Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

mavesår

1234579

Kommentarer

  • Indstillinger
    Åh, det er ikke så slemt mere. Jeg har det godt. Jeg er bare gal over de svigt, jeg har været udsat for.

    Jo, du har ret, en bule, det er sikkert infiltrationer. Jeg tror ikke det er så nemt at gøre skade, medmindre det er en smerte, som ikke er "god".
    Eller man bliver brækket i. Det får ingen lov til på mig mere.

    En fysioteraput vred mit hoved voldsomt. 7 måneder efter måtte jeg til en anden for at få rettet op på skaden. Jeg kunne næsten ikke dreje hovedet til venstre side. Det får de ALDRIG lov til mere.

    En massør knækkede min ryg. Det måtte jeg også til fys. med for at få rettet. Jeg er glad for han ikke brækkede min ryg. Det gjorde AV

    Han var tilmed så dum, at han mente det var godt for min "dårlige ryg". Jeg har aldrig haft og har ikke dårlig ryg. Hvilket jeg oplyste ham om. Jeg fik mine penge retur.

    Men den slags kan man jo bare forhindre.
    Jeg siger på forhånd: Ingen tryk eller bræk på mig.

    At få almindelig massage, det er godt. Tages der for hårdt kan man ikke holde det ud og det siger man så. Der er forskel på en god og en ond smerte.


    Det med hovedet, jeg anede ikke hvad hun ville. Jeg sad op og hun stod bagved mig. Hun stod og drejede mit hoved forsigtigt og pludselig rev hun til. Jeg var ved at besvime af smerte.
    Jeg stopper den slags om jeg så skal slås.


    Jeg håber du forstår hvad jeg mener med god og ond smerte.
  • Indstillinger
    Hold da op....... det lyder ikke godt, trodede da de vidste hvad de gjorde!!

    Jeg ved godt hvad du mener med god og ond smerte, men er lidt i tvivl med ham her, jeg tager en gang mere , og så må jeg se hvordan det er, skal jo ikke opgive med det samme, kiropraktikker tør jeg heller ikke, forstår ikke det kan være "sundt"........

    Godt du har fået det bedre, det er hårdt mens det står på!!

    Jeg har en dag med tilbagefald......... så træls.......!!
  • Indstillinger
    Hej igen

    Nej, du skal ikke give op for hurtigt. Hvis han bare masserer, så er det jo godt. Der skal en del behandlinger til før man virkelig kan mærke effekten.

    Du kan ikke have fået særlig mange behandlinger. Jeg ville da tro 10 gange er det mindste, når du har mange infiltrationer. Derefter kan der gå et par dage før man rigtig mærker hvor meget det har hjulpet.
  • Indstillinger
    Nej opgiver ikke med det samme....
    Har kun været hos massør en gang!

    Startet på job i dag, ved sgu ikke om det er for tidligt, måtte gå hjem før, fik det dårligt, så træls......

    Har sådan tænkt , at det er egentlig for dårligt at en læge bare sådan kan bestemme om de skal scanne ens hjerte,det er jo min krop, mig der er syg osv,mig der har ondt, mig der ikke er læge og har "forstand" på hvad jeg fejler.... jeg ku jo vælge at blive ved med at rende til lægen og blive indlagt, det ville da blive noget dyrere,.... faktisk har de jo bare opgivet mig, føler jeg, og her sidder jeg så med alle mine symptomer........ uden en diagnose, udover et mavesår, som de heller ikke ved om er væk!

    Ja er sgu lidt depri pt........!!
  • Indstillinger
    Efter ca 14 dage hvor jeg har haft det rimeligt, efter jeg har skiftet kopi medicinen ud med den originale, har jeg så igen i nat haft voldsomme smerter og total svimmelhed,ikke sovet overhovedet, så tog til lægen, og fik en sprøjte for smerter, nu så mener han pludselig at jeg har galdesten!!!
    Jeg brød sammen der nede, for har snart fået nok, er jo startet på job igen, og kan jo ikke blive ved med at være syg!!

    Nu skal maven scannes, og så må jeg jo se om han her ret.
    Gad vide hvad man får det af??
    Har osse tabt mig meget på kort tid.

    Fra hjerte, mavesår, myoser,psykisk..... til galdestens diagnose, jeg undrer mig!!!

    Har ikke sovet i snart 27 timer, så må vist heller se om jeg kan sove lidt!!
  • Indstillinger
    Hej

    Ja, det er forfærdeligt man kan få lov til at gå med smerter uden læger gør meget. Har de undersøgt et par ting, går det hele i stå. Så kan man begynde at lede på nettet efter årsager.

    Du kan jo sagtens både have galdesten og ikke kunne tåle kopimedicin. Eller det hele tiden har været galdesten eller måske noget helt andet.

    Det værste er, nå læger begynder at regne med man er hypokonder, når de ikke lige kan finde årsagen. Jeg var jo syg i flere år og blev til sidst ikke regnet med.
    Heller ikke med blod på hovedpuden, det betød ikke noget. Jeg ledte og spurgte på nettet i tre år, før jeg endelig fik løsningen. Det er så skønt at være fri for de smerter i brystet. Der er nu gået ca halvanden år, hvor jeg ikke har været syg.

    Jeg vil næsten ønske for dig, det er galdesten, så der kan findes ud af noget. Selv om det ikke er rart er uvisheden værre. Pøj pøj , jeg håber de nu finder ud af, hvad der er galt.
  • Indstillinger
    Ja det er sgu utroligt med det system.......
    Må være skønt for dig ikke at ha smerter mere, og ha fundet årsagen, sørme osse længe du har gået med det!

    Jeg har jo lige haft det ok et par uger, og hvor var det bare dejligt, så værdsætter man det godt nok, ja skulle ikke undre mig det er det jeg har fejlet hele tiden, er nærmest ligeglad med hvad det er , bare de finder ud af hvad!

    Prøvede lige at sove , det ku ikke lade sig gøre, så snart jeg ligger mig, og jeg sidder nærmest op, blir jeg svimmel og får smerter, føj det er hårdt!

    Tak skal du ha...

    Tulle
  • Indstillinger
    Så vil jeg da lige skrive lidt om , hvordan det går nu...
    Har haft det ok i over 1 månede nu, været til en kikkert unders. som viste at mavesåret var væk, men at der var polypper i mavesækken, som jeg vil få svar på, håber ikke det er noget...
    Er blevet scannet for evt. galdesten, det var det ikke!!

    Kan slet ikke beskrive hvor skønt det er at kunne sove en hel nat uden smertet og svimmelhed.....
    Dog har jeg de sidste 14 dage haft lidt symptomer i form af smerter samme sted, og hjertebanken, og forhøjet blodtryk.....
    Håber dog ikke det starter forfra!!!

    Jeg er dog ovebevist om, at jeg er blevet "rask" pga jeg skiftede kopi medicinen ud, for ingen har kunnet fortælle mig hvad jeg fejlede, og det er egentlig rystende.... Når jeg tænker på hvor syg og alene med det jeg var.....kan jeg blive helt depri, håber jeg aldrig jeg skal opleve igen!!

    Så måske takket være de to opmærksomme damer her inde, kan jeg nu passe mit job og fungere igen.....:-)det var jo jer der gjorde mig opmærksom på forskellen mellem kopi- og original medicin.
    Og så snart jeg skiftede det ud, begyndte jeg langsomt at få det bedre!

    Tulle
  • Indstillinger
    Kære Tulle, det var jo rigtig godt. Jeg ved det er sådan en lettelse, når smerter forsvinder eller bare er, så man kan leve med dem.
    Jeg håber dine polypper er godartede, hvad de sikkert er.
    Jeg kender en, der får polypper i maven. Jeg ved, fra hans mor, de smerter virkelig meget. Han bliver syg af dem. Det er noget underligt noget, men han har et "gen" ? ?,
    der gør han kan få polypper i maven og så vidt jeg er orienteret også et par andre steder. Jeg mener han allerede to til tre gange har fået fjernet polypper. Der gik også lang tid inden lægerne fandt ud af, hvad han fejlede.
    Jeg er ikke fuldt orienteret omkring det, men jeg ved det har været slemt en overgang. De er godartede, men gør ham syg.

    Jeg læste lige dit indlæg igen

    citat
    for ingen har kunnet fortælle mig hvad jeg fejlede, og det er egentlig rystende.... Når jeg tænker på hvor syg og alene med det jeg var.....kan jeg blive helt depri, håber jeg aldrig jeg skal opleve igen
    citat slut

    Du har ganske ret. Man er virkelig alene Det er man jo faktisk også, når ingen hjælper. I de 10 år, hvor jeg blev mere og mere syg af kopimedicin, for til sidst at bløde ud af munden om natten uden nogen ville tage det alvorligt, er så alvorligt at jeg psykisk har mere end svært ved at komme over det. Jeg må tilstå, jeg er så vred over det møg system vi har.
    I de ca 10 til 12 år jeg var syg er også medregnet den tid, hvor jeg blev medicinforgiftet og til sidst blev indlagt. Jeg henvendte mig forgæves til min læge og vagtlæger.

    At nogle siger i andre lande er det værre kan jeg ikke bruge til noget, for der er også lande, hvor det er bedre. Landet er vores og vi har ret til at vores penge bliver brugt til et ordentlig sundhedssystem i stedet for krige. Politikere har jo sørget for sig selv i så rigelig grad. De mangler ikke selv noget.
  • Indstillinger
    Hej persille!
    Ja vores systemfungerer ikke optimalt må jeg sige........
    Jeg synes osse det er utroligt at lige meget hvor syg og ondt jeg havde, så ville de bare ikke scanne det hjerte, men så snart lægen sagde han troede det var galdesten, ku jeg blive scannet omgående!

    Det var sidste gang jeg var ved lægen,og hvor jeg brød fuldstændig sammen, fik en sprøjte for smerter, noget at sove på, da havde jeg ikke sovet i 32 timer....
    og så blev det langsomt bedre.

    Ja du har osse gået meget lang tid må man sige, det ville jeg ikke kunne holde til.... som du siger er det meget hårdt psykisk, og arb. giver og andre tror da osse det hele er psykisk i mit tilfælde , fordi jeg har været så langt nede, og de ikke har kunnet finde årsagen..... men det er jo klart man bliver påvirket af situationen, når man har det så dårligt, og ingen kan finde ud af hvad fanden man fejler, hvem ville ikke blive deprimeret af det??!!

    Håber ikke de polypper er noget alvorligt, har ikke fået svar endnu, har aldrig hørt om det før.

    Tulle
Log in eller Registrér for at kommentere.