Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kraftigt hårtab grundet eksem eller svamp? og hvad for én?

1456810

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg ville klart forsøge mig med vitaminer og mineraler.. Min hovedbund er også blevet helt normal og har ikke sår eller smerter i den mere.. Før kunne jeg ikke gå i bad uden at ordne afløb bagefter. Ellers stoppede det til med hår.. Prøv at søg på de vitaminer og mineraler på netdoktor og se hvad der står :)
  • Indstillinger
    Jeg var på Gentofte hudafdeling igår jeg fik af vide at jeg ikke skulle have taget en biopsi han hev hårdt i 5 hår og tre røg ud og det sagde han var normalt er der andre der har prøvet en lignende test og ved noget om det. Ifølge nettet skal man undersøg hår i mikroskop men det gjorde han ikke jeg fik ikke taget nogle hudskrab eller prøver for bakterier eller svamp. Jeg forstår ikke at den ene læge ville have der skulle tages biopsi og den anden ikke ville tage det. Jeg har ingen forklaring fået på hvorfor de ikke vil give mig lys der virker i mod bakterier og kløe mine smerter er jo en form for ekstrem kløe. Første gang blev det foreslået regain, men igår sagde han at det nok ikke ville have nogen særlig effekt og var spild af penge. Men jeg har bedt om at få det da det kun koster 100 kr nu og jeg er parat til at prøve alt også selv om jeg bruger prostasan i forvejen og det er samme anti DHT effekt det skulle have. Men lægerne har ingen tiltro til naturlægemidler. Jeg synes man skal være ekspert selv og at lægerne intet gør for en. Jeg har aldrig haft det så rædselsfuldt som efter jeg satte od på Gentofte hudafdeling første gang for en uge siden. Jeg er dybt ulykkelig alle mine planer og projekter virker ligegyldige i forhold til dette problem. Nu gik mit liv ellers lige så godt med fede fremtidsmuligheder, hårtab er en pest jeg ville ønske man snart kunne udrydde det totalt så ingen skulle lide af det. Det er bare det ondeste onde at blive udsat for jeg mister livslysten.
  • Indstillinger
    Er der nogen andre der lider af tør hovedbund med smerter som har brug for fugt ikke fedt. Der findes pt. intet på markedet, der giver dette og som kan fås med bevilling eller tilskud jeg havde bevilling på neribase som nu er udgået. Men kan få Decubal anti itch gel, men det er dyrt og der er ikke bevilling til det. Jeg vil forsøge at opfordre lægemiddel styrelsen til at give bevilling til et produkt mod hudproblemer / eksem i hovedbunden, da jeg mener at eksem i hovedbunden er 100 gange værre at have end andre steder på kroppen hvor der er produkter med både tilskud og bevilling til. Det er kun fair at eksem i hovedbunden ligestilles med eksem på kroppen.
  • Indstillinger
    Jeg synes mit hårtab er blevet værre efter at jeg har været på Gentofte hudafdeling og jeg har også fået flere smerter, som jeg ikke kan komme af med uanset hvad jeg gør som før har virket. Jeg får ikke nogen egentlig relevant hjælp derude. Jeg har selv fundet frem til et produkt Elidel mod eksem som kan erstatte binyrebark hormon som jeg har brugt i mange år og som har smadret min hovedbund. Den er nu tynd og tør, det kunne have været undgået, hvis nogen havde givet mig Elidel. Nu må jeg ud på mandag og argumentere for at jeg vil have Elidel. Jeg synes snart at man ligeså godt kunne afskaffe alle læger og bruge google, for det er Google der gør jeg får behandling lægerne gør intet af sig selv.
  • Indstillinger
    Hej. Jeg har lige fundet denne tråd og er meget interesseret i at høre, om der er nogle, der har fundet en løsning? :-)
  • Indstillinger
    Jeg har ikke fundet nogen holdbar løsning, men en ting er sikkert der er ikke lægerne der vil løse problemet.
  • Indstillinger
    Det giver jeg dig helt ret i. Jeg har netop i dag undersøgt, hvordan jeg klager over, det forløb jeg har været i, og ikke mindst den enormt uinteresserede og uforstående læge jeg har pt.
    Jeg har lidt af hårtab i 4 år nu og har også været igennem et utal af behandlinger, som intet resultat har givet.
  • Indstillinger
    Jeg har selv klaget der var helt klar grundlag for at pågældende læge skulle have haft en anmærkning, men det fik jeg ikke medhold i så hæng ikke din forhåbning op på en klage, men gør det bare hvis du magter det.
  • Indstillinger
    For nogle år siden blev min brors hår mere og mere glans og farveløst, samtidig faldt der meget hår af.
    Jeg sagde han skulle prøve SILICA. Efter et halvt år tabte han ikke mere hår andet end det naturlige. Håret fik glans og mere farve og der groede nye hår ud. Ikke mange, men lidt.
    Han tager stadig Silica, han tør ikke lade være, siger han.
    Han køber det billigste, siger han. Lekaform.
  • Indstillinger
    Jeg har taget Silica i tre år. Det resulterede blot i, at mit hår voksede hurtigere, og jeg så skulle farve det ofte - der faldt stadig den samme mængde af.

    Jeg venter nu på svar på en blodprøve, som skal måle min androgenstatus. Jeg får at vide ved lægen, at der går max 5 dage, før prøvesvar er retur, og har lagt søvnløs hele ugen. I dag snakker jeg så med lægesekretæren, som oplyser, at der går 3-4 uger før, der er svar på prøverne...

    Jeg tillader mig lige at spørge, om der er nogle, der kunne være interesseret i at dele erfaringer/frustrationer over et andet socialt medie/mail?
Log in eller Registrér for at kommentere.