Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kraftigt hårtab grundet eksem eller svamp? og hvad for én?

14567810»

Kommentarer

  • Indstillinger

    Den sidste besked er fra næsten to år siden. Har nogle af jer oplevet et mirakel siden I skrev herinde? Please skriv og del jeres gode råd!

  • Indstillinger

    Det var dog utrolig svært at komme igennem her da jeg bare ville give et godt råd >:) .......nå men opnåede det til sidst =) så hej til alle jer med hårtabs problemer, jeg er selv en af jer.....
    Jeg har også døjet med det i mange år efterhånden, har været på hårklinikken som ikke kan gøre noget, har været på Bispebjerg hospital i deres hudafdeling og fået et navn på en diagnose jeg fik ved en hovedbunds prøve, med derefter en masse piller som ikke hjalp en disse, og de sagde at det aldrig ville gro igen da hårsækkene var døde!
    Så tabte jeg endnu mere og er ret 'skaldet' med meget 'høj' pande efterhånden, men fik så heldigvis den ide at gå til en alternativ behandler, gennem en veninde, og for at gære en lang historie kort, så fandt jeg ud af at jeg havde Candida svamp i mit blod og derfor meget lavt østrogen/testoteron niveau, alt for meget sukker i min krop som gjorde at svampen tog al næring!! Nu har jeg nedbrudt den, fået kosttilskud, især zink, og ja mit hår er begyndt så småt at få nyt liv.....så er bare ovenud glad! Det tager selvfølgelig tid, men det er startet så det er godt. Skal nu have købt Royal gele, som er bidronningeføde, det er også noget der skulle hjælpe på hårtab, så til alle jer, vær ved godt mod, det kan hjælpes!
    med kærlig hilsen Maria61

  • Indstillinger

    P.S. Den almene læge kan IKKE se om man har svamp

  • Indstillinger

    Hej Maria, tak fordi du tog dig tid til at svare.
    Kan du huske hvad din diagnose hedder? Og kan du fortælle lidt om den alternative behandler, så jeg kan bestille en tid :)

  • Indstillinger
    Redigeret 26 november, 2019, 09:59

    Salve mod eksem - shytobuy.dk Veldig bra produkt!

  • Indstillinger

    Hvor længe havde du hårtab før du fik diagnosen seborrhoisk dermatitis hos hudlægen? Hvad hedder din hudlæge, hvilken by? (bor i Aarhus)
    Jeg har først en tid hos hudlægen til december, og har tabt meget hår de sidste to år! Det startede med at jeg havde en slem kløe og en hård "skorpe" mange steder på hovedbunden, hvilket forårsagede hårtab. Efterfølgende har det være mange forskellige ting. Jeg tror jeg enten har telogen Effluvium eller Androgen alopecia. Hudlægen kan vist lave en biopsy, der kan fortælle, hvor slemt det er.

Log in eller Registrér for at kommentere.