Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

mavesår

1234689

Kommentarer

  • Indstillinger
    Nå så fik man da lige at vide ,at de ikke vil scanne hjeret, ku de ikke se nogen grund til,,,,,,,, forstår ikke vores system!!!
    Man skal vel falde af den cykel , før de prioriterer een??
    Nå så må jeg jo selv betale det!!

    Til læge senere i dag, så må jeg høre hvad han så mener vi skal gøre, har haft det nogen lunde i 1,5 dag, så dejligt.....

    Skal osse til massør i dag.....

    Arb. giveren står i den ene ende, og forstår ikke en lyd, det er meget frustrende ikke at ku sige præcis, hvad man fejler og hvornår man kommer tilbage !!

    Suk!!
  • Indstillinger
    Massagen gjorde vildt ondt!!!Hele min krop er een stor knude!!
    Lægen kan ikke gøre mere siger han, han gider slet ikke høre noget om pantoloc eller b12 vitamin mangel..

    Han siger , at hvis han havde haft mistanke om noget, havde han sendt mig til en specialist.....

    Starter op på job i morgen, et par timer.....håber der snart er bedring.....
  • Indstillinger
    Så har du sikkert "kun" muskelinfiltrationer, hvilket også er slemt nok. Disse spændinger kan du jo også få, hvis det psykiske spiller ind. De kan lave meget ravage og give stærke smerter.
    Prøv at få løst op for dem, så vil du sikkert få det meget bedre.

    Bedste hilsener med ønsket om god bedring.
  • Indstillinger
    Når jeg har det værst tror jeg ikke det "kun" er muskel smerter, for da har jeg det meget slemt, men hvis massagen hjælper er det jo godt.....
    og måske at jeg ikke tager kopi medicin mere......

    Har altid haft myoser, men det er dog blevet værre, tror osse jeg spænder meget pt, og ja det psykiske spilder nok osse ind, det hele hænger nok sammen........ men det her er noget af det værste jeg har oplevet i mange år!
    Vil heller føde 3 børn!
    Igen........

    Tak for jeres gode råd og viden.......
    vender tilbage , hvis der er nyt, hvad jeg ikke håber.....

    Jo tak.... Persille.......:-)

    Tulle
  • Indstillinger
    Når man ikke kender årsagen til smerterne tror man alt muligt.
    Når lægen ikke kan sige, hvad der er galt begynder tankerne at køre i ring. Den ene dag tror man det er mavesyren, den næste dag hjertet o.s.v. Og så er det noget helt andet i virkeligheden.

    Men da jeg fik originalmedicinen hjalp det. Jeg var særdeles heldig at grunden til smerterne blev fundet. Kopimedicinen ætsede mit spiserør. Det var ikke selve det virksomme middel, jeg ikke kunne tåle, men derimod et at de hjælpestoffer, der er i kopimedicin. Og det var ikke lægen, der fandt ud af det.

    Jeg fik desværre igen smerter i brystet og blev noget panikslagen. Det havde jo lige hjulpet.
    Jeg kom til at tænke på min svigermor, som troede hun havde fået et hjerteanfald. Det viste sig at være muskelsmerter i brystkassen.
    Jeg bad min daværende læge om en henvisning til en fysioterapeut.
    Af læge Carsten Vagn Hansen fik jeg rådet at tage membrasin til mine slimhinder.
    Mine slimhinder i spiserøret trængte i den grad til fred og hjælp for at komme sig. Min brystkasse var helt ødelagt af at hoste og sidde ved computeren for at finde hjælp.

    Jeg sammenholdt selv de oplysninger jeg fik. Jeg læste på nettet om de forskellige symptomer. Jeg måtte være min egen læge ud fra de oplysninger jeg fik.
    Jeg var meget glad, når nogen svarede mig. Af den grund følte jeg mig ikke så ene og jeg fik oplysninger, jeg selv kunne undersøge.

    Jeg mener ikke det er nogen god ide at søge oplysninger her og derefter gå til lægen og fortælle det måske er det eller det. Det er en bjørnetjeneste man gør sig selv.
    Fordi jeg ikke tålte min medicin er det jo slet ikke sikkert det også gælder for dig. Vi kan jo kun fortælle om vores egne erfaringer. Du bør selv sammenholde oplysningerne og prøve dig frem.

    Du skriver, du får originalmedicinen, men husk nu, der måske også findes en parallelmedicin. Den koster ikke mere end kopimedicinen. Jeg ved ikke om din medicin er dyr.

    Jeg ville ikke spørge hos lægen , men selv ordne det på apoteket. Når du får medicin på apoteket udleverer de den billigste kopi. Det skal de. Men du kan selv sige du vil have en anden slags. Måske koster den kun nogle få kroner mere.


    Forstår du mon, hvad jeg mener.
  • Indstillinger
    Hej Tulle

    Jeg har desværre ikke noget forslag til, hvad årsagen til dine helbredsproblemer kan være.

    Men jeg vil give Persille ret. Man skal nok ikke komme til læge og fortælle, hvad man har læst på internettet! Det skulle vi nok have sagt noget før. Nu har du tilsyneladende pådraget dig din læges irritation, og det er jo ikke så godt ;o(

    Hvis jeg havde haft kræfterne, ville jeg have tjekket hvert eneste indlæg fra dig i denne tråd, og jeg ville have skrevet alle dine symptomer ned på et enkelt ark papir. Noget har vel ændret sig, siden du skrev det første indlæg. Hvad er forsvundet, og hvad er kommet til?

    Hvis man har oplysningerne overskueligt stillet op på ganske lidt plads, så må det være muligt at finde ud af noget og få en idé.

    Har din læge kommenteret bulen på brystet, eller er lægen nu så irriteret, at du ikke tør vise ham/hende bulen?

    Jeg sender dig al min opbakning

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej igen!
    Nu er det jo ikke sådan , at jeg har fortalt lægen ALT hvad jeg har fundet på nettet osv, men da jeg ikke har været i denne situation før, tænkte jeg ikke over, at de ikke gider høer på det, jeg har osse talt med apoteket om medicinen, og han var faktisk go at tale med, og bestilte den originale hjem til mig.

    I ca. 3.4 dage har jeg næsten ingen symptomer haft, slet ikke om natten, tager osse noget at sove på godt nok
    Så i nat fik jeg de slemmeste smerte gennem hele kroppen, sov kl 5!!!
    trodt en en sove pille.....
    Faktisk værre og anderledes smerter.......mærkeligt!!
    Jeg tænkte , at det måske er min massør det har løsnet op for noget, håber da ikke han kan gøre noget galt!!

    Men slemt var det, han siger jeg bl.a. har isias nerven i klemme og at det derfor stråler ud i den venstre ben. Har jeg haft for nogle år siden, så det skal nok passe....
    Jeg er ikke så svimmel mere, har ikke så ondt i brystet mere, det sitrer ikke så meget i kroppen længere, har stadig metal smag i munden, og alt smager underligt!

    Da jeg kørte hjem fra min første arbejdsdag i går, var jeg svimmel.......
    Skal starte op med 5 timer af gange........ i 14 dage,..... håber ikke det er for tidligt, men tænkte at det kunne være en go ide, at komme lidt igang, og se og tænke på noget andet,!
    Bulen på mit bryst kiggede han lige kort på og sagde det var mit ribben!!
    Det tror jeg nu ikke det er.........
    Jeg vil osse prøve at tænke lidt mere positivt.......
    Men når man har det skidt , det ved I jo, så er det ikke nemt!
  • Indstillinger
    Nej, det er ikke nemt. Man kan altså få ondt efter massagen og meget hovedpine. Det går over igen.
    Det kommer jo også an på hvor slemme dine infiltrationer er. Når fysioterapeuten siger den er gal, så kan du godt tro det.

    Bulen, hvis det bare er en bule, så har lægen sikkert ret. Men er det en knude, så er det noget andet. En knude kan man selv undersøge og mærke efter om den er fast og ikke til at rokke. Først da ville jeg blive nervøs.

    Jeg har forresten fundet en lille knude på mit ben. Men den kan "rokkes", så skidt med det.
  • Indstillinger
    Nu kommer jeg til at tænke på noget sjovt. For mange år siden ville jeg prøve en sovepille, fordi jeg havde svært ved at sove igennem. Jeg blev så syg hele natten, at jeg svor aldrig at røre det skidt igen.

    Nå, men det skete ikke værre eller bedre, jeg kom på sygehuset og skulle opereres. Om aftenen kom sygeplejersken med sovepillerne. Først Fru Hansen.
    Vågn op, Fru Hansen. De skal have deres sovemedicin, vågn op. Fru Hansen vågnede lidt op, slugte pillen og sov omgående igen.

    Jeg sagde :Nej tak, jeg bliver syg af den slags. Men sygeplejersken pressede på, joe slug nu den lille pille. Da jeg jo ikke havde mange kræfter efter operationen føjede jeg hende for fredens skyld. Hvor blev jeg syg. Jeg havde kvalme hele natten.

    Næste aften kom hun igen med sine sovepiller. Jeg sagde nej tak, jeg har næsten ikke sovet. Men igen fik hun mig overtalt. Jeg skulle bare tage en indslumringspille. !!

    Var jeg ikke syg skal jeg lige love for, jeg blev det. Jeg svedte så både seng og jeg var våde. Det hele kørte rundt. Hvor var jeg dårlig hele natten. Nattevagten kiggede ind engang imellem: Sover du ikke, nej, det gjorde jeg ikke.

    Næste aften sagde jeg bestemt : NEJ TAK. jeg har været syg hele natten. Sygeplejersken sagde: Jeg gav dig ellers et ordentligt pulver, fordi du skulle sove. Denne gang tog jeg ingen piller. Og jeg sov så godt hele natten.
    Sovepiller har fanden skabt. Jeg rører aldrig den slags. Det ødelægger helbredet. Så hellere lave noget man bliver træt af, eller se fjernsyn, eller læse, eller kigge ud af vinduet. ikke sovepiller til mig. Aldrig mere.
  • Indstillinger
    Sjovt nok har jeg tænkt det samme ang. sovepillerne, men der er altså ingen forskel når jeg ikke tager den, men sundt er det jo ikke!

    I nat fik jeg sovet helt uden smerter,på en pille, selvom jeg godt kunne mærke der var noget på vej.....

    Bulen på brystet kan ikke rokke sig, og gør ondt, så er nok bare infiltrationer....

    Ja håber da massagen hjælper mig........
    men har tænkt på om han kan gøre noget galt..... det er ikke en fys. ham her er massør og blind, og sku være god!

    du har da osse dit at tænke på Persille.........!
Log in eller Registrér for at kommentere.