Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

andro penis

13468914

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er med garanti, at jeg ikke har det dårligt med mig selv hverken selvværd eller selvtilliden fejler noget. Jeg er ligeglad med at se på andre mænds pikke. Ja jeg har over gennemsnittet og er da heller ikke utilfreds med min pik jeg vil bare gerne være større og bredere til når jeg er alene med min kone og bare lægger trykket selv. Det er ikke tortur. Man bliver øm som ved hård muskeltræning.
  • Indstillinger
    Ikke for noget. Men 15 cm omkreds. En joke.
    Jeg vil bare lige sige, min kone går i høje hæle, bruger mascara, brune creme og meget mere. Og der ikke mange der rynker næsen ved det. Vi ved jo damerne higer efter opmærksomhed eller de prøver at kompenserer for nogle ting igennem makeup eller andet.
    Så har svært ved at se, at hvis mænd vil prøve en penis forlænger. Så det et kæmpe problem. Jeg har startet med min, ikke fordi min penis er lille. Tværtom. Jeg gør det fordi jeg har trænet nogle år og hørte man kunne træne penis. Lave celle deling. Så for mig har det været en skæg proces....
    Hvis jeg skal gå i så små sko skal jeg også fordømme piger der prøver at imponerer det andet køn med diverse tricks. Derfor synes jeg det en smule dobbelt moralsk.
    Jeg kan sige min har virket. Effekten er der ved mig. Min kone skriger ikke mindre eller mere. Men jeg kan klart se en forskel. Og det da positivt......
  • Indstillinger
    Fint, man vælger selv - også at man misforstår, hvad jeg skriver. Jeg har ikke påstået, at der skulle kigges på andre tissemænd for fornøjelsens skyld, men kun så man kunne finde ud af, hvor grelt det i grunden står til hos en selv. Det kan nemlig være rigtigt sundt at finde ud af, at man altså ikke er så forkert, som man selv tror.

    Og - jeg håber da ikke, der henvises til mig, når der i seneste indlæg skrives om dobbeltmoral? For de eksempler, der åbenbart over en kam, beskrives som noget piger gør, kan jeg altså ikke genkende som noget jeg bekender mig til.

    Jeg er så heldig, at min mand har valgt mig for min egen skyld, og ikke fordi jeg har brugt mere eller mindre ufine tricks for at få ham i gyngen. Og jeg har valgt ham, fordi han netop hviler i sig selv og heller ikke har brugt tricks for at være noget, han ikke er.

    Fint man vil træne - men almindeligvis er det muskler man kan træne - at sætte et apparat omkring sin penis, kan - bevares - give en cm eller to, hvilket åbenbart er afgørende betydning for nogle mænd.

    Jeg vil påstå, at det i værste fald kan være dybt skadeligt at være SÅ forfængelig.

    Jeg håber ikke nogen af jer får ødelagt jeres kæreste ven for livet, ved at benytte sådanne apparater, for den risiko må man jo tage med.
  • Indstillinger
    Ærlig og saglig og lige ud af posen. Er derfor jeg skriver her. Jeg kan tænde på tanken om at kneppe min kone med en ordentlig stor pik. Omkreds på 15 er ikke gigant der snakker vi ca 20 og ja det findes, men er svært at få bruge hvis ens partner ikke lige har født. Jeg vil bare kunne fylde min kone ud og nå bunden i alle stillinger. Jeg er klar over den ikke skal hamres i bund da det kan være smertefuldt for hende. Igen dette er ikke tortur.
  • Indstillinger
    Citater – bare fra i dag:

    "Jeg prøvede at sove med min extender i nat for først gang. Det var ikke et hit AV." (men ih nej - det er ikke tortur)

    "Jeg indrømmer da at det ikke kun er for at knalde min kone med en kæmpe pik, men også for at bare at se godt ud uden tøj på."


    "Jeg vil bare kunne fylde min kone ud og nå bunden i alle stillinger. Jeg er klar over den ikke skal hamres i bund da det kan være smertefuldt for hende. Igen dette er ikke tortur."


    Ja, ja – bare du selv kan finde ud af det – god fornøjelse; det må da også være anstrengende for din kone, at hun nu – og hvad var det du skrev i går ”jeg er villig til at bruge flere år på det."

    Tænk – i så lang tid skal hun tage hensyn til, at du måske har dette apparat på, når hun måske lige vil nusse lidt. Og hun skal finde sig at, at den er øm osv. Bare for et par (skide) cm!!

    Puha – godt det ikke er mig. God fornøjelse.
  • Indstillinger
    Jeg hentyder ikke direkte til dig lotte. Jeg kender dig ikke. Derfor kan jeg ikke dømme dig og vil jeg heller ikke.
    Synes bare der mange måder at gøre tingene på og i 2013 er der så mange forskellige ting og måder.... Hvad rigtig og forkert.

    Jeg tar ansvar for min egen krop, og vil sige min krop er mit tempel.
    Der meget andet der fylder i mit liv, mine kone og mine børn. Men jeg bruger den bare ligesom armbøjninger eller anden træning. Og det ikke farligt hvis man lytter til sin krop.
  • Indstillinger
    familie far, har du nogle links til disse omkredser.
    15 cm lyder meget usandsyneligt.
    En del har ikke mere en 15 cm i længden og du snakker om 15 i bredden.
  • Indstillinger
    Her er en side hvor de siger 2,25" (tommer) og 7-9" i længden. 2,25(tommer) x 2,54(1 tomme er 2,54) =5,7cm i breden x3,14 (pi) = 17,9i omkreds.

    Du kan selv prøve at søge på google. favorite penis.
    http://m.topix.com/forum/news/sex/TGS69TSLA2M5HRAB7
  • Indstillinger
    Finnielsen . Det er 15 cm i omkreds er 4,7 x pi 3,14 = 15 cm i breden
  • Indstillinger
    Er her nogen der har et trick til at sove med extender? Jeg ligger meget på siden. Det gå fint på ryggen, men jeg ligger ikke helt stille :o)
Log in eller Registrér for at kommentere.