Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

mavesår

2456789

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tusinde tak for dit råd, er jo osse de symptomer jeg har, så en blodprøve ville måske se om jeg osse har vitamin mangel osv.... Ja lægerne blir irriteret , når man ikke vil give op!!
    Vagtlægen forleden nat, var nu osse lidt arrogant....og det er 10 år siden jeg sidst havde vagtlæge!
  • Indstillinger
    Du skal nok selv sige du vil have de ting kontrolleret. B12, o. s. v. Ellers tror jeg ikke, der bliver undersøgt for vitaminmangel.

    Vagtlæger, ! jeg håber det var en venlig og hensynsfuld vagtlæge, min søster havde. Hun døde lige efter han var gået. Jeg savner hende. Jeg har ofte tænkt på, hvordan blev hun egentlig undersøgt- Ak ja, det er for sent nu.
  • Indstillinger
    Ja har lige været nede og få taget en blodprøve på bl.a. B12 vitaminmangel osv.... men ku først komme ind til lægen på mandag!!!
    Sygepl. kunne se på skærmen, at kirurgen der havde lavet den kikkert unders. ikke mente det var mavesåret jeg fik de symptomer af........nej tror jeg jo heller ikke selv på!

    Har ikke sovet hele natten, var så dårlig, med smerter i bryset osv,min arm blev slap, så klart man blir bange.... Har det stadig sådan.....
    Vagtlægen forleden gjorde intet, synes vist jeg var træls!!!


    Har det rigtig skidt i dag, det er meget frustrende.....

    Gør mig ondt med din søster, det er meget trist.......
  • Indstillinger
    Kære tulle

    Jeg forstår det så godt, men kan det ikke berolige dig lidt de symptomer du har er slet ikke sådan, som min bror har det. Og han har meget dårligt hjerte.

    Jeg kan forsikre dig om, jeg havde frygtelige brystsmerter, det brændte forfærdeligt. Det var ene og alene den kopimedicin, der gjorde mig så syg.

    Kaliummangel har jeg også prøvet. Det var meget slemt. Værre end man lige tror.
    Men som sagt, det kan være din medicin. Eller andre ting. Jeg syntes ikke rigtigt, det virker som om det er hjertet. Kan det ikke berolige dig.
    Hvis derimod symptomerne lige pludselig var opstået ville jeg tænke på blodprop, men du har jo været dårlig i lang tid. Efter, hvad jeg har forstået.

    Mange hilsener.
  • Indstillinger
    Jo det kan det godt...., men når man om natten får det så skidt, tænker man vist ikke realistisk......
    pt tænker jeg bare det værste.... jeg er så svimmel hele tiden, tør ikke køre bil....... håber virkeligt det er pgr den kopi medicin eller vitaminmangel.....jeg har det sådan, har lige skrevet alle mine symptomer ned, og det er mange, er så træt af at alt handler om sygdom i mit liv lige nu!

    Jo har haft symptomerne i lang tid, de er bare blevet meget værre.....


    Ang. vagtlægen, han lyttede lidt til mig,uden på tøjet, ellers intet....

    Det blir en fest dag , hvis lægerne finder ud af hvad jeg fejler...

    Jeg skal i dag ha nogle andre piller end pantoloc, så må se om der blir en bedring... det var sygepl. hos lægen , der godt mente jeg måtte få dem...er bare en anden type.....!
  • Indstillinger
    Kig lige efter på nettet om tilsætningstofferne er forskellige. Det er dem, der betyder noget, hvis det virksomme middel er det samme, bare med et andet navn.
  • Indstillinger
    Hej Tulle

    Jeg kan forsikre dig for, at jeg også var syg, dengang jeg havde blodmangel på grund af jernmangel. Jeg var så svimmel, at jeg til sidst gik og faldt.

    Hvad hjertet angår, så havde jeg godt nok ”kun” uroligt hjerte, ikke smerter. Men hvis jeg har ret i, at du har B12-vitaminmangel, så er der jo en forklaring på dine hjerteproblemer. Der står jo, at B12-mangel kan give hjertekrampe.

    Her kan du læse om hjertekrampe:

    http://www.netdoktor.dk/sygdomme/fakta/ ... ctoris.htm

    Der står godt nok ikke, at i ovenstående henvisning, at hjertekrampe kan komme af B12-mangel, men det er jo indlysende, for blodet skal jo transportere ilt rundt, og når man har blodmangel – hvad jeg tror, at du har – så bliver der problemer. Hjertekrampe eller angina pectoris, som det også hedder, kommer, når hjertet ikke får tilstrækkeligt med ilt.

    For resten er jeg også for tiden begyndt at få ondt i hjertet og problemer med venstre arm. Det skyldes, at jeg har hjerterytmeforstyrrelser, som jeg snarest skal i behandling for. Jeg er ikke nervøs, for jeg ved jo, at det vil gå over, når det bagvedliggende problem bliver ordnet. Jeg er overbevist om, at det også vil gå over i dit tilfælde.

    Læg mærke til, at der også står, at disse smerter bliver værre ved stress. Derfor er det bedst, hvis du kan tage det roligt og lade være med at bekymre dig.

    Vi kan sagtens blive enige om, at det er for dårligt, at der ikke er blevet gjort noget ved dine problemer tidligere, men nu fik du taget en blodprøve i dag, og det var godt. Lad os håbe, at blodprøven giver en forklaring ;o)

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Ja må hellere tjekke tilsætningsstofferne.......

    Tak for alle jeres gode råd, nu må jeg se hvad det hele går op i...
    Håber ikk det er noget med hjertet, for det lyder ikk godt, men symptomerne har jeg jo.... men kan jo ikke fejle det hele sku man tro....
  • Indstillinger
    Hej tulle

    Nej, du kan ikke fejle det hele. Heldigvis. !!
    Jeg håber du vil melde tilbage, når du ved mere.
    En ældre mand, jeg kender, fik også brystsmerter. Han havde samtidig en mærkelig trykken i hovedet. Lægen mente, det måtte han affinde sig med. Det hjalp ham at skifte til parallelmedicin. Så der findes åbenbart flere tilfælde af den slags.
    Jeg håber det "kun" er det, der er galt med dig også. Håbet er lysegrønt.

    Ps. parallelmedicin er nøjagtig mage til den originale medicin.
    Kopimedicin indeholder forskellige hjælpestoffer/tilsætningstoffer.
  • Indstillinger
    Hej igen!
    Jeg skal nok melde tilbage når der er nyt...
    Har nu taget de andre piller siden i går, har sovet hele natten, men tog osse en sovepille, for kan ikke holde til ikke at sove nat efter nat....
    Jeg har osse meget kraftig ondt i hovedet, som kommer og går, håber da ikke der en sammen hæng der!!!

    Lige pt har jeg lidt trykken i brystet, håber det snart går fremad!

    Tulle50
Log in eller Registrér for at kommentere.