Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

svimmel, hovedpine og prikken i kroppen ....længe

1456810

Kommentarer

  • Indstillinger
    Der står i øvrigt i bogen at mange oplever ondt i nakken som kan skyldes væske ophobning
  • Indstillinger
    er der nogen der har prøvet casper søndergård lundsgade i københavn han skulle være ekspert i svimmelhed jeg har lidt af svimmelhed i 3 nu har fået at vide jeg har løse øresten og fået mange behandlinger men der er ikke ret meget fremgang så jeg vil måske prøve søndergård hej fra marie67
  • Indstillinger
    Hej

    Nej, men er han måske en af dem der kan kurere det man tidligere kaldte virus på balancenerven; det kan klares med en behandling, hvis man véd hvad der skal gøres. Meld gerne tilbage når du selv har været der.

    Ellers kunne du prøve Body-sds. Se mere på nettet. Kh. Helle8
  • Indstillinger
    Der blev efterspurgt en beskrivelse af svimmelheden - Min svimmelhed er for det meste vertikal, dvs. det føles som lige inden man lander på en etage med eleveatoren, eller når man er i et pariserhjul. Jeg synes også at det kan føles som højdesyge, ved at være en mere konstant trykken og snurren. Men det er klart anderledes end fornemmelsen efter en tur i snurretoppen i Tivoli, hvor man går i ring.
    Jeg skal nu også have en spinalvæske prøve. Jeg har en forstørret hypofyse, så jeg har også fået målt hormoner, hvilket intet viste. Men giv endelig lyd, hvis nogle finder ud af at det er nogle andre prøver der kan afsløre noget, eller hvis I finder en god behandler.

    Hilsen Pia
  • Indstillinger
    Jeg er nu blevet henvist til center for funktionellidelse, hvilket jeg er meget glad for. Efter at have læst en del om det, så synes jeg det hele giver god mening. Jeg er henvist til afdelingen i Århus, så håber at komme til hurtigst muligt..

    Pøj pøj alle sammen - husk at der altid er lys i mørket :-)

    Vind //
  • Indstillinger
    hold op hvor jeg håber de kan hjælpe dig....................håber du vil dele når du kommer så langt...hvis du kan altså
  • Indstillinger
    Vind87 kan du ikke overveje at blive tjekket for borrelia igen for jeg havde Alle dine symptomer og den danske borrelia test var negativ. Desværre er fejlprocenten på de danske test helt oppe på 50. Jeg fik taget prøver i tTyskland og en konsultation og bingo. Har nu været i behandling et år og 70 % af mine symptomer er væk. Tyskland og USA er meget længere fremme med boorelia test selvom Danmark nægter at anerkende dette.
  • Indstillinger
    Hej alle. Jeg er siden sidst stødt ind i en knusende dygtig fys som på 5 min fandt fejlen. Mit bækken har siddet pænt skævt siden jeg fødte mit første barn for 22 år siden og det laver ballade hele vejen op i ryggen og i hovedet. Tro da pokker jeg har haft ondt og følt underlige ting gennem tiden. Jeg fik dobbelt indlæg i skoen og vi er nu igang med at arbejde gennem kroppen inden vi bygger muskler på igen. Det har gjort pænt ondt men på den gode måde, fra første dag forsvandt hovedpinen og væsken/trykket op i hovedet forsvandt ligeså stille over 14 dage. Svimmelheden kommer højst sansynlig fra nakke og kæbe (væske og muskelspænding). Så jeg er igang i det små med at vende tilbage til livet ahhhhhh :-) smilet vender tilbage. Håber det bedste for i andre
  • Indstillinger
    Majaline22- Vil du ikke skrive lidt mere om den borelia test? Jeg er lige testet negativ på en spinalvæske prøve, og troede at den så var sikker.

    Hilsen Pia
  • Indstillinger
    sille
    Du har været ved en fyserterapout der var knusende dygtig kunne du ikke her give mig hendes adresse da jeg også lider med ondt i nakke og ryg og meget svimmelhed jeg går hos en fys men jeg syntes ikke at hun er så dygtig jeg har også løse øresten og går på rigshospitalet til den berømte stol men lige meget hjælper det nu håber jeg at din fys bor her i københavn onrådet hej fra marie 67
Log in eller Registrér for at kommentere.