Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvad skal jeg gøre for at vinde min hustru tilbage?

12346»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tak :-)
    Jeg er en lettet mand og hun har fortalt mig det meste, jeg har jo mange spørgsmål, så de kommer henad vejen. Selv de grimme ting kan jeg mærke jeg kan klare, det gør ondt jo, men min kærlighed og lettelse gør det meget lettere at klare.
    Vi har snakket rigtig meget de sidste par dage og vi skal da henover weekenden også snakke om os.
    Jeg/vi er klarover at intet er det "gamle" lige med det samme og hun har stadig en masse følelser hun skal have bearbejdet og vi skal bearbejde vores forhold og udvikle os sammen. Men hvis vi kan holde kursen som de sidste par dage, så tror jeg virkelig vi kommer godt ud af denne krisen og hvis vi kan klare dette sammen, så tror jeg vores ægteskab bliver stærkere end nogensinde.
    Jeg vil ikke bare tilbage til den gamle rille, jeg har fundet noget nyt jeg har ledt efter i mange år.
    Jeg har læst mange af deres sms´er og især de sidste er keglen meget kold og en helt anden person end den min hustru troede han var. SÅ det er meget svært og ikke sige "hvad sagde jeg"!! men jeg er ikke en håne type - jeg jubler inde i mig selv.

    Han har så noget han rigtig gerne vil have, hans kone har åbenbart fundet ud af hans affære og han vil blive hos sin familie, men konen vil ikke have ham medmindre han kan bevise at VORES barn ikke er hans. Det er ikke hans, da deres seneste affære var 14dage før ægløsning og insemation og de har brugt beskyttelse, men det tror hans kone ikke på, så han ligger og tigger om bevis enten fra vores læge eller blodprøve. FOr mit vedkommende kan han rende og hoppe, men for vi kan få han helt væk, så overvejer vi om vi skal gøre det, men han skal betale hele gildet. Idiot...
    ER der nogen af jer som har kendskab til evt risisi ved dette inden barnet er født?? har en veninde der siger det kan være farligt at fortage sådan en test inden barnet er født.

    Vi så faktisk disse programmer for et par år siden, da vi begyndte og prøve at få et barn.

    Nu vil jeg lade hverdagen kører lidt igen og selvfølgelig skal vi snakke meget sammen, men jeg kan vel godt finde min håbeløse romantiske side på et tidspunkt?

    tak for jeres råd og støtte. Kan være jeg skriver lidt mere, hvordan det går.
  • Indstillinger
    Hej Trust :-)

    Er du håbløs romantisk, det har da ellers meget med følelser at gøre, mener jeg ;-)

    Du må da gerne være romantisk, det er ikke det samme, som at være en "tøffelhelt".

    Det er godt hvis I begynder at snakke noget mere sammen, det vi har været efter dig med, i de råd du har fået, det har været noget med at "springe efter din kones fløjte" :-)

    I må prøve at dele sol og vind lige.

    Held og lykke med det hele :-)
  • Indstillinger
    Hej
    Mig igen :-)
    Der er gået over en uge nu og vi snakket som aldrig før og vi er glade for vi har fundet hinanden igen, min hustru er glad, hun siger at hun er glad og vi har valgt at tage væk på ferie, så vi bare er os to.
    Vi skriver meget sammen når vi er på arbejde og vi snakker som sagt rigtig meget når vi er hjemme.
    Min hustru har sagt hun stadig har det svært ved kys og sex, men at kram og nus er dejligt og at holde i hånd. Vi har også snakket om dette, men hun kan ikke rigtig sætte ord på hvorfor hun føler det er svært at kysse og sex, jeg har valgt ikke at presse på, selvom det er svært da jeg føler mig genforelsket, selvom det lyder mærkeligt. Jeg har sagt måske skulle vi bare prøve og kysse, selvom det er svært for hende, kan være hun bare skal over den mur, selvom hun måske ikke lyster?
    Er klarover at en uge - 10dage ikke er meget og allerede skulle klare sine mange tanker og alt det der er sket i de sidste 2-3 måneder.
    Vi har snakket om småskridt, selvom jeg gerne vil have større skridt... jeg synes det er svært ikke at kunne få den bekræftelse jeg gerne vil have, men jeg ved at jeg må væbne mig med tålmodighed.

    Vi snakket meget om nutiden og fremtiden, gætter på hun snakket fremtid fordi hun ser os sammen eller prøver at forstille os sammen..?

    JEg prøver virkelig at finde mine følelser, men det er svært når man ikke altid får så meget igen, det kan være som at sige jeg elsker dig til en dør(måske lidt hårdt sagt, men fakta).

    Nogen gode råd til hvordan jeg skal agerer eller sige, eller er det bare tålmodighed jeg skal væbne mig med??
  • Indstillinger
    Da jeg var gravid første gang tabte jeg alt lyst til det seksuelle. Jeg fik ligefrem kvalme bare ved tanken.
    Bare lige en lille oplysning, som du skal have . Det kunne jo være den samme grund.
  • Indstillinger
    Hej Trust

    Jeg ved ikke, om det er de hormoner der spiller ind... men jeg citerer dig lige, fra et ca. 14 dage gammelt indlæg


    "Jeg regnede med at jeg skulle sove alene i sengen, men nej hun kom og lagde sig ved siden af. Vi snorkede med ryggen imod hinanden, men om morgen ville hun gerne lægge i ske, nå ja hvem kan ikke bruge trygheden tænkte jeg... nå det ene førte til det andet, og pludselig havde vi det mest fantastiske sex vi længe har haft også før dette."

    Citat slut

    Jeg ser bare.. at det stadigvæk er dig der skal "tigge og bede" - nej undskyld... men som du selv skriver, det er som at stå foran en dør.


    Hun VED jo du er der, hun ved at hun kan få dig hvornår det skal være, hun skal ikke stræbe efter dig.

    Du må prøve at være kostbar, være venner og snakke, men lad være med at lægge an på din kone, selvom det er svært.

    Vær udadvendt, luk ikke øjnene for omverdenen, vær glad :-) vis du er glad.

    Du skal også være forberedt på, at når barnet kommer, så bliver din kone så optaget af det, at du måske også vil føle dig tilovers, men del glæden over barnet med hende, og forvent ikke, der bliver så meget overskud til alt det andet :-)
    sådan er det vist i de fleste hjem...
  • Indstillinger
    Hej Du må vise hende du elsker hende. ved at gøre ting med hende . købe ting til hende eller barnet. tøj feks. give blomster, min ex mand var træt af jeg hele tiden fortalte ham hvor meget jeg elskede ham. han kunne ikke sige det til mig. i dag er det mig der har det sådan. jeg har en anden kærste. han skal bekræftiges tit . og siger tit hvor højt han elsker mig. og spørger hele tiden om jeg elsker ham. nogle gang bliver jeg bare vred. jeg kan ikke høre på det hele tiden. og man har også brug for at have lidt fri for hinanden selvom man er i parforhold. hvis hun siger nej . skal det respekteres. og sex står ikke altid øverst på listen når man er gravid. Det må du bare forstå. og ikke beabregte hende for det. det er forskellig fra kvinde til kvinde. så må du selv gøre det hvis du har brug for det. Hvis hun har brug for at kæle og ligge tæt . kan du gøre det hvis du selv har lyst. og snakke fremtid. Vis dine grænser. og vær hjælpsom med barnet. og indkøb . hun må ikke løfte så meget nu. og ellers støt hinanden. held og lykke
Log in eller Registrér for at kommentere.