Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvad skal jeg gøre for at vinde min hustru tilbage?

1356

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Lotte,

    Nej hun er ikke min mor, jeg ser faktisk sjældent tv. Det var en enkelt dokumentar, som jeg faktisk ikke vist kom, så det er noget hun har gjort for mig, ikke noget jeg har bedt hende om eller forventede hun gjorde for mig. Som sagt vi har altid været lige værdige, jeg har også vasket tøj, lavet mad, og faktisk den som oftest gør rent, så nej til det du skriver. Jeg har taget min tørn i fællesskabet.
    Kan kun afvise...
  • Indstillinger
    Okay - men det er alligevel meget moragtigt.

    Nu har jeg læst dit næste indlæg.

    Hun spørger, hvordan du har det med vennerne, og ja, du er ikke dage om at svare, men fire timer; ok til en start.

    Du fortæller at du har det helt fint og sjovt, og hvad sker der så? Jo, nu skal hun fortælle, at hun har ondt i maven - måske noget med barnet. Noget hun 100% ved, du vil reagere på. Kan det handle om, at hun egentligt ikke kan tåle at få at vide, at du har det sjovt og er glad?

    Du går forhåbentligt stadig til den psykolog, ikke? Det her skal du få talt igennem der - for det er da en ganske voldsom manipulation, hun kører på dig.

    Hun kører jo rundt med dig i en snor - og det skal da stoppes. I øvrigt gør hun det givet ikke helt bevidst, men det er det, hun gør - og først når du har frigjort dig fra den snor, og får sagt ordentligt fra, vil jeg faktisk tro, at hun meget mere seriøst vil overveje jeres fremtid sammen.

    Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstod det sidste, du har skrevet.
  • Indstillinger
    Jeg kan i den grad give lotte123 ret.
    For søren dog, man kan få lidt lyst til at ruske dig og sige: Vågn nu op.

    Men, men, jeg ved jo godt hvor lidt man lytter til andre i virkeligheden.
    Jeg kan kun sige til dig, den bedste dag i mit liv var da jeg sagde STOP.
    Så "leger" vi ikke mere.

    At han så ville have mig tilbage og jeg sagde nej, er en anden sag. Ikke om jeg ville være med mere. Men, når sandheden skal frem var jeg flere år om at indse det. Det var bare så dumt. Alle de år jeg fik ødelagt. Men det kan jeg kun takke mig selv for.

    ps
    Hun var snedig nok til at skrive tilsidst du skriver bare, det er helt ok... hvad det er dig som skriver til mig og nu hører du intet fra mig.
    citat slut

    Hvordan skal det forstås. ??
  • Indstillinger
    Hej Trust

    Du skriver:

    "Du har ret det er pisse hårdt at og det er lige så hårdt og skulle spille kostbar om man må sige. Det er et spil jeg ikke har prøvet og spille før, ikke bevidst.
    Netop jeg viser overskud at jeg godt kan selv, selvom jeg bløder indvendig af smerte og sorg."


    Citat slut

    Jeg ved du har det hårdt, men du bliver nød til at være stærk nu, tænk på det kan få din kone til at vågne op !

    Citat

    "Netop den besked fra hende gjorde mig vred, hun rækker lidt ud og hun trækker sig igen,"


    Citat slut

    Det er GODT du blev vred, og jeg er ikke enig i, at det var en "moragtig" besked, nærmere en lidt ynkelig ..... og du VIL IKKE YNKES !! Vel ?

    Citat

    "Det er sikkert ikke nok tid hun har haft... hvad er tid? hvor lang tid skal man give... 1uge, 1 måned, 3 måneder... har allerede ventet 5uger nu. Lyst til at råbe af hende, men det er vel også 5 uger forsent eller..."

    Citat slut

    Give tid ja, men lad være med at være utålmodig, nu skal du vende bøtten :-)
    Du har selv haft tid, men nu kan du prøve at vise din kone, at du er ved at rejse dig igen, du må være stærk og kostbar nu.

    Den med "ondt i maven" ...jeg tror ikke det passede hende, at du havde det sjovt :-)

    Det er jo gode tegn.

    Citat


    "Nu vil jeg virkelig gøre alt jeg kan for ikke, at besvare eller selv skrive de næste dage. Hun var snedig nok til at skrive tilsidst du skriver bare, det er helt ok... hvad det er dig som skriver til mig og nu hører du intet fra mig."

    Citat slut

    Ja den der: "Du skriver bare, det er helt ok"

    Stadigvæk prøver hun at "ynke dig" - sådan være "lidt god ved dig, da du jo er så ked af det hilsen"

    Bare vær kold :-) prøv at overbevise hende om, at du er kommet op af hullet, og vil leve livet nu, men selvfølgelig.. hvis hun har brug for hjælp til noget, må hun da endelig sige til :-)

    Du skriver at du næsten laver alt det huslige arbejde, nu har hun godt af prøve selv.

    Og når hun er parat til at få dig hjem, ( eller du er parat ) så "pak hende ikke ind i vat" - det er ikke en sygdom at være gravid.

    Vær stærk, det betaler sig, er jeg sikker på :-)
  • Indstillinger
    Hej Alle
    efter jeg skrev mit indlæg imorges, kom der en "godmorgen XXX, SMS fra hende, hvordan har du det osv. igen kommer der en sms fra hende til mig, med spørgen til hvordan jeg har det. Svarede den ikke, senere kom der en Hej XX, sidder her om mindes lidt af vores gode minder her i sommerhuset bla sidste år... Den kunne jeg bare ikke lade lægge, hvorfor sidder hun og tænker på os to og gamle minder. Jeg svarede ja vi har mange gode minder sammen og hvorfor ikke flere?? Hendes svar var "Ved godt hvad du mener, ønsker og føler". Hun åbner selv og lukker direkte igen. Jeg har så ikke svaret igen.

    Prøver at være stærk, synes også jeg er det, men forbandet svært, når man får disse sms´er.
    Lotte123, jo hun kører rundt med mig og nej jeg tror ikke det er bevidst hun gør det ellers er hun da psykopat. Jeg synes virkelig at jeg er på vej fra at have ingen rygrad til stærkere, det er ikke let men det kommer langsomt med jeres hjælp bla, selvom man selv falder i fælden hist og her. jo jeg ´er stadig i psykolog behandling.
    NEJ jeg vil ikke ynkes af hende, synes heller ikke at jeg viser andet end overskud over for hende. Vil gerne være i kontakt, men under de rigtige forudsætninger og de er der bare ikke.
    Jeg forventer ikke at se hende før onsdag aften, og har jeg besluttet at absolut ingen besvarelser, men ved hun sikkert vil kæde sms´se til mig. Håber der kommer en masse sms´er jeg kan ignorer...
    Hvis det var mig som sendte sms´er hele tiden ville det være fordi jeg savner den person, hvis ind ser hun det ikke.

    Håber virkelig at ordsproget "tålmodighed er en dyd". Er ved at blive idiot af at vente i dette spil om følelser og endnu sværere når hun går rundt med mit barn.
    jeg prøver virkelig med alt jeg har tro mig! dog ytre jeg min frustation her på sitet og suger til mig.
  • Indstillinger
    Jeg ved godt, at det her er rigtigt hårdt for dig, men her måtte jeg altså trække på smilebåndet.

    Du vil jo så gerne have tegn og signaler - og her har du da fået det så tydeligt, at det burde stå i rød neon foran dig.

    Hun sender en sms og spørger, hvordan du har det. Intet svar fra dig. Hun prøver en gang til. Stadig intet svar. Nå, så må hun have nogle flere skud i bøssen, og sørme jo; det lykkedes. Du har det stadig forfærdeligt, du lider og længes efter hende. Yes! Så kan hun slappe lidt af igen - du er stadig nøjagtigt, hvor hun vil have dig.

    Jeg er ret sikker på, at hun gerne vil dig, men der er altså et eller andet, hun vil have fra dig først - og hvad det så er, ja det ved jeg ikke - det gør hun måske heller ikke selv, men hun er tydeligvis kun tilfreds, hvis hun er sikker på, du lider og savner hende voldsomt.

    Nu har du - igen-igen - besluttet, at du ikke vil svare hendes sms'er de næste dage til I skal ses på omsdag. Lur mig - hun vil presse mere og mere på med den tæppebombning af sms'er, og hvis ikke andet virker, så skal hun som nok få ondt i maven igen eller have et andet problem mht. graviditeten, der så tvinger dig på banen, for selvfølgelig er det lige præcis den ting, du ikke vil kunne ignorere.

    Mit forslag - som du ikke følger, jeg ved det - er at du netop ignorerer sms'er et par dage, og så sender du hende en, hvor du skriver, at nu gider du ikke det der længere. Hvis der er noget virkelig livsvigtigt, så kan hun kontakte dig, men ellers er du ved at være noget træt af det her. Hvis hun kun er tilfreds ved at få bekræftet, at du har det dårligt, så hun lige kan afvise dig en gang til, så ser du ingen grund til at høre fra hende. Og - så kan du tilføje, at der forresten er noget andet, du hellere vil på onsdag, så om I ikke kan udskyde jeres samvær et par dage eller tre. Hvis hun spørger, hvad du skal, kan du svare, at du ikke lige kan se, hvad det vedkommer hende - det var hende, der ville have fred til at finde ud af, hvad hun ville - den ret har du vel også.

    Så er jeg ret sikker på, at hun finder ud af, at hun er gået for langt, og så tror jeg hun meget hurtigere finder ud af, hvad hun vil.

    Men så længe hun ved, du sidder og er ulykkelig og kun venter på, at hun "bliver god igen", så har hun masser af tid.

    Det er dig, der bestemmer hvornår du vil have en afklaring.

    Men nej. Det er ikke det, du gør, vel?
  • Indstillinger
    Nej, det gør han ikke. Så skulle der ske et mirakel.

    Min første mand var også mest tilfreds, hvis jeg havde det dårligt. Jeg forstår ikke hvad der sker i den slags mennesker, der nyder at pine en anden på den måde.
    Jeg genoplever noget af det ved at læse med her. Alle de dumme tegn og signaler man spejder efter er det rene vrøvl. Men man bliver ved og ved med at pine sig selv.

    Den slags mennesker skal vide nu finder man sig ikke i det mere. Kan de ikke rette sig efter det er der ingen grund til at blive i helvedet.
    Man kommer meget lettere over det, når man dropper kontakten.

    Men det finder man vist først ud af, når det går galt for alvor. Lever man sammen med sådan et menneske bliver pinslerne mere og mere beregnende.
    De skal se hvor langt de kan gå.
    Desværre lytter man ikke rigtig efter de gode råd. Man håber og håber. Man lider og jo dårligere man har det, jo bedre har den anden det.
  • Indstillinger
    Hej alle

    Persille du har været det igennem med utroskab, kan jeg forstå, og du ved hvor hårdt det er.

    Men jeg tror der er forskel på, om en person altid har haft trang til bekræftelse ( det tror jeg er årsagen i mange tilfælde ) altid gerne ville flirte ...man siger jo en gang utro - altid utro.

    Vi har lov til at håbe, at Trusts kone har været påvirket af de homonbehandlinger og andet, så det har været en flugt fra det hele, der har været årsagen.


    Man kan håbe hun vågner op, og bliver sig selv igen, i takt med at maven vokser :-)

    Men Trust, du kan jo sige til din kone, at nu har DU fået behov for en tænkepause.

    Jeg syntes du skal sige til hende, at hun må holde en pause med de sms`er.

    Du vil gerne have lidt ro, til at få dine tanker på plads, det andet forvirrer.

    Du kan jo prøve at overbevise hende om, at du har haft godt af den lille ferie, at komme på afstand har været godt for dig.

    I det øjeblik din kone opdager, hun ikke længere kan bestemme farten, vil hun vågne op.
    Tænk bare på hendes reaktion med "ondt i maven" ;-)

    Jeg tror også, det er hendes dårlige samvittighed der gør at hun "ynker" dig, fedter lidt...men hun må hellere sige undskyld, og bede dig om at tilgive hende.

    Det er jo DER "vi skal hen", at HUN kommer "ned på knæ" :-)

    At det går op for hende, at hun har trådt godt og grundigt i spinaten !

    Held og lykke, du kan mere end du tror.
  • Indstillinger
    Ideen med at udskyde vores møde på onsdag, synes jeg kunne være en ide. Jeg synes ikke jeg har bekræftet på sms, på det seneste at jeg lider, men jeg kan tage fejl. Jeg har holdt god afstand til mobilen de sidste dage, og igår aftes begyndte hun også "ser du landskampen, jeg kan sende dig updates hvis du ikke ser den", tænker okay hvorfor vil hun det, svarede ikke, men jeg fik løbende resultater fra kampen. og kl 2330 fik jeg en sms," nå nu er jeg træt og har ondt i maven, hiver godt i venstre side, så skal lægge lidt ned nu. Godnat nat nat, knus"... så jeg fik en godmorgen sms og en godnat sms..
    Igen hendes sms´er noget kærestepar/ægtepar sender til hinanden, ville jeg mene. Sådan sms´er jeg ikke med venner... ved selvføgelig ikke hvad kvinder/piger gør.
    Men fantasktisk igår, jeg lod telefonen blive hjemme, da vi gik ud og spiste, det var helt befriende ikke og skulle tænke på den. Der lå også en sms da jeg kom retur
    I siger hun vil have noget fra mig, jeg har ikke andet end tilkendegivet min kærlighed til hende og sagt at jeg tilgiver hende, måske som i er inde på hun skal se en stærk jeg, en jeg som er oven vandet, viser som godt selv kan uden hende(hvilket jeg også gør med min ferie her).

    Det er tydeligt at hun ikke elsker ham den anden, men har sikkert været/er forelsket i det han har "tilbudt" hende. hvorfor skulle vi så gennem alt dette hvis det var ham det skulle være. Og sidst jeg spurgte 10dage siden, da var han da stadig ikke gået fra familien eller havde gjort noget for at vise han vil min kone.

    må se om hun skriver senere idag, dejligt at kunne ignorere en sms..
  • Indstillinger
    persille1persille1
    Redigeret 5 juni, 2011, 06:00
    Hej pigen65

    Naturligvis er der forskel. Der kan være forskellige grunde.
    Forstå mig rigtigt.

    Jeg kan ikke forstå nogen vil pine andre med "frem og tilbage" Du siger det samme, som jeg gør bare med andre ord.

    citat
    I det øjeblik din kone opdager, hun ikke længere kan bestemme farten, vil hun vågne op
    citat slut

    Som I andre skriver jeg blot min mening om tingene. Jeg må udtrykke mig, som jeg nu kan. Lige som du gør.


    Jeg læser dit indlæg trust1, kan du se det er rart at få fred. Måske ændrer hun sig, når hun indser du ikke mere hopper og springer på hendes mindste bud.
    Gør hun ikke, men bare bliver ved, så er du bedst tjent med ikke have hende.
    Det er hårdt, men man kommer over det selv om det er svært at tro på i øjeblikket.



    Jeg har rettet et par skrivefejl.
Log in eller Registrér for at kommentere.