Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Blodtryksmedicin og bivirkning

15791011

Kommentarer

 • Indstillinger
  Hej Persille

  Til lykke med det! Det var da fantastisk. Ærligt talt, så troede jeg ikke på, at du ville få tilskud, når din læge var så vrangvillig. Det kan være, at lægen var så flov over sin løgn, at hun alligevel følte, at hun var nødt til at gøre sit bedste for dig. Fint, at det lykkedes.

  Jeg har netop bestilt Amias, som jeg så bliver nødt til at betale fuld pris for. Jeg vil ikke – i hvert fald ikke i første omgang – prøve at få lægen til at søge tilskud til mig. Jeg vil prøve at finde en bedre løsning – ikke fordi der nødvendigvis er noget i vejen med Amias, men jeg får jo Amias i højeste dosis (32 mg), og det er ikke engang nok til at holde blodtrykket normalt. Derfor får jeg Centyl også. Og jeg bliver mere og mere overbevist om, at denne løsning ikke er god.

  Så vidt jeg husker, får du også to slags, nemlig Amlodipin foruden Amias. Men Amlodipin dur ikke til mig, fordi det ikke kan forenes med naturmedicinen perikon, som jeg er nødt til at tage, i hvert fald i den mørke årstid.

  Jeg vil bruge de tre næste måneder, hvor jeg stadig er på Amias og Centyl, til at finde en bedre løsning. Jeg har jo selvfølgelig haft masser af tid til at lede efter løsninger, men problemet er, at jeg ikke har det godt og derfor ikke har overskud til at finde ud af noget. Problemet skal selvfølgelig løses i samarbejde med lægen, men jeg er nødt til at være mit sædvanlige jeg for at kunne indgå i en dialog med lægen. Lige nu er jeg bare træt og fortumlet. En fortravlet læge vil sikkert bare feje ethvert argument fra min side af banen. Man er nødt til at være på mærkerne for at kunne klare sig i en dialog med en læge, der har travlt.

  Jeg tror faktisk, at det er Centyl, der er problemet, altså den vanddrivende medicin. Da du for nylig skrev dit indlæg med citatet fra den engelske tekst, var jeg lidt i tvivl om, hvad det var, du frygtede. Jeg troede først, at du forsøgte at advare mig!

  Jeg skriver dagbog, og det har jeg gjort i snart mange år. Jeg har lige kigget efter i dagbogen fra den periode for nogle år siden, hvor jeg blev syg på nogenlunde samme måde som nu. Dengang fik jeg jo konstateret kaliummangel, men jeg HAR fået taget blodprøver her i foråret, og jeg har IKKE kaliummangel nu. Men jeg opdagede noget andet ved læsningen af min dagbog: Umiddelbart før jeg blev syg dengang, ændrede min læge min medicin fra Atacand til Atazid. Atazid er Atacand, der er tilsat vanddrivende medicin! Det havde jeg helt glemt! Det er derfor, at det er godt at skrive dagbog. Man kan finde tilbage til ting, der er vigtige at huske. Det står også, at jeg dengang næsten tvang min læge til at udskrive Atacand til mig igen, altså en almindelig pille med Atacand, uden vanddrivende medicin. Men efterhånden som årene er gået, var min dosis af Atacand nødt til at blive større og større, indtil jeg nåede maksimumdosis, og derefter blev jeg overtalt til at tage det vanddrivende medicin i en pille ved siden af. Det er gået o.k. i nogle år, men nu er jeg altså blevet syg af det igen.

  Kan du huske, at du den 24. april i denne tråd skrev et bekymret indlæg med et citat fra Migrænikerforbundet, hvor der stod anført nogle ubehagelige bivirkninger ved Atacand? Jeg skrev tilbage, at jeg mente, at det var en fejl. Det er IKKE Atacand eller Amias, der har disse bivirkninger, men derimod et produkt, hvor Amias eller Atacand er tilsat vanddrivende middel i samme pille. Og jeg skrev, at jeg mente, at det var det vanddrivende middel, der er ansvarlig for bivirkninger som: en følelse af at være omtåget og svimmel, samt forhøjet blodssukker (evt. sukkersyge) og forhøjet kolesterol.

  Jeg husker også, at en anden Netdoktorbruger med brugernavnet Silje har skrevet et indlæg angående Losartankalium/hydrochlortiazid i følgende tråd:

  viewtopic.php?f=57&t=17753

  Hun har skrevet indlæg den 13. marts og den 20. marts 2011. Hun oplevede frygtelige bivirkninger. Og den medicin er jo også tilsat vanddrivende middel.

  Summa summarum: jeg må se at komme ovenpå igen og blive mere klar i hovedet, så jeg kan finde en løsning UDEN dette vanddrivende middel, der gør mig fortumlet og træt!

  Men endnu en gang: Til lykke!

  Kameliadamen
 • Indstillinger
  Kære Kameliadamen.

  Det tænkte jeg også på. For det var meget lidt pænt af hende, det hun gjorde. Jeg er meget vred over det.

  Det var en advarsel . Måske fik jeg ikke udtrykt mig helt korrekt. Jeg syntes efterhånden der kommer så mange ting frem om bivirkninger, som de "kære læger" mange gange fornægter.
  Du har desværre helt ret, man skal virkelig have "et overskud", når man skal til læge. Og det er svært, når man er syg. Jeg har en gang, jeg kontaktede lægen måtte sige, jeg er for syg til at komme. Farvel.
  Det var dengang, jeg var meget syg af medicin og forgæves forsøgte at få hjælp.

  Den artikel rystede mig. Min bror har jo netop udviklet sukkersyge.

  Jeg husker godt dit indlæg. Man spekulerer sig sønder og sammen over det hele.
  Mit tandkød er desværre, de sidste to dage, igen begyndt at skabe sig. Der er ikke meget at se, men jeg kan hele tiden mærke noget ved fortænderne. Jeg bliver skør af det.
  Så nu har jeg bekymringen er det amias/atacand, der har skylden.
  Hjælp får man ikke.

  Der skrives vanddrivende middel er en af de milde ting til at få blodtrykket ned. Nej, det er ikke. Jeg bliver jo også syg af vanddrivende midler.
  Jeg tænker på det gav man gamle mennesker, som bolsjer, før i tiden. De fik aldrig undersøgt blodet.
  Jeg har stolet på læger, fuldstændigt, men det gør jeg bestemt ikke mere.
  Jeg tager kun "hatten af" for de læger, der ved og kan noget.

  Min far fortalte, han skulle tage sin kasket af og bukke dybt, når lægen kørte forbi. Den respekt sad desværre i ham hele livet. Jeg tror den var medvirkende til han døde kun lige fyldt 63 år. Lægen ville ikke høre på ham før det var for sent.
  Min svigerfar døde også efter forgæves at have bedt om hjælp.


  Jeg har spurgt Carsten Vagn Hansen om Alistrol. Han svarer, at det muligvis kunne sænke blodtrykket noget.
  Jeg er ellers betænkelig ved det man køber på nettet. Der skrives jo en del om snyd. Men hvad mener du. Skal vi prøve det. ??

  Det, du skriver om svimmelhed og omtågethed, ja det passer fuldstændig. Sådan havde jeg det f.eks. med centyl.
  Jeg bliver splitter rasende, når jeg tænker på det hele. Jeg måtte lægge mig ned på vejen, når jeg gik tur.
  Ja, der var flere slags medicin, der havde den virkning på mig.

  Specialisten troede på mig, men vagtlægen, som jeg kontaktede troede ikke på noget.
  Det handler jo om flere år, hvor jeg forsøgte at få hjælp flere steder fra.
  Det værste er, når man mødes med mistro.

  Derfor henvender jeg mig ikke mere til den praktiserende læge eller vagtlæger med den slags.
  Jeg mangler stadig en undskyldning fra to vagtlæger og min daværende læge.
  Bliver jeg syg stopper jeg med medicinen og nu har jeg problemet med tandkødet.
  Jeg er rædselslagen for det skal være amias, som det jo ellers går fint med.

  Jeg skal ikke mere lægge mig ned på vejen eller have smerter i bryst, nyrer og blære.
  Jeg tror du har fuldstændig ret i din konklusion med det vanddrivende. Ja, man glemmer, godt du havde skrevet det ned.
  Det kom jeg jo alt for sent i gang med.

  Mange hilsener. persille.
 • Indstillinger
  Hej Persille

  Lige nu er jeg lidt i tvivl om, hvorvidt der er beskrevet forøget risiko for sukkersyge ved al slags losartan. Og jeg er desværre lidt for fortumlet til at undersøge sagen :o(

  Når der er tilsat vanddrivende middel til losartan hedder det Losartankalium/hydrochlorthiazid, og ved dette produkt er der beskrevet en forøget risiko for sukkersyge, og jeg mener jo altså, at det er det vanddrivende middel som har skylden for den forøgede risiko.
  Er det præparatet med vanddrivende middel i, som din bror får?

  Jeg har også haft Alistrol i tankerne, siden jeg læste om det første gang. Men jeg har flere bekymringer:
  • Vil det kunne sænke blodtrykket nok?
  • Hvis ikke, vil det så kunne forenes med et andet blodtryksmiddel, så den samlede virkning bliver tilstrækkelig?
  • Vil det kunne forenes med perikon, som jeg er nødt til at tage – i hvert fald i den mørke årstid?

  Desværre er jeg – på grund af min tilstand – ikke i stand til at undersøge disse spørgsmål nærmere, så for mit vedkommende må det vente. Jeg har ikke undersøgt, hvor Alistrol kan købes. Kan det ikke købes i en almindelig helsekostforretning?

  Ja, jeg er nok i en situation, hvor jeg er for syg til at gå til læge. Jeg er simpelthen bange for, at jeg ikke vil blive taget alvorligt, hvis jeg tropper op i min fortumlede tilstand, og jeg er bange for, at jeg ikke magter at stå fast på, at der skal findes en bedre løsning på mit blodtryksproblem.

  Men det kan jo ikke blive ved med at gå. Sker der ikke snart en bedring, er jeg jo nødt til at bede lægen om hjælp.

  Tak, fordi du henledte min opmærksomhed på det vanddrivende middel. Jeg havde rent glemt, at jeg faktisk fik vanddrivende middel forudgående, dengang jeg blev syg på samme måde som nu for nogle år siden. Måske skulle jeg bare droppe det vanddrivende middel og så lade mit blodtryk være lidt for højt i en periode. Hvis det kan få mig til at blive mere klar i hovedet, gør det vel ikke noget, at blodtrykket er lidt for højt i en periode?

  Mange hilsner

  Kameliadamen
 • Indstillinger
  Hej igen Kameliadamen

  Nej det er ikke det middel min bror får, men Enalapril med noget vanddrivende i, siger han.

  Carsten Vagn Hansen mente ikke man helt kunne undvære alt blodtryksmedicin, men noget. Jeg syntes dog ikke han gav mig et fyldestgørende svar.
  Så jeg mangler også viden. Jeg har læst på hjertedebatten om en, der tager både blodtryksmedicin og alistrol.

  Hun fortæller, hun har droppet en slags medicin. Men jeg ville gerne have lidt flere oplysninger. I dag skal jeg have gæster og derefter vil jeg prøve om det er muligt for mig, at finde ud af noget på nettet.
  Jeg var sikker på alistrol kun kunne købes på nettet, men jeg er kommet i tvivl. Det vil jeg undersøge.

  Jeg blev skeptisk over for alistrol, fordi jeg fandt indlæg rundt omkring, hvor indlægsskriveren var tilmeldt samme dag og roste alistrol. Det syntes jeg var så mærkeligt.
  Jeg er måske for skeptisk.

  Mit blodtryk har været for højt i flere år, fordi jeg ikke kunne tåle medicin.
  Heldigvis ser det ikke ud til hjertet og nyrer har taget skade. Det håber jeg da ikke. Det blev undersøgt for nogle få år siden.

  Min mor havde for højt blodtryk i mange år. Hendes hjerte blev for stort. Først da hun fik hjerneblødninger blev det opdaget. Hun fik heller ikke målt blodtrykket hos hendes læge og anede intet om den slags.

  Der siges altid man ikke kan mærke et højt blodtryk. Jo, det skal jeg lige love for man kan. Min mor var ikke rask og jeg var heller ikke. Det var først, da jeg gik til en anden læge, i min daværende læges ferie, for at få hjælp, det blev konstateret.
  Jeg havde fået nervepiller. !!!! Men det blev jo så rettet. Jeg kunne også godt være læge og bare udskrive medicin.

  Men, som du siger et kortere stykke tid sker der intet ved. Det er jo først efterhånden, at organerne bliver skadet. Du kan jo ikke blive ved med at have det så skidt og jeg syntes det lyder rimeligt, det er det vandrivende middel du ikke tåler.
  Men hvor er det svært, for man ville jo så gerne have lægen med på råd, men det er næsten umuligt.
  Kun specialisten har troet på mig. Og det kan min læge jo læse i journalen, hvad han har skrevet og hvilken slags medicin jeg har prøvet.


  Det er fortvivlende, man ikke trygt kan tale med lægen om det. Jeg ved alt for godt man skal mobiliserer styrke for at gøre det. Ellers bliver man nemt fejet af.
  Jeg bad jo om en henvisning til en specialist. Han gjorde sig virkelig umage.
  Han troede på mig og vi kunne tale sammen. Men til sidst opgav jeg. Jeg kunne ikke holde det ud. Derfor gik jeg så med lidt for højt blodtryk i nogle år.
  Jeg spekulerer på, hvis jeg på det tidspunkt stadig havde fået den originale medicin var jeg måske slet ikke blevet syg. Ærgeligt specialisten ikke fik den tanke.

  Mange hilsener.


  http://www.hjertedebat.dk/kategorier/me ... inger/415/
 • Indstillinger
  Hej Kameliadamen

  Jeg har ledt og ledt, jeg kan ikke finde noget om perikon og alistrol. Men da det jo skulle være urter, så er der sikkert ingen hindring i vejen for at de kan sammen. Det er jo ikke noget "ondskabsfuld" medicin.
  Der står om alistrol det kan tages sammen med medicin.
  Man kan ikke købe det i forretningerne, de kender det slet ikke.


  Det der kan bekymre mig lidt er:

  citat
  Andre planteprodukter end registrerede naturlægemidler
  Registrerede naturlægemidler er så velundersøgte, at risikoen for bivirkninger er yderst ringe. Der er imidlertid mange planteprodukter i handlen, hvortil der ikke stilles de samme strenge krav til fremstilling og kontrol af det færdige produkt, således som det er gældende for naturlægemidler. Disse produkter sælges som kosttilskud og kontrolleres ikke af lægemiddelmyndighederne. Specielt i produkter, der importeres fra lande uden for EU, er der fundet andre bestanddele end der angives på pakningerne, også dele fra planter, det ikke er tilladt at sælge i Danmark. I visse tilfælde har man i sådanne præparater også påvist udeklarerede, stærktvirkende lægemiddelstoffer, der sandsynligvis er tilsat for at øge effekten af præparatet.

  citat slut

  Selv om Alistrol ikke er godkendt i danmark er det ikke ensbetydende med, det ikke er et godt middel.
  Bare der ikke er andet i, det er min bekymring. Men måske er det mindre farligt end medicinen er.

  Jeg kendte en ung kvinde, som spiste alt muligt naturmedicin. En dag fandt man hende død. Jeg ved ikke, hvorfor hun døde. Men man er da en smule dum, hvis ikke man tænker lidt over det.


  Jeg har tænkt meget over din utilpashed. Og pludselig slog det mig, jeg er en lille smule svimmel. Jeg tænker ikke over det hjemme, men når jeg går på gaden kan jeg mærke det. Det er begyndt efter jeg fik amias.
  Ikke værre end jeg kan holde det ud. Men jeg får jo kun 16 mg.
  Du får 32 mg.
  Min søns læge har sagt, det er bedre at få en lille portion og så flere slags medicin.

  Mange hilsener. persille.
 • Indstillinger
  Hej Persille

  Jeg skelner skarpt mellem produkter, der er registreret som naturlægemidler, og så kosttilskud. Alistrol er et kosttilskud, kan jeg se.

  Myndighederne stiller store krav til naturlægemidler om dokumentation for virkning osv. Selv om der vel også føres en vis kontrol med kosttilskud, så stilles der ikke ret store krav.

  Allerede det, at Alistrol ikke er registreret som naturlægemiddel, får mig til at være tilbageholdende. Jeg tror ikke, at jeg ville være så tilbageholdende, hvis jeg ikke i forvejen fik blodtryksmedicin og desuden naturlægemidlet perikon. Så ville jeg nok bare afprøve det, hvis jeg efter en nærmere gennemgang af det mente, at det var sikkert nok.

  Egentlig består Alistrol bare af 4 forskellige slags ekstrakt, kan jeg se: fra blade af kristtjørn, fra Daikonfrø, fra kinesisk havtorn og fra hvidløg.

  I forvejen går jeg jo i tanker om at tage Membrasin, som du anbefalede, og det er jo ekstrakt af havtorn, selv om det vel ikke er kinesisk havtorn. Og hvidløg får jeg masser af.

  Jeg bryder mig bare ikke om at blande så meget sammen. Selv om det bare er urter, som du skriver, så er det jo ekstrakt af urter, og urteekstrakt kan faktisk have en kraftig virkning – på godt og ondt. Egentlig er det jo nok perikon, man skal være mest forsigtig med. Perikon kan gribe ind og ændre virkningen af andre ting. Det er derfor, at jeg ikke kan bruge Amlodipin. Perikon ændrer virkningen af Amlodipin.

  Det var pænt af dig at lede efter oplysninger til mig. Lige nu tror jeg bare, at jeg er nødt til at tage en dag ad gangen og se, om jeg ikke snart får det bedre, så jeg kan blive i stand til at overskue min situation. Jeg har forsøgsvis droppet min Centyl i dag. Så må jeg se, hvad der sker ved det.

  Hvad angår svimmelhed, så er det angivet som almindelig bivirkning ved de fleste slags blodtryksmedicin. Jeg har været svimmel i massevis af år, så jeg har faktisk vænnet mig til det! Jeg var jo kraftigt svimmel i alle de år, hvor jeg uden at vide det gik rundt med jernmangel. Og selv om det blev bedre, efter at jeg ikke mere havde jernmangel, så forsvandt det aldrig.

  Når jeg taler om, at jeg er fortumlet, så er der tale om en tilstand, der efterhånden er ved at udvikle sig til noget, der ligner demens :o(

  Det var derfor, at jeg her i foråret troede, at jeg havde kaliummangel, ligesom jeg havde for nogle år siden. Dengang startede det også som en følelse af at være fortumlet eller lettere omtåget, og det endte i en slags demenstilstand, som gik over, efter at jeg holdt op med det vanddrivende middel, og efter at jeg havde taget kaliumtilskud i nogle uger.

  Så nu prøver jeg at droppe det vanddrivende middel og ser, hvad der sker!

  God søndag!

  Kameliadamen
 • Indstillinger
  Kære Kameliadamen

  citat
  Egentlig består Alistrol bare af 4 forskellige slags ekstrakt, kan jeg se: fra blade af kristtjørn, fra Daikonfrø, fra kinesisk havtorn og fra hvidløg.
  citat slut

  Jeg er bare nervøs for om der kan være andre ting i også. Noget, som ikke bliver oplyst. Og det kan man så ikke få undersøgt.


  Ja, du skriver fortumlet, noget der ligner demens. Efter jeg begyndte på amias er jeg blevet underlig glemsom og en smule forvirret, så snart der sker en smule.
  Den anden dag skulle jeg sætte "nogle streger", tælle noget op. Jeg ved simpelhen ikke, hvad det var for noget vrøvl jeg fik lavet.
  En klap gik ned. Det virkede dement, syntes jeg.

  Ingen i min famile har været/ er demente.

  Jeg tror helt bestemt det skyldes blodtryksmedicinen. Den slags mærkede jeg overhovedet ikke noget til før. Jeg kan leve med det, men hvis det blev værre, så var det ikke så godt. Jeg er heldigvis helt fri for smerter og blodtrykket er tilpas. Det er jeg jo glad for.

  Jeg syntes du får en meget stor portion af den samme slags medicin. !! Kunne det ikke tænkes at være grunden.

  Tænk, hvis der var et sted, hvor der var nogle specialister man kunne tale med om det. Ikke bare blive mødt med mistro og surhed. Få hjælp til at finde ud af, hvad det er man ikke kan tåle. Hvad der er skyld i man bliver syg.
  For mit vedkommende var det jo kopimedicinen.

  Hvor ville det være en dejlig hjælp.
 • Indstillinger
  Hej igen.

  Jeg har tidligere skrevet om alle de bivirkninger jeg fik af Losartankalium/hydrochlorthiacid, som jeg skulle skifte til, da de tog tilskuddet væk fra bl.a. Coaprovel som jeg tålte godt. Min læge søgte om tilskud, men der kom desværre afslag, så jeg må betale den høje pris.

  Jeg kan se, at Persille fik tilskud til hendes medicin, det er godt, tillykke med det.

  Jeg har også tænkt på at prøve Alistrol, men da det ikke er godkendt her i landet og det koster 450,- kr (der står ikke hvor mange, man skal tage om dagen) så er jeg betænkelig ved det. Det kunne være rart at høre, om der er nogle (bortset fra den ene) der har gode erfaringer med dette præparat.

  Som Kameliadamen fører jeg også dagbog, jeg har også på et tidspunkt fået Centyl, som jeg også fik mange bivirkninger af og i Coaprovel er der også vanddrivende middel af thiacidtypen og jeg fik lægen til at give mig Coaprovel med kun 12,5 mg hydrochlorthiacid, hvor jeg først fik 25 mg og så var der faktisk ingen bivirkninger.

  Jeg håber Kameliadamen får det bedre.

  Mange hilsner
  Silje
 • Indstillinger
  Hej Silje og Persille

  Jeg kan godt huske dine indlæg, Silje. Det var da ærgerligt, at du ikke kan få tilskud. Det er mange penge at betale. Men hvis man kan få det godt, er man jo villig til at betale meget.

  Du har ret, Persille. Man siger som regel, at det er bedre at få en mindre dosis af to slags, frem for en meget stor dosis af én slags. Problemet er bare, at der tilsyneladende ikke er noget at supplere med, som jeg kan tåle, og muligvis ikke engang Centyl.

  Og ja, det er underligt at vanddrivende medicin beskrives som noget harmløst, man bare kan tage uden problemer. Jeg har jo faktisk også haft det helt fint de sidste par år (når vi ser bort fra den træthed, som førte til førtidspension). Men det virker, som om der i min krop er nogle meget fintmærkende balancer, der er skubbet helt ud af funktion. Og alene princippet i vanddrivende medicin, altså at der drives væske ud, synes jeg, lyder forkert. Vi har jo brug for den væske! Ellers ville den vel ikke være der. Når denne væske drives ud, skabes der problemer, som ikke var der før, tror jeg.

  I øvrigt har jeg jo en speciallæge i blodtryk i min bekendtskabskreds. Efter sigende skulle han være meget dygtig, og jeg har da også et par gange fået vigtig information af ham, når vi tilfældigvis sås ved sammenkomster. Hans patienter er meget glade for ham, siges der. MEN… det, han især er kendt for, er at bruge vanddrivende medicin!

  Tak, fordi I bekymrer jer om mig. Jeg håber også, at jeg snart får det bedre. Dette her er i hvert fald ikke til at holde ud.

  Mange hilsner

  Kameliadamen
 • Indstillinger
  persille1persille1
  Redigeret 17 maj, 2011, 03:22
  Kære Silje

  Jeg er glad fordi du skriver. Det er så rart at vide man ikke er alene om problemer ved medicin.
  Jeg har virkelig følt mig som en paria i flere år. Det er vel ca 12 år siden, det hele begyndte. Inden da havde jeg ingen særlig store problemer. Jeg har fået medicin for blodtrykket i masser af år.

  Godt, jeg for nogle få år siden fandt netdoktor, hvor jeg for første gang ikke følte mig helt alene.
  Især Kameliadamen holdt mig "oppe".
  Jeg kan undre mig over ingen læge tænkte på det kunne være kopimedicinens skyld. Jeg er taknemmelig for "lillespir" skrev det til mig.

  Jeg måtte jo tro på det, når de fortalte det var den samme slags medicin.
  Jeg er blevet snerret af på apoteket. Hånet af læger eller behandlet ligegyldigt. Kun specialisten tog mig seriøst. Jo, også lægerne på sygehuset tog mig seriøst, men da var jeg også forfærdelig syg.

  Jeg har det, hvis jeg skal være helt ærlig, ikke helt godt psykisk efter alle disse år. Jeg føler mig ked af det uden rigtig at kende grunden. Helene ville sikkert kunne give en god forklaring på det.

  Jeg er naturligvis lykkelig for at få tilskuddet. Jeg er glad, fordi jeg ikke mere har smerter.
  Jeg kan oplyse andre om, det kan være kopimedicinens skyld, hvis de føler sig syge. To har min oplysning hjulpet. To, som ikke har computer og mulighed for at søge oplysninger. Den enes læge sagde bare, det måtte han affinde sig med.

  Jeg tænker en del på alistrol, men som du skriver, det koster 450 kr for 120 kapsler. Jeg har læst man skal tage 4 stk om dagen.

  Jeg er jo nervøs for mit tandkød, som er begyndt at gøre vrøvl.
  Min tunge føles også for stor engang imellem. Jeg er meget nervøs for det er medicinen, nu jeg endelig er sluppet for alle mine smerter. Hvis det er medicinen og hvis alistrol kunne hjælpe ville jeg gerne spare alt hvad jeg kunne og købe dem.

  Jeg savner kameliadamens indlæg og hende selv. Jeg tænker meget på dig, "kameliadamen".
Log in eller Registrér for at kommentere.