Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvad skal jeg gøre for at vinde min hustru tilbage?

2456

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej igen :-)

    Jeg tror denne fertilitetbehandling, som du selv indrømmer har været opslidende.
    Alle de hormonbehandlingerne forandrer også kvindens psyke, det er en stor belastning for en kvinde at gå igennem.

    Jeg tror det har været en flugt fra alt dette, der har fået din kone til at være utro, hun har savnet denne spænding af at være forelsket igen.

    Jeg tror din kone bliver sig selv en dag, det er ikke alvorligt med de to, det har bare været en flugt fra det hele, som blev for meget.

    Som du fortæller, så vil din kone jo heller ikke helt afskære forbindelsen med dig, hun trænger bare til at finde sig selv i alt dette.

    HVIS hun havde stærke følelser til denne kollega, ville hun ikke have lyst til, at holde om dig / holde i hånd.

    Men fortsæt endelig med at være på afstand, og lad det være hende der henvender sig.

    Fortæl hende ikke om din sorg / afmagt men vær glad og prøv at finde andre ting at gå op i.

    Hun kan ikke rumme din sorg, den giver hende kun dårlig samvittighed og kan få hende til at føle medlidenhed med dig.

    Og det er jo ikke på medlidenhed du skal have din kone tilbage, men hun skal finde manden hun forelskede sig i - igen :-)

    Jeg kan forstå, at mine råd minder om de andre du har fået, jeg har slet ikke læst alle svar og heller ikke alle dine indlæg, det er kun flygtigt jeg har fulgt med.

    Vær tålmodig, find dig selv, prøv at finde den mand du engang var :-) det er ham din kone er forelsket i, men han forsvandt i "mission baby" og hushandel og hvad der følger med det.

    Held og lykke
  • Indstillinger
    Hej,
    nu når jeg alligevel deler, vil jeg gerne fortælle om vores aften sammen.
    Dog vil jeg først sige tak til jeres besvarelser og jeg er godt klarover der ikke findes nogen formular på dette og der er kun en som kender det endelige svar, min hustru!
    Jeg har fået meget feedback fra jer og det har hjulpet mig meget med mine tanker og følelser.
    De sidste besvarelser fra bla Pigen65 har hjulpet mig, den sidste faktisk lidt rolig, for mange veninder som har også har snakket med siger det samme faktisk, så mange kan vel ikke tage fejl :-)
    Nå beholder fødderne på jorden, fingeren i jorden og må give hende lidt mere tid, selvom det er svært, pisse svært faktisk .
    Jeg så min kone igår, første gang siden weekenden, vi krammede og kyssede et par gange. Vi snakkede frem og tilbage, hvordan hun havde det og graviditeten. Så kom hun selv ind på sin snak med sin psykolog, og jeg spurgte hvordan det var gået. Hun fortalte at de havde snakket om vores familie forhold hver især og om os begge mig og spasseren hun har været sammen med altså. Hun havde fortalt hvordan hendes følelser var nu for os begge, og dertil havde psykologen sagt, ved sidste session havde hun regnet med en hurtig beslutning fra min kone, men nu da hendes tvivl om hvilken retning hun skal gå er blevet større, at dette kunne tage længere tid end regnet med. Ved ikke hvordan man skal tolke dette, men for 14dage siden var hun nok klar til at skrotte hele vores forhold og nu skal der mere tid til, lidt som mange har fortalt mig og bla Pigen65.
    Psykologen havde også sagt det virkede som om min hustru søgte en mere faderlig figur, hendes far har altid været familiens overhoved. Vores forhold har været mere ligeværdigt og min hustru har altid været en meget selvstændig og målrettet kvinde og med en stor uddannelse, så det kom lidt i mine tanker, hvordan kan en kvinde på 30 pludselig skulle bruge en faderlig figur, når hun er så selvstændig en kvinde - har hun skulle bruge en fader figur i vores kamp for at få barnet og ikke en ligeværdig figur og altid har givet hende plads i livet.
    Nå tilbage til vores aften igår, det var rigtig hyggelig aften med hende og hendes forældre. Vi spiste go mad og gik en tur i byen, vi holdte hånd, grinede sammen, vi skulle se et show senere, hvor vi sad og holdte hånd under hele showet og flere gange kiggede på hinanden. Da jeg satte hende af kyssede vi igen og sagde jeg elskede hende hun svarede ikke igen og det havde jeg heller ikke regnet, derefter kørte jeg hjem.
    Ved godt at dette igen er lidt tegn og gæt, men havde valgt vi skulle have en god aften sammen uden fokus på situationen, det havde vi brug for begge to.
    Hendes mor spurgte i bilen og vi begge kom i sommer hus til weekenden, hvor svaret fra min kone hurtigt var nej, det viser lidt at hun ikke fortæller alt til sine gamle.
    Nu giver jeg hende lidt tid, hvad det så bliver af dage eller uger, måneder NEJ, så trækker jeg i nødbremsen og stiger af toget.
    bare mine tanker hertil morgen.
  • Indstillinger
    Hej Trust1

    En faderfigur skriver du, hvad ville en far gøre, hvis hans datter havde gjort noget forkert i faderens øjne ?
    Han ville skælde ud og sætte hans datter på plads.

    Har DU skældt ud, eller er du bare kommet krybende og tigget og bedt om, at din kone ikke skulle forlade dig ?

    Har du vist dig som et mandfolk ?

    Du skriver din kone altid har været selvstændig, men NU har hun altså oplevet at det ikke er ALT hun har styr på, hun har måttet erkende at hun har haft et brist, hvor "jorden skred under hende".

    Jeg og min mand er også selvstændige i vores ægteskab, vi giver hinanden plads til det vi har lyst til at beskæftige os med, af fritidsinteresser.

    Men kommer der problemer som gør, at jeg føler afmagt, så reagerer min mand helt modsat af det jeg kunne ønske.

    Det er ligesom om, at jeg ikke må blive svag, han forventer jeg altid har styr på det hele.

    Og hvor vil jeg hen med det... jo.. jeg tror din kone har brug for, at du viser styrke, viser du er et mandfolk :-)

    I øjeblikket er det din kone, der bestemmer hvornår I skal mødes, og du føjer hende og venter kun på, at hun inviterer.

    Hvad nu hvis du pludselig ikke liiiige kunne komme, den dag det passede hende ?

    Du skal ikke være så føjelig :-)

    Hun må gerne få lidt at kæmpe for, hvad tror du der vil ske hvis du sagde: "Desværre .. i aften kan jeg ikke, men hvad med i morgen ? "

    Tving dig selv til at få nogle interesser, gå til en fodboldkamp, eller tag ud og besøg nogle venner, hvis du kender nogle singler, så tag på en weekend med dem.

    Jeg siger IKKE du skal være din kone utro, men det BEHØVER man jo heller ikke være, for at tage ud og more sig lidt.

    Du skal være lidt mere kostbar, nu må din kone gerne vågne lidt op, så det kan gå op for hende, at DU er værd at kæmpe for, for det ER du jo !
  • Indstillinger
    Pigen65 har fuldstændig ret, og noget i den retning har jeg prøvet at forklare dig tidligere.

    Hun ved, at ligegyldigt hvad hun gør, så sidder du parat. Jo, det kan godt være, du synes, I har levet ligeværdigt, men som du skriver her, så er det ikke rigtigt; det er hende, der kører løbet 100% og du følger med.

    Jeg mener at huske, at din kone gerne ville have fred til at tænke, og du fik besked på ikke at kontakte hende? Men hun kontakter dig konstant? Hvad med at spørge hende: "Har vi en aftale, eller har vi ikke en aftale?"

    Og det er et rigtigt godt råd, at du skal til at sige nej til hende. Hvis hun ringer, så sig, at du ikke lige har tid, men vil ringe en af dagene - og lad der så for himlens skyld gå et par dage. Og som pigen65 så rigtigt skriver - sig dog nej, når hun vil mødes, og foreslå en alternativ dag.

    Jeg er ret sikker på, du vil vinder rigtigt meget ved at gøre hende usikker, og ved at tilkendegive, at nu er du ved at få nok.

    Så længe hun får lov til at køre hele løbet, afvise dig, når det passer hende, tage dig ind i varmen når det passer hende - og du hele tiden retter ind - ja, så kan det her blive ved i meget lang tid.

    Du vil hende forfærdelig gerne, og derfor er det overordentligt vanskeligt for dig at blive noget mere hård i filten, men det er givet løsningen.

    Det er da fint, I havde en dejlig aften i går, men hvor længe vil du nøjes med et kys og et kram, og så en afvisning bagefter?

    Prøv at se, hvad der sker, hvis du afviser hendes næste tilnærmelse, og fortæller at du ikke lige har tid til hende, du skal noget andet, og hvis hun spørger, hvad det er, så sig, at det har du ikke lige lyst til at fortælle hende, du har i lighed med hende brug for fred til at tænke, men at du vil ringe om et par dage. Afslut selvfølgelig både venligt og pænt samtalen.

    Så vil du meget hurtigt finde ud af, hvor vigtig du er for hende - og er det ikke det, du gerne vil vide?
  • Indstillinger
    Jeg ved godt jeg tidligere har været nede og lægge og ikke rigtig kunne være sur, da jeg havde problemer med at være et tudefjæs. Så jeg har nok ikke været et mandfolk i denne situation, selvom jeg har vist overskud i nærheden af hende og burde nok have skælt hende ud, sagt de ting jeg har sagt på egen hånd, jeg tror bare ikke hun ville have opfanget det i sin ostklokke hun er/var i.
    Jeg har fokuseret mere på min vrede og det hjælper mig meget og jo det er sgu ikke nemt at lade være med at føje hende, men jeg prøver virkelig, nu havde jeg sagt ja til at deltage igår, synes ikke jeg kunne brænde hende og min svigerforældre af - tro det eller ej, jeg overvejede virkelig og sige nej tak, jeg bliver hjemme idag.
    Jeg tager også selv på forlænget weekend idag med et par venner og i de sidste par weekender har jeg da været i byen eller haft venner på besøg, så jeg synes da jeg prøver at vise jeg godt kan uden hende.
    Da vi sagde farvel igår sagde hun også at jeg bare kunne komme forbi inden hun ville tage afsted til sommerhuset... og nej jeg tog ikke der over, så fik jeg en sms istedet, så kører vi og bla bla... efter 3 sms skrev jeg, kun stopper jeg med at besvare, at hun skal have fred. Hun har skrevet at jeg endelig bare kunne ringe eller skrive... nope det gør jeg ikke, hvis hun vil mig noget, så må hun skrive til mig og jeg skal endelig prøve at glemme at besvare den, det har jeg også været fordårlig til. Ja jeg er ved at være træt af det hele og det har jeg ikke udtrykt overfor hende. Jeg føler mig stærkere til at ikke føje hende nu end tidligere. Men det er lidt som en hundehvalp, svært ikke at sætte sig ned og klappe den - jeg har overvejet om jeg skal sige nu trækker jeg mig helt og du ved hvor du kan finde mig, hvis du vil os to.
    men jeg suger virkelig til mig hvad i skriver også derfor jeg forsætter også med skriver herinde - jeg er glad for jeres ord.

    eks brev hun har lagt til mig, efter hun er taget i sommerhus.
    Hej XX :-)
    Jeg optaget dit program, tænkte du nok ikke havde fået set det, bla bla,
    Jeg håber du får en god og hyggelig tur sydpå, du må hilse de andre
    Igen jeg er ked af det hele!
    Jeg skriver ind imellem, bare for lige at høre du er ok.
    Knus XX

    okay hvad skal jeg tolke ud fra det...?
  • Indstillinger
    Hun kender dig alt for godt og ved hvordan hun skal forvirre dig, hun skriver til dig fordi hun er bange for at miste dig da hun nok ikke er sikker på ham den anden om han vil have hende 100% derfor holder hun dig hen indtil hun er afklaret med hvem hun vil være sammen med. Jeg synes du skal sige til hende at hun skal lade vær med at kontakte dig eller sende sms`er til dig før hun har fundet ud af hvad hun vil og hvem hun vil have, for bliver du ved med at have kontakten til hende og svare hende tilbage vil hun blive ved med at lege med dig og det går kun ud over dig for du får falsk håb og bliver endnu mere følsom og såret. Drop al kontakt til hende og find på noget andet at lave som nogle herinde har skrevet til dig så du får noget andet at tænke på. og tro mig hun skal nok komme tilbage til dig hvis hun stadig føler noget for dig, så giv hende al den tid hun har brug for at finde ud af hvem hun vil være sammen med.
  • Indstillinger
    Hej igen :-)

    Det at Lotte skriver at hun er enig med mig, og at andre har givet de samme råd, det bekræfter mig i, at det må være vejen frem.

    Jeg har som sagt ikke læst andre svar, før jeg skrev til dig.

    Det glæder mig at se, du er på vej.

    Citat

    " tro det eller ej, jeg overvejede virkelig og sige nej tak, jeg bliver hjemme idag.
    Jeg tager også selv på forlænget weekend idag med et par venner og i de sidste par weekender har jeg da været i byen eller haft venner på besøg, så jeg synes da jeg prøver at vise jeg godt kan uden hende.
    Da vi sagde farvel igår sagde hun også at jeg bare kunne komme forbi inden hun ville tage afsted til sommerhuset... og nej jeg tog ikke der over"

    "Jeg føler mig stærkere til at ikke føje hende nu end tidligere."

    Men den sms du citerer her


    "Jeg optaget dit program, tænkte du nok ikke havde fået set det, bla bla,
    Jeg håber du får en god og hyggelig tur sydpå, du må hilse de andre
    Igen jeg er ked af det hele!
    Jeg skriver ind imellem, bare for lige at høre du er ok."

    Citat slut

    For mig virker den sms som om, din kone vil være sød og venlig overfor dig, men også at hun bekymrer sig lidt...

    Mit råd vil stadigvæk være, prøv at overbevise hende om, at hun ikke skal bekymre sig for dig, ikke have medlidenhed med dig.

    Vis at du ER kommet op af "det sorte hul" og godt kan klare dig selv nu.

    (selvom det måske ikke helt er sandheden ) men du kan ikke bruge hendes medlidenhed til noget !

    Din kone skal vågne op, og begynde at KÆMPE for, at få hendes mand tilbage.
    Og forestil dig bare, om få måneder når maven vokser, hvem tror du hun så har brug for, jeg tror det er dig :-)
  • Indstillinger
    Hej

    Du har ret det er pisse hårdt at og det er lige så hårdt og skulle spille kostbar om man må sige. Det er et spil jeg ikke har prøvet og spille før, ikke bevidst.
    Netop jeg viser overskud at jeg godt kan selv, selvom jeg bløder indvendig af smerte og sorg.
    Men må sige jeg har en fantastisk tur, selvom tankerne flyver frem og tilbage. også svært og se med alle de kærestepar på stranden...
    Men det er lidt singleliv igen, lidt sjovt, men stadig afsavn.

    Netop den besked fra hende gjorde mig vred, hun rækker lidt ud og hun trækker sig igen, og så får man denne besked netop som du skriver, hun tænker på mig, gør mig en sød tjenste som en hustru gør, tænker på vores fælles venner, ked af det, vil være sød og bekrymre sig samtidig for mig - al dette er hun jo ved selv af afskrive.

    Håber jeg er stærk nok til at sætte mig ned enten onsdag når vi ses igen eller måske op til weekend, Nå 1 krone for dine tanker?? Det er sikkert ikke nok tid hun har haft... hvad er tid? hvor lang tid skal man give... 1uge, 1 måned, 3 måneder... har allerede ventet 5uger nu. Lyst til at råbe af hende, men det er vel også 5 uger forsent eller...

    Nå hun skrev igår, hvordan går det og vi nyder vores tur osv. jeg ventede 4 timer med at svare på den, desværre i min brændert faldt jeg i :-(.., men jeg skrev vi havde det skide hyggeligt og sjovt. Nå hun skrev tilbage, at hun havde lidt ondt i maven(barnet), der kunne jeg ikke bare være kold og ikke spørge til.
    Nu vil jeg virkelig gøre alt jeg kan for ikke, at besvare eller selv skrive de næste dage. Hun var snedig nok til at skrive tilsidst du skriver bare, det er helt ok... hvad det er dig som skriver til mig og nu hører du intet fra mig.

    tak for dine tanker.
  • Indstillinger
    Ud over stadig at være enig med de andre, så vil jeg da lige forholde mig til dit spørgsmål om, hvad du skal tolke af det brev.

    Ja, nu bliver det hele lidt mere klart. Undskyld, men er hun din kone eller din mor?

    Hvorfor i alverden mener hun , at det er hendes ansvar, at du får set dit yndlingsprogram i TV? Er hendes gentagne sms'er bekymrede spørgsmål om du overhovedet er i stand til at klare dig?

    Det er da i den grad meget sødt af hende at bekymre sig om disse ting for dig, men er det det, du vil med en kone? Og - hvis det er sådan, så er der måske ikke så meget at sige til, at hun er kørt lidt træt i det, hvis det har sin rigtighed, at du er ude af stand til at at klare selv de mest elementære ting i en dagligdag.

    Det synes jeg, du skal tænke lidt over.
  • Indstillinger
    Mit indlæg her er skrevet samtidigt med dit seneste, så det har jeg ikke læst.
Log in eller Registrér for at kommentere.