Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

mavesår

1234568

Kommentarer

  • Indstillinger
    Lidt ord her fra: Sad lige og læste hele tråden her, da jeg har det lidt skidt for tiden, og kan se at jeg har nogle af de samme symptomer igen.......... bare ikke det hele og ikke så slemt dom dengang..........hvor var jeg dog syg!!!
    Det var et helvede!!

    Men overvejer alligevel at gå til læge snart, men k u n overvejer.......... han mener jo ikke jeg fejler noget........
    Men har jo stadig ondt og og blir ind i mellem svimmel osv........ tager stadig original medicinen, tør ikke andet!!!

    Tænker ofte på, at 10.000 kvinder dør årligt af hjerte-kar sygdomme fordi man overser nogen ting, og at jeg kan være en af dem, fordi de overser et eller andet, er jo trods alt min krop, og jeg ved bare at der er noget som er galt!!! Ja male fanden på væggen kan jeg, når jeg har det skidt........
    JEg fik blodtrykket tjekket her forleden og det var normalt, men havde mangel på D vitamin, så det er jeg obs. på......

    Jeg kan heldigvis passe mit job, men er så træt så træt, sover ikke normalt , vågner mange gange om natten, kan stadig ikke ligge helt ned , idet jeg så blir svimmel og får ondt ved brystet......
    Ja det er da underligt, det blir ved, dog i "mindre dosis" ......
    Har tabt ca. 8 kg. og synes bare jeg ser træt og usund ud nu....... øv!

    En ting der har undret mig, er at når jeg et par gange har været til noget "fest noget", og fået et par glas, ikke det vilde, så er jeg så syg dagen efter, og jeg mener ikke tømmermænd, men hjertebanken og ondt i brystet, svimmel osv......... sådan var det ikke før, så jeg tør ikke drikke noget som helst...... synes det er underligt?

    tulle
  • Indstillinger
    Der findes jo mennesker, som ikke kan tåle at drikke noget som helst.
    Min svigermor fik i mange år migræne, hvis hun tog bare et enkelt glas, så det holdt hun sig fra.
    Jeg kan kun drikke et glas rødvin og jeg kan straks mærke det. Min hjerne er klar, men alligevel. Det tror jeg er min blodtryksmedicin, der har skylden. Men da jeg ellers ikke drikker er det helt ligegyldigt.

    Hvis du uden grund har tabt 8 kg må du jo snakke med lægen. Men jeg forstår dig godt, jeg HADER at opsøge lægen. Men man kan jo blive nødt til det.
    Du kan få scannet hjertet på en privat klinik, så bliver du mere rolig, tror jeg. Jeg ved godt det koster penge, men hvis du muligheden.


    Sørger du for at få fiskeolie og vitaminer. Du fortæller om mangel på D vitamin, kunne det ikke tænkes at være grunden til din træthed.

    ps. Hvad med infiltrationer i brystkassen er det noget du har tænkt på. Min svigermor troede hun havde dårligt hjerte, men det var infiltrationer. Jeg fik det selv ved at hoste og hoste af den forbandede medicin.
  • Indstillinger
    Jeg tager nu Dvitaminer og fiskeolie og spiser meget fisk....... skal ha det tjekket igen.....

    Ved godt jeg kan få det scannet på privathospital, har osse talt med dem, har ikke lige pengene nu desværre.........

    JO har da tænkt på at det kan være myoser i brystet, men det er eet bestemt sted, og en uforklarlig smerte...... som kommer sammen med svimmelhed......
    Har prøvet at undersøge om det er noget med min overgangs alder at gøre , men kan ikke finde noget om lige det.

    Jeg sover stadig meget dårligt om natten, så det gør jo ikke sagen bedre......
    Jeg vil være en mand i mit næste liv!!!!
  • Indstillinger
    Er der nogen der kender til hvad det er, hvis man lige pludelig får en helt blå og lilla håndflade???
    Er lige kommet hjem fra sygehuset, det kom midt ude i Bilka...... så jeg blev sgu lidt forskrækket, blev scannet og fik taget blod prøver, men det viste intet!!!

    Det gør ondt i armen og hånden, er noget underligt noget, de mente det kunne være en passerende blodprop eller sprængte blodkar, men blev sendt hjem igen....!
    Samtidig har jeg meget ondt i brystet igen....hmm..........!!

    Føj det er grimt da!!!!
  • Indstillinger
    med det forebehold at jeg IKKE er læge (og du selvfølgelig derfor skal udredes) KAN dine symptomer (jvf min debattråd "er desperart"--der både er på under hjertedebat,mavedebat,og psyk debat--samt mine svar i andre tråde) GODT komme fra din mave (uden dermed sagt de gør det) jeg har (gennem sommeren) gået med nogle lignende symptomer (en indre sitren i kroppen, ondt i benene, husker dårligt,søvnløshed, hjertebanken,hovedpine,er deprimeret) i forbindese med noget som skyldes tarmproblemer (disse har drillet før)

    hvorfor jeg (da min læge ville udelukke det var hjertet) har været gennem hjerteundersøgelser (og er på det område erklæret tiptop)

    SÅ skal nu undersøges i TARMENE hvorfor disse (der som sagt har drillet før) pludselig er begyndt at gå i baglås (under fysisk aktivitet)

    HISTORIEN KORT DEN :

    JEG HAR (efter en støre mave/tarmoberation i 2004 : kæmpe brok samt 3 perfererede mavesår der havde givet organsvigt pga blodforgiftning samtidig var maveindhold gået igennem og ud i broksækken og indkapslet tarmene så der var gået koldbrænd) ARVÆV i TARMENE

    der gør at DISSE har svære ved at arbejde hvilket danner propper af afføring som (feks i august og november sidste år og april i år) har udløst nogle ture på hospitalet med TARMSLYNG der (da lægerne af frygt for at lave nye ar helst ikke vil oberere) HELDIGVIS er gået i sig selv igen


    JEG tager (udover at spise rimeligt sundt) derfor (på mavekirugernes anbefaling) HUSK,MAGNESIA,LACTOLOSE hvert dag og de sidste par uger også myntete har også hørt godt om aleovera (som også bruges til sårdisifisering) for at forebygge nye TARMSTOP (lige som jeg siden 2005 har taget pantoloc dagligt for at forebygge nye mavesår her skulle MAGNESIA også være forebyggende)

    ALIGEVEL er jeg (siden 28/6)begyndt (anfaldende er så godt nok blevet milder og går hurtiger over osv) under fysisk aktivitet at at få OPPUSTET mave OG desforuden de samme symptomer som du (en del af de symptomer havde jeg--når jeg tænker tilbage--også da jeg havde mavesår i 2004)

    jeg er (af en af danmarks førende afføringseksperter) blevet gjort opmærksom på (i en anden sundhedsbrevkass hvor hun i april 2011 giver et lignende svar til en mand der i forbindelse med maveproblemer har samme symptomer som mig)

    AT NÅR/HVIS ens tarme går i baglås så der (feks som hos mig) sker en hurtig/kraftig oppustning af tarmen udløser det (i øvrigt det samme som sker hvis man er bange for nåle og/eller ikke kan lide at se blod) en STRESSREAKTION i det autonome nervesystem (det der styre hjerte lunger lever tarme nyre osv) som udløser (såkaldte) VASUVAGALE ANFALD

    MED FØLGENDE (UBEHALIGT MEN UFARLIGE) SYMPTOMER : HOVDEPINE,SVIMMELHED,MUSKELSMERTER,LYDE bliver skingre,LYS skær i øjnene,BENENE ekser,ÅNDENØD,ANGST,HJERTEBANKEN SVED osv

    JEG er som sagt IKKE læge (og du skal selvfølgelig undersøges for hvad der er galt) siger BLOT at det er en mulighed at dine symptomer stammer fra maven
  • Indstillinger
    Hej Kennth

    Sikke en omgang du har været igennem, håber du er i bedring!
    Ved ikke om du har læst hele tråden, men vi har da nogen af de samme symptomer, er blevet undersøgt, havde osse mavesår, men de mener ikk jeg fejler noget!!!
    Det var mest det sidste jeg skrev i går, jeg ville høre om der var nogen der kendte til, for det var jo osse noget mystisk noget, kan ikke tro det har noget med maven at gøre?
    Jeg bøvler egentlig ikke med maven, jo havde da mavesår, og får pantoloc for refluks, så på den måde gør jeg jo........ Men synes ikke jeg mærker såå meget til det.

    De vil ikke udrede mig yderligere........ nok ikke før jeg kommer ind med 112!!
  • Indstillinger
    skal 9/11 på mavekirugisk afdeling for at se om de kan finde ud af hvorfor tarmene er begyndt at puste op under motion
  • Indstillinger
    Jeg er forhandler af et kosttilskud produkt som jeg klart vil anbefale dig. det er ikke medicin, men det er blevet omtalt meget godt hvilket jeg gerne kan linke dig private links til hvis du skulle have interesse og det er primært til folk der har mavesår mm. kontakt mig gerne hvis du vil høre mere og hvis du evt. kende en anden med mavesår der søger et produkt der kan hjælpe. :)
  • Indstillinger
    Hej Tulle.
    Jeg ved ikke om det hjälper, men jag har nogenlunde de samme symptomer som dig, smerter i brystet og ondt i hele kroppen, måtte sygemelde efter at väre kommet tilbage fra barsel efter en uge og er stadig sygemeldt den dag idag, keg klarer ikke et arbejde og kommer nok desvärre aldrig til det.
    Jeg går til läge i sverige, da det er der jeg bor, min läge er utrolig glad for det jeg kommer med af egne tanker og har for det meste også vist ham, at jeg har en forståelse for hvad det kan väre.
    Har du fået scannet din ryg, for eventuelt sammenfald i din rygsöjle, for det kan väre grunden til mange af dine symptomer og det er noget man kan göre ved.
    Det der er det sväreste, er ikke at vide hvad man render rubdt med, for så har man ikke noget konkret at kämpe imod, det er depremerende og gör det hele meget värre og til sidst kan det cäre svärt at overskue hvilken symptomer der egentlig hörer til hvad. Exempelvis, keg kunne pludseligt ikke sove overhovedet og gik i flere måneder rundt med kun 1-2 timers sövn hvad dag og det gjorde at mit immunforsvar stoppede med at virke, de hvide blodkropper forsvandt fuldständigt og ligeledes de röde, og så hev jeg den ene aygdom til mig efter den anden, men så spörge man jo sig selv hörer det sammen med det förste eller er det noget for sig selv.
    Hvis du tror der er noget der skal til for at komme et skridt videre i den rigtige retning, så kämp med lägerne til du får din vilje, det er din krop pg dig der lever med smerter ikke dem.
    God bedring herfra og håber de finde en lösning til dig snart.
  • Indstillinger
    Dette er jo en meget gammel tråd og forhåbentlig har tulle fået det godt.

    Jeg har lige læst det hele igennem og husker udmærket denne debat. Det, jeg tænker på er den omtalte svimmelhed. Jeg blev selv pludselig svimmel, det hele drejede rundt.
    Det viste sig at være væske i mellemøret. Da først det blev opdaget kunne jeg bare bruge otrivin i få dage og så var svimmelheden væk. Min nye læge spurgte: Hvor længe har du haft dårlige ører. Dejligt med lidt medfølelse/interesse.
    Man kan jo kun dele ud af sine egne erfaringer, ikke stille diagnoser.
Log in eller Registrér for at kommentere.