals og hovdet lige så har jeg stadig lidt besvær med det så ved ikke om det skyldes vaccinen eller mulige stramme halsmuskler, men dog mindre :)
  • Indstillinger
    Jeg er meget interesseret i at høre, om de som har fået bivirkninger af HPV vaccinen, har fået det bedre eller værre,.. :(
  • Indstillinger
    Esl1992: Det varier fra person til person. Personligt er jeg ligeså stille ved at få det bedre. Tror det er pga. glutenkuren og så cease-terapien jeg har nævnt i tidligere kommentarer lidt længere i starten på kommentarene :)

    Har også hørt om nogle der har fået det værre og mødt nogle der har fået det bedre, så det er meget forskelligt. Bare husk på at ikke lade negative tanker overtage din hverdag, det er så træls når det sker.. :)
  • Indstillinger
    Jeg er meget glad for at høre at du er ved at få det bedre!! Nej jeg ved det godt,... jeg skal ikke lade de negative nyheder gå ud over mit humør,..!! Men lige siden i sommer, hvor jeg hørte om denne vaccines mulige bivirkninger, har jeg været sådan på vagt overfor "div. bivirkninger" hos min egen datter og jeg er blevet så bange, at mine negative tanker i perioder helt har lammet mig!!! Jeg er først nu begyndt at få det lidt på afstand,.. men det lurer i mit baghoved,.. Knus til dig og fortsat rigtig god bedring til dig og alle andre ramte!! <3
  • Indstillinger
    Godt :) Men husk på at tankerne og have det i baghovedet hjælper ikke om noget som helst! Godt at være på vagt, men husk at ikke overdreve, chancer for bivirkninger er meget lille. Men det hænder desværre.

    Hvis du kan finde en at snakke om med dine bekymringer så ville det være en rigtig god ting. Blev selv nødt til at hoppe ned til en professionel og snakke pga. alle de skræmmende ting som jeg læste og fik tilsendt af andre. Turde ikke at gå i seng, for jeg blev bange for at mit hjerte ville holde op med at slå mens jeg sov! .. Men, har indset at bekymringer hjælper absolut ikke, og fik min sidste injektion i juli måned - jeg er stadig i live og i bedring ;)

    Så var unødvendig skræmt fuldstændig! :) Blev ved med at holde dig væk fra informationssøgen ang. vaccinen og bliv ved med at få de tanker på afstand ;) mange tak og ha' en rigtig god da'w :D
  • Indstillinger
    Hvor har du fået dine piller fra? Og oplevede du også tåget syn af og til træthed svimmelhed og hovedpine i ny og næ?:) knus
Log in eller Registrér for at kommentere.