Hjem Lunger Lungeproblemer

Vejrtræknings problemer..

123457»

Kommentarer

  • Hejsa
    Jeg bliver så glad når jeg læser det du skriver, fordi det er præcis det samme jeg oplever. Jeg kan bare godt have mine perioder i flere uger af gangen, hvilket er virkelig frustrerende, specielt når jeg skal sove. Jeg har oplevet, hvor jeg var vågen en hel nat fordi jeg ikke ville kunne falde i søvn pga. Det. Det er dog først for nyligt, jeg har oplevet at vågne op af det, hvilket også er frustrerende.
    Jeg kender en anden som også havde det, hun tog til lægen, og de sagde, at det hele foregik oppe i hendes hoved.
    Jeg har ikke selv været til lægen og få taget nogle test. Men hvis det nu foregår oppe i hovedet kunne det være en ide at gå til hypnotisør.
    Du må meget gerne skrive hvis du finder en løsning.
    Venlig hilsen Wiegers99
  • Jeg har en opdatering siden mit sidste oplæg. Det kommer af stress eller angst.

    Jeg har nu været hos en super dygtig psykiater, som har fortalt mig at 300.000 danskere har angst og 95% af dem føler at de har vejrtrækningsproblemer som mig. Så der er rigtig mange der har det på den her måde. Det kommer fra en slags psykisk overbelastning på den ene eller anden måde, som kroppen siger fra over for på et tidspunkt. Selvom man slet ikke føler sig stresset eller angst, så kan man godt være det alligevel.

    Den fysiologiske forklaring på vejrtrækningsbesværet er at kroppen automatisk og ubevidst spænder i mellemgulvet i maven, som bruges til at trække vejret. Det giver følelsen af ikke at kunne få luft nok.

    Min vejrtrækning er begyndt at blive bedre efter at jeg har erkendt at det "bare" er angst/stress og at det ikke er noget alvorligt eller farligt. På den måde slapper jeg mere af og derudover skal jeg arbejde med kognitiv terapi hos min psykiater, så vi kommer til bunds i problemet.

    Jeg har downloadet afspændingsøvelser på iTunes som hedder "afspænding 1 & 2" som jeg lytter til dagligt og det hjælper meget.
    Bobby zachariae har også lavet nogle fantastiske lydbøger som inkluderer afspændingsøvelser specielt lavet til at hjælpe folk med angst/stress eller søvnproblemer, som kan købes på Saxo.com.

    Udover vejrtrækningsbesværet er jeg stadig svimmel hele tiden og har det rigtig skidt...

    Jeg vil ikke anbefale en hypnotisør eller alternative behandlere. Få i stedet en henvisning af lægen til en psykiater eller psykolog og få den rette behandling.

    Jeg vender tilbage igen når jeg er kommet lidt længere med sagen...

    Gaab gaaab fra Michelle <3
  • Hej Allesammen er en dreng på 14 år er Ordblind så undskyld fordi der ik blir sat Punktummer eller kommaer Okay la mig begynde er en Dreng på som sagt 14 år hedder Emil Har gået igennem det hele at miste min Farfar og dagen efter mine forældre blev skilt er blevet efterladt i Vores Gamle hus (tvunget derind ) og siddet og vente på der kom Nogle eller de kom tilbage men ingen kom så der sad jeg og tænkede over det hele og kom Frem til hvad hvis de ikke ku lide mig ? det hele var underligt så en time efter hørte jeg en der banker på døren og det er så politiet Og de hentede mig og er tilbage i Den Samme Familie igen skulle ikke skrive en Historie om mig undskyld men ved næsten alle har det svært derude og jeg fik ihvertfald angst anfald og ku ikke trække vejret Så jeg har en Løsning på jers problem Læg dig ned Tag en dyb indånding Rejs dig op åben dit vindue Drik en masse vand ved godt det hele er svært når man Har vejrtræknings problemer men Har fået det afvide af en Speciel læge inde på skejby sygehus i Aarhus Han Sagde at jeg skulle Gøre alle de her ting og kæft det har hjulpet meget at gøre det Ved alle har været noget lort igennem i deres liv men det noget der skal Berabejdes væk Mange af mine venner har Ogs luft Problemer Så fortæller jeg dem hver gang de skal slappe af og så ligge sig ned Og Drikke 1 liter vand Også Gå en tur og Bare Fjern alle tingene der nu sku være i jers hoveder imens i gør det her ellers kan det blive værre Er ik en ekspert i det her men det hjælper for mig skriv venligst hvis min Opskrift hjalp ved jer Kh Emil Fogh Petersen
  • Redigeret 30 maj, 2018, 06:27

    Hej allesammen, jeg har ikke læst alle svar, men jeg startede med yoga og så forsvandt mine vejrtrækningsproblemer meget hurtigt og har aldrig mærket noget til dem siden. Grunden er at man får strukket musklerne som støtter vejrtrækningen ud. Jeg døjede ellers med det i mange år, var også til lægen og fik konstateret god lungekapacitet.
    Prøv yoga

  • Redigeret 11 juli, 2022, 19:56

    Hej.Efterhånden mange år siden der sidst er kommet nyt på denne tråd.

    Jeg er 26 år og har fuldstændig samme symptomer angående vejrtrækningen. Det eneste der kan fjerne det for en stund er et gab. Har haft det i godt og vel 1 år nu og det er bare noget der går ud over ens humør...

    Har svært ved at finde et mønster i det. Sommetider mærker jeg intet, selvom jeg er presset, både mentalt og fysisk. Andre gange kommer det mens jeg slapper totalt af, f.eks. i en ferie. Hvor jeg vitterligt ingen gøremål eller bekymringer har.

    Når jeg sover er der ikke noget overhovedet.

    Har været til læge med det er par gange.. de har tjekket for astma, allergi og røntgen af lungerne - har nogle allergier ellers er alt i orden. Min læge mente, at hvis det ikke gik væk af sig selv, ville hun råde mig til at drosle ned for mit arbejde og måske få noget psykolog, da hun mistænkte stress. Selvom jeg tvivler på at det er årsagen til det, da jeg har en sund indstilling til mit arbejde og sjældent kommer i stressende situationer da jeg håndtere det virkelig godt hvis det skulle opstå.

    Ville virkelig gerne høre fra jer. Er der evt. Nogle som har fundet en løsning eller noget som har hjulpet for dem?

    Mvh. Richard

Log in eller Registrér for at kommentere.